какво е товаTiny написа:pua community
Философски клуб "Меч и резултати" - да поразсъждаваме
Re: Философски клуб "Меч и резултати" - да поразсъждаваме
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
zlove6tata civilizacia na reptilite!!!
-
Butters
- В момента играе: real_life.exe
pua = pay us to akame?
Трева в котенцата...
- shub niggurat
- Обратна връзка:
БАХТИ ТЪПАНАРА
УМРИ, БЪТЪРС, УМРИ !!!!!!
УМРИ, БЪТЪРС, УМРИ !!!!!!
джумерки
пуа значи некви люде дето си мислят разни неща за заговаряне на момичета и тяхното чукане
но в крайна сметка повече говорят и гледат, отколкото вършат
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Значи ти си пуа, а Мистъри какъв е?creator написа:пуа значи некви люде дето си мислят разни неща за заговаряне на момичета и тяхното чукане
-
долу_админа
Мистъри е педал.
-
долу_админа
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Inception
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Children of Bodom
- В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
Fix'dTiny написа:Binception
Children of Bodom
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died
-
Serious Sam 1.0
Какво е Цензура?
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Бръкни в гащите, Жоре xD
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
Пред очите ми два гларуса свалиха,разкъсаха и изядоха гълъб ,просто те си ядат гълъби от както си има гълъби,който живее в Бургас/Варна със сигурност го е виждал
-
долу_админа
днеска гълъби, утре дечица ^^
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Защо да си себе си, като може да си някой много по добър?Моридин написа:Що все трябва да има някаква "игра": бъди себе си, пък като не им харесва - да го духат.
a.k.a Frosty
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Криза, баце криза...Aware написа:Пред очите ми два гларуса свалиха,разкъсаха и изядоха гълъб ,просто те си ядат гълъби от както си има гълъби,който живее в Бургас/Варна със сигурност го е виждал

--Gort!Klaatu barada nikto!--
-
долу_админа
тц.Lich King написа:Защо да си себе си, като може да си някой много по добър?Моридин написа:Що все трябва да има някаква "игра": бъди себе си, пък като не им харесва - да го духат.
Виждал съм как гларус най-безцеремонно краде кренвирша на хот-дог от ръката на човек
Не ми се мисли колко е неприятно, ако нудист и около теб кръжи гларус с лошо зрение

Няма нищо странно в това все пак, гларусите и гарваните са всеядни птици и не е нещо необичайно да посягат на гълъби.
Един път в софийския зоопарк бях с приятели и видяхме как на един гарван му дадоха монета от 2 стотинки, той я взе с човеката, отиде до зида, махна едно камъче, скри си монетата в една дупчица в стената и отново сложи камъчето да я прикрива
После ние пробвахме тоя номер с другия гарван, който се оказа, че си пада леко идиот и просто погълна монетата
Та има си птици и птици...
Няма нищо странно в това все пак, гларусите и гарваните са всеядни птици и не е нещо необичайно да посягат на гълъби.
Един път в софийския зоопарк бях с приятели и видяхме как на един гарван му дадоха монета от 2 стотинки, той я взе с човеката, отиде до зида, махна едно камъче, скри си монетата в една дупчица в стената и отново сложи камъчето да я прикрива
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
долу_админа
това е бил еврейскио гарван
След като наскоро се ръкувах с автора на темата и преди малко отново изчетох същата, искам да предложа следната привидно банална беседа на вниманието ви:
Наскоро осъзнах, че имам доста познати - не казвам приятели. След като 3 различни групи хора ме потърсиха в рамките на един ден за безцелно излизане и трябваше да отделя целия ден, ако исках да се отзова, започнах да се чувствам някак безхарактерен. Тук изключвам форумните събирание, понеже те не са толкова чести и винаги са готини
По принцип си знам, че имам някакви комплекси и несигурност от това да откажа и някой да ми се разсърди. Което всъщност си е чиста заблуда на ума и незрялост, докарваща ми само негативи. Дори когато каня хора у нас, постоянно ги питам всичко ли е наред и стоя прав, с което по-скоро дразня.
Та, осъзнах, че в днешното време на свръхстимули и информация от околната среда, т.е. обществото, човек е длъжен яко да казва НЕ и да филтрира губенето си на време с други хора, ако иска да има някаква тежест в социума и като цяло да имат някакво уважение другите за него. Нужна е да се нахлузи зла маска, иначе изглеждаш твърде мил, услужлив и като цяло мекушав.
Казваш: "Ето ме, вкарай ми го, използвай ме, лесен съм. Имам важна работа, но веднага ще дойда, щом казваш. Обади ми се по-скоро, аз нямам мнение, определям се от настроенията на другите."
Казвам това, главно изхождайки от собствената си личност. Знам, че много от вас във форума сте корави копелета и не ви използват. Та мисълта ми е, че ако проявиш дори малък признак за готовност за помощ и добродушност, отсреща почват да нахалстват, да те използват - и от двата пола, и ако например кажеш "добре", "да" и не го направиш - леле, ще ти любят мамата и ще ти изядат очите от критики.
Признавам - с право! Вината си е твоя. В случая - моя.
(А като алтернатива на моменти съм се превръщал в налудничав и плашещ, което пак е незрялост и не си е работа.)
Когато например казах на момиче, а друг път - на момче, че ще се обадя и не го направих, ме изядоха от нападки, държаха ми сметка, четяха ми съвест.
Когато казах, че ще дойда в СГ, а не успях, макар и малко преди това да се обадих, че се извинявам, бях едва ли те напсуван, задето не съм си спазвал обещанието и не съм си правил приоритети. А едно такова идване ми струва бая време и пари.
Та посланието ми е: Вашето време и внимание е рядка привилегия и награда за другите, които те не оценяват. Благодарност от свършена услуга не очаквайте.
Псувайте ги наум, те са гадни егоисти и тъпанари, когато ви кажат, че сте по-малко човек. Вие сте по-умни и като такива им прощавате, сдържайки се. Казвайте НЕ без притеснения. Поставяйте всяка една реплика на съмнение. Казано грубо: Бийте да ви уважават.
Говоря за онези неблагодарници - колеги, алчни познати и т.н., които са крайно критични към вашата доброта и нерешителност.
P.S. Още нещо - Момичетата го могат.
Когато притеснен, написах извинителен СМС на Мария, моя колежка („готино парче” според разбирачи), че ще и върна учебника утре, тя отвърна:
„Да видим.”
Кратко, ясно. Велико. Не просто „добре”. Не и с укорителен тон, а игриво: „Да видим”. Разбирай „Хайде да те видим.” Сякаш саркастично ме успокоява, че си вярвам. Мария пише страхотни СМС-и.
Наскоро осъзнах, че имам доста познати - не казвам приятели. След като 3 различни групи хора ме потърсиха в рамките на един ден за безцелно излизане и трябваше да отделя целия ден, ако исках да се отзова, започнах да се чувствам някак безхарактерен. Тук изключвам форумните събирание, понеже те не са толкова чести и винаги са готини
По принцип си знам, че имам някакви комплекси и несигурност от това да откажа и някой да ми се разсърди. Което всъщност си е чиста заблуда на ума и незрялост, докарваща ми само негативи. Дори когато каня хора у нас, постоянно ги питам всичко ли е наред и стоя прав, с което по-скоро дразня.
Та, осъзнах, че в днешното време на свръхстимули и информация от околната среда, т.е. обществото, човек е длъжен яко да казва НЕ и да филтрира губенето си на време с други хора, ако иска да има някаква тежест в социума и като цяло да имат някакво уважение другите за него. Нужна е да се нахлузи зла маска, иначе изглеждаш твърде мил, услужлив и като цяло мекушав.
Казваш: "Ето ме, вкарай ми го, използвай ме, лесен съм. Имам важна работа, но веднага ще дойда, щом казваш. Обади ми се по-скоро, аз нямам мнение, определям се от настроенията на другите."
Казвам това, главно изхождайки от собствената си личност. Знам, че много от вас във форума сте корави копелета и не ви използват. Та мисълта ми е, че ако проявиш дори малък признак за готовност за помощ и добродушност, отсреща почват да нахалстват, да те използват - и от двата пола, и ако например кажеш "добре", "да" и не го направиш - леле, ще ти любят мамата и ще ти изядат очите от критики.
Признавам - с право! Вината си е твоя. В случая - моя.
(А като алтернатива на моменти съм се превръщал в налудничав и плашещ, което пак е незрялост и не си е работа.)
Когато например казах на момиче, а друг път - на момче, че ще се обадя и не го направих, ме изядоха от нападки, държаха ми сметка, четяха ми съвест.
Когато казах, че ще дойда в СГ, а не успях, макар и малко преди това да се обадих, че се извинявам, бях едва ли те напсуван, задето не съм си спазвал обещанието и не съм си правил приоритети. А едно такова идване ми струва бая време и пари.
Та посланието ми е: Вашето време и внимание е рядка привилегия и награда за другите, които те не оценяват. Благодарност от свършена услуга не очаквайте.
Псувайте ги наум, те са гадни егоисти и тъпанари, когато ви кажат, че сте по-малко човек. Вие сте по-умни и като такива им прощавате, сдържайки се. Казвайте НЕ без притеснения. Поставяйте всяка една реплика на съмнение. Казано грубо: Бийте да ви уважават.
Говоря за онези неблагодарници - колеги, алчни познати и т.н., които са крайно критични към вашата доброта и нерешителност.
P.S. Още нещо - Момичетата го могат.
Когато притеснен, написах извинителен СМС на Мария, моя колежка („готино парче” според разбирачи), че ще и върна учебника утре, тя отвърна:
„Да видим.”
Кратко, ясно. Велико. Не просто „добре”. Не и с укорителен тон, а игриво: „Да видим”. Разбирай „Хайде да те видим.” Сякаш саркастично ме успокоява, че си вярвам. Мария пише страхотни СМС-и.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.