Е то половината IW напусна. И при това най-ключовите хора от екипа.Danivanov написа:Activision нямат нищо общо с CoDInfinity Ward са въпросните...
Пичовете, които бяха разочаровани от EA и MoH и си създадоха собствено студио... и пожънаха успех.
Call Of Duty:Modern Warfare 3
- Kirilicata2012
- В момента играе: 4chan
Re: Call Of Duty:Modern Warfare 3
Im back 
- Danivanov
- В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
- Обратна връзка:
Като прочета Infinity Ward на кутията и изниква една надежда в мен. Явно ми е станало навик.Е то половината IW напусна. И при това най-ключовите хора от екипа.
Напълно си прав. Но поне не е Treyarch...
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
DO SHE ME WHO YOU and THE TEA GONNA CHEW COME!!!rocchi написа:Има само две думи за теб:
ДУШИ КУРА!
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Казваш го на човек който има закупена всяка една излязла КоД до сегаDanivanov написа: А някои хора си я купуват, само заради мултито... явно не е изпята още. Факти.
a.k.a Frosty
- needar
- В момента играе: WoW ; SC II ; BF BC 2 ; MoH 2010
Такам, ахъъмм ... така, плямпате ГОЛЕМИ глупости.Kirilicata2012 написа:Е то половината IW напусна. И при това най-ключовите хора от екипа.Danivanov написа:Activision нямат нищо общо с CoDInfinity Ward са въпросните...
Пичовете, които бяха разочаровани от EA и MoH и си създадоха собствено студио... и пожънаха успех.
От Infinity Ward не напуснаха а УВОЛНИХА ВСИЧКИ, останаха САМО 2ма от стария Infinity Ward, няма нищо общо с тях вече.
Who Care ?!?
- SolidSatan
- В момента играе: квото доди
Опа ... малко се обърка май
Не уволниха всички , а точно тези двама , а с тях си тръгнаха и някои, верни на тях, хорица.
- needar
- В момента играе: WoW ; SC II ; BF BC 2 ; MoH 2010
НИЩО не съм объркал
Просто сега има САМО 2ма от СТАРИТЕ IW. А вече дали са ги уволнили или сами са напусна- не знам.
Просто сега има САМО 2ма от СТАРИТЕ IW. А вече дали са ги уволнили или сами са напусна- не знам.
Who Care ?!?
- StubbsZombie
-
Serious Sam 1.0
аХАХАХАХdoggymien4o написа:DO SHE ME WHO YOU and THE TEA GONNA CHEW COME!!!rocchi написа:Има само две думи за теб:
ДУШИ КУРА!![]()
- Danivanov
- В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
- Обратна връзка:
И аз бях така с NFS. Всичко от Underground, до Carbon съм го own-ал, ама нататъка - не, мерсиLich King написа:Казваш го на човек който има закупена всяка една излязла КоД до сегаDanivanov написа: А някои хора си я купуват, само заради мултито... явно не е изпята още. Факти.Но... not anymore, вече КоД не пре ордървам и не купувам!
Никога не съм пре-ордвал, която и да е игра. Тва се води голяма глупост на територията на България
- Kirilicata2012
- В момента играе: 4chan