The Lord Of the Rings Online (Shadows of angmar)

Игри за PC

навити ли сте да играете ЛОТРOнлайн ?

да
7
39%
не
8
44%
ако има нещо ново
0
Няма гласували
wtf is LOTRO ?
3
17%

Общо гласове: 18

propix

The Lord Of the Rings Online (Shadows of angmar)

Мнение от propix »

Здравейте, аз съм голям фен на ЛОТР. През ръцете ми са минали книги, филми, игри, плакати даже и играчки на ЛОТР когато бях по-малък беше хит сред приятелите ми ето вече съм на 16 и малко и все още ме влече. Изиграл съм всичките стратеги и приключенски и идва веремето и за Онлайн.. Намерих торрент и го свалих... обаче неще да ми отвори сайт за регистрация в европейските реалмове... саитът е този https://www.lotro-europe.com/Home/Index/en цял ден отделих да търся линкове и нищо, започвам да си мисля че са затворили серверите. Ако някои има подобен проблем (в което се съмнявам (защото ЛОТРО е отживелица вече) или е имал... моля да постне идеа за оправянето Благодарсности.
Аватар
Azathot
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP

Re: The Lord Of the Rings Online (Shadows of angmar)

Мнение от Azathot »

Здравей! Значи, сайтът за регистрация не е http://www.lotro-europe.com, a https://cogaccounts.codemasters.com/ . Тук може да си направиш регистрация за европейските сървъри. Препоръчвам ти сървър [EN]Eldar, тъй като там българската общност е най-голяма и сме организирани в доста сериозна гилдия/kinship/. Също така ти препоръчвам този сайт http://www.lotrobg.org , това е българският ЛОТРО-портал, пълен е с полезна информация относно играта. Надявам се, че съм ти бил полезен, дано се видим в Средната земя!
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
propix

Мнение от propix »

Azathot написа:Здравей! Значи, сайтът за регистрация не е http://www.lotro-europe.com, a https://cogaccounts.codemasters.com/ . Тук може да си направиш регистрация за европейските сървъри. Препоръчвам ти сървър [EN]Eldar, тъй като там българската общност е най-голяма и сме организирани в доста сериозна гилдия/kinship/. Също така ти препоръчвам този сайт http://www.lotrobg.org , това е българският ЛОТРО-портал, пълен е с полезна информация относно играта. Надявам се, че съм ти бил полезен, дано се видим в Средната земя!
Мерси много, непременно :)
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

И клиента трябва да ти е европейски, така че провери какво си свалил.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

дайте някво инфо за играта :) тъкмо я ъпдейтнах и сега влизам да я пробвам.
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

Проблем, не ми дава че ацц: е активно за играта а неми дава да избера игра можели да е заради скорошната хакерска атака ?!?
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

Играх ЛОТРО преди време, но хич не ме грабна.
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
Аватар
Azathot

Мнение от Azathot »

dr_gilotin написа:Проблем, не ми дава че ацц: е активно за играта а неми дава да избера игра можели да е заради скорошната хакерска атака ?!?
Значи, на 1-во време си провери версията на клиента/Eu или US/, защото от там идват повечето грешки. Относно регистрацията за европейските сървъри, дал съм инфо в 1-вия ми пост, въпреки че от 1-ви юни подръжката на играта се поема изцяло от Турбин.
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

Azathot написа: Значи, на 1-во време си провери версията на клиента/Eu или US/, защото от там идват повечето грешки. Относно регистрацията за европейските сървъри, дал съм инфо в 1-вия ми пост, въпреки че от 1-ви юни подръжката на играта се поема изцяло от Турбин.
клиента е от лотроевропа.ком (вс е кирица че пиша с онскрийн кб.) ъпдейтна ми се, ми нали иска да активирам ацц за играта а в контрол панела ми дава да се логна само за алфата на новата им игра. немога да избера лотро.
Аватар
Azathot

Мнение от Azathot »

https://cogaccounts.codemasters.com/ - Тук ли си направи акаунт????
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

Azathot написа:https://cogaccounts.codemasters.com/ - Тук ли си направи акаунт????
Да и тук имам рег. амам и в другия сайт защото съм играл и други техни игри , но виж какво ми дава:Изображение
не ми дава да избирам за коя игра да активирам ацц-то
Аватар
Azathot

Мнение от Azathot »

Както бях споменал по-горе, днес преместват сървърите на играта в Америка и тя си минава под шапката на Турбин, така че те съветвам да изчакаш до 2-ри юни, след това ще пиша за какво иде реч, че и аз не съм много наясно.
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

Azathot написа:Както бях споменал по-горе, днес преместват сървърите на играта в Америка и тя си минава под шапката на Турбин, така че те съветвам да изчакаш до 2-ри юни, след това ще пиша за какво иде реч, че и аз не съм много наясно.
Мерси много все пак! ако ме зареби играта, надявамсе да се видим и в играта :rockon:
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Мнение от White Emperor »

Когато я направиха free доколкото си спомням имаше една подробност,че даден content все пак е платен,някакъв спомен за какво става въпрос?
Аватар
Melas

Мнение от Melas »

Аз играя в Елдар,обаче от 1 месец не съм влизал ,понеже нямах време за игра.Сега като се опитах да вляза ,започна дами сваля новите неща,но не искаше да се свърже,някой да знае как да оправя този проблем ? Играта я свалих от замунда
Аватар
Azathot

Мнение от Azathot »

White Emperor написа:Когато я направиха free доколкото си спомням имаше една подробност,че даден content все пак е платен,някакъв спомен за какво става въпрос?
Значи, всичко в играта се купува с Турбин-точки, така че безплатен обяд, а тези точки или се грайндят, или се купуват с парички :)
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Мнение от White Emperor »

Почнах да я играя и ми направи сравнително добро впечатление.Само че на мен ли така ми се струва или има много лаг и е тежка играта.Направих си hunter и като цъкна първа магия barbed shot,няма проблем,но от там натам като започна да кликам quick shot да речем,реагира след поне 0,5 sec - 1 sec,което поне за мен е дразнещо.Както и че колкото и да си играя с графиката забелязвам един screen-tearing често(махнах v-sync-а уж).Предложения?
barcelona6289

Мнение от barcelona6289 »

Аз имах едно ацц,но сега немога да вляза.....натиснахда си сменя паролата ,а майла още не е дошъл......Какви са тия Turbine user name ?
tuxo
В момента играе: LOTRO, Ultima Online, Battlefield 2, Star craft - Brood war, Star Craft 2, SOASE, Homewold 1+2, Company of heroes, Torchlight
Обратна връзка:

Мнение от tuxo »

аз и един приятел почнахме също наскоро да играем, много е добра, ще се задържим
life is too important to be taken seriously
Аватар
Yeah!

Мнение от Yeah! »

и аз играя от 2 дена и мога да кажа че играта си я бива .. ;)
Публикувай отговор