Грим даде Сребреница за пример кога и къде запоследно тази идеология получи обществена подкрепа и какви бяха последиците. Ако не намираш логика в думите ми, значи си тъп. Но и да я намираш - пак си тъп.
Не парадирам със знания. Но имам интереси. Докато ти се чешеш по гъза по цял ден и обясняваш как книжките ти замъгляват съзнанието на ГРАЖДАНИН, аз гледам да отделя част от свободното си време за да се запозная със местната и световна политикономия. Затова и са ми смешни тъпанарските обяснения за народа и бъдещето му което изцепи като ГРАЖДАНИН. За трети път го казвам в тая тема, сега ше го и поясня. На мен като ГРАЖДАНИН ми ПИСНА някакви неадекватни лекенца като теб непрестанно да мрънкат какъв ни бил народа, манталитета, държавата, че и да дават тъповати и крайно неконкретизирани прогнози как да прогресираме, а после и да ги защитават сякаш са открили някаква златна истина. Всичко за което мрънкаш е просто следствие на това, че сме бедна нация. Не се лъжи, парите са стимул за всички, и в Западна Европа да ги нямаха, и там щяха да краднат жици, релси и огради. Ше кажеш че нетолерантност има само тук, ама отвориш някоя медия и прочетеш някоя статия, пък вземеш да размислиш. Това ме дразни в българския ГРАЖДАНИН като теб, че обича да мрънкя и да дава акъли без самия да ги има. Да знае че нещо не е наред, че трябва нещо да се промени, и да избива на агресия щото просто не знае как.
Затова се четат книжки. Че и не само книжки, затова се създава една жажда за знания и информация, не непоклатимост на личните, неаргументирани убеждения, сякаш са на две каменни плочи издълбани.
Вместо да вадиш хипарски аргументи от задника си как ше ти замъглят съзнанието, седни прочети няколко книжки. Прочети такива различни от моите. И ела да спорим. Иначе си оставаш поредния форумен дебил и олигофрен, който даже сам осъзнава колко хаотично и неаргументирано звучи.
Но все пак, евала ти правя че седна да напишеш един нормален пост вместо редовното ти флеймене, честно
Лесно е да крещиш ЕРИК Е АРОГАНТЕН и да даваш десетобални оценки, ама си е друго да си изгубиш времето да изпишеш нещо стойностно, никой да не го разбере и да те оплюят след това.