Автор |
Съобщение |
LieutenantColonel
|
|
В момента играе: LoL,BF Series
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 08 Апр 2011 18:04
Imperium написа: Днеска - Xin Zhao - Black Cleaver, Last Whisper, Berserker Greaves - penta kill Xin Zhao e доста имбав ,но АП bursters го ядат за закуска
___________________________________ Professional soldiers are predictable; the world is full of dangerous amateurs - Murphys Law of Operations
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 08 Апр 2011 23:10
Някой хора играят с Чука, дава известна защита.Ама далеч от безсмъртие.
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 23 Май 2011 17:02
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 23 Май 2011 17:25
За нищо не става вече тая игра.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 23 Май 2011 18:19
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 23 Май 2011 18:39
Адски небалансирана дота с противна графика и платени герои. Не виждам адекватна причина някои да го играе тва
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 23 Май 2011 22:42
Wannabe написа: Адски небалансирана дота с противна графика и платени герои. Не виждам адекватна причина някои да го играе тва Някой да те кара на сила да я играеш ?!?
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 23 Май 2011 23:27
Еми да сичките ми дота приятели го цъкат и покрай тях и аз :д Иначе съква в сравнение с дота
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 24 Май 2011 00:52
Wannabe написа: Еми да сичките ми дота приятели го цъкат и покрай тях и аз :д Иначе съква в сравнение с дота Чакай Дота2, тя е на Valve. Смятам че ше си доволен от нея
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 24 Май 2011 13:14
Wannabe написа: Еми да сичките ми дота приятели го цъкат и покрай тях и аз :д Иначе съква в сравнение с дота Аз не случайно се върнах към дотата - това просто не се трае.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
LieutenantColonel
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 25 Май 2011 16:39
Платени герой ? я пак . . . ?
Освен че всеки говори за шарената графика което не е причина да не я играеш (мое мнение) играта постигна много повече отколкото Дота.
Къмюнити - Постоянно се обновява има си секций за всичко (Хардуерни проблеми и т.н)
Трибунал - Вече всеки който смята че може да си прави квото си иска във нормал/ранкед игри просто се лъже много
Да скиновете са единствения приход на Риот ,но пък никой не те принуждава да ги купуваш нали ?
Rune Pages/Masteries - Доста я различават от другите подобни дота-клонинги. Според мен е по добре да дам 4800 точки да си купя 1 герой ,да тренирам малко с него поне да знам че го умея добре - а не 100 героя свободни и във отбора да ми се падне нещастник на Драфт който не знае на Fuzzy какъв предмет да направи.
И във LoL ги има такива идиоти ,но за тях вече има Трибунал.За игра която се появи за няма и година (не броя времето от Бета) привлече много повече играчи (+ професионални отбори) отколкото Дота за цялото и съществуване.
За да няма някав Флейм - Да играл съм Дота поне 7 месеца колкото и малко да е и LoL е със класа над нея.
___________________________________ Professional soldiers are predictable; the world is full of dangerous amateurs - Murphys Law of Operations
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 25 Май 2011 17:23
Е хубаво, аз съм играл дота 7 години и всяка механика и детаил ми правят впечатление. А особено пък тези руни и мастерита нарошават баланса яко. А пък за 2те допънителни магии да не говорим, флаша е зверски имбав... Да не споменавам и тва, че всеки нов герои е имба, което е нормално при положение, че много хора си ги купуват с RP. Или ще ми кажеш, че Веин и Владимир особено не са имби ? А и за да не кажеш, че съм пристрастем към дота ще кажа че HoN примерно е къде къде по-добра от ЛоЛ. А и графиката деиствително е ужасно дразнеща шарения. Аз съм лек далтонист примерно и в мелетата грам не отбирах кво се случва. Вече им свикнах де ама чак след 70-тина изиграни игри
|
|
|
|
|
Yeah!
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 25 Май 2011 18:54
Играта си я бива но открих нещо доста по забъркващо и свежо http://www.bloodlinechampions.com/.Доста хора не са на моето мнение но ви съветвам да я опитате
|
|
|
|
|
LieutenantColonel
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 25 Май 2011 19:34
Wannabe и аз не съм добре със очите така че те разбирам . . . аnyway.
След всеки герой който излезе е нормално сички да спамят - He is so . . . OP всеки герой който бива оставен да се ояде е нормално да е ОП.Владимира изяжда 4ти нърф както и всеки появил се герой също във рамките на 2-3 седмици изяжда 1 такъв.
За 4ти път му намалят дмг - output и други глупости.На почти всички той им се струва ОП заради локвата му която просто му спасява задника.Както всяка такава игра би трябвало да знаеш че всеки герой независимо колко е силен си има контра нали ?
50% от играта ти зависят от твойте умения със дадения герой а другите 50% от отбора ти колкото и прости да са някой път. Точно руните и мастеритата правят LoL толкова уникална и различна от другите.Не те не нарушават баланса ,а действат като лек бууст който не влияе много на играта.
LoL е игра която много зависи и от мнението на играчите които дават различни предложения.Изброй просто 3 показателя по които HoN е много по-добра от LoL (без глупостите за графиката щото и HoN е яка шарения.)
Btw:HoN community има ли ?
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 25 Май 2011 20:12
Еми имаше комюнити преди (предимно от 13 годишни), вече не знам. След като я направиха платена повечето хора я изоставиха. Иначе по-добра е заради баланса щото пповечето герои и итеми бяха дота клонинги. А пък новите герои бяха супер интереси, за разлика от повечето герои на лол, които са с доста идентичен стил на игра
|
|
|
|
|
LieutenantColonel
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 25 Май 2011 21:36
Ами във интерес на истината бях зарибен по HoN докато беше безплатна. Не ми хареса само че нормал игрите са обърнати във ранкед.Тоест имаш някакъв рейтинг и трябва постоянно да се поддържа на високо ниво
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 25 Май 2011 21:49
Wannabe написа: Еми имаше комюнити преди (предимно от 13 годишни), вече не знам. След като я направиха платена повечето хора я изоставиха. Иначе по-добра е заради баланса щото пповечето герои и итеми бяха дота клонинги. А пък новите герои бяха супер интереси, за разлика от повечето герои на лол, които са с доста идентичен стил на игра 16-30k човека онлайн по всяко време, не знам колко точно са я изоставили
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: • Всякакви дискусии относно League of Legends: CoF. • Публикувано на: 26 Май 2011 01:37
Е в ЛоЛ има по толко на опашка за влизане само
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|