Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 17:40
иначе аз ставам все по-доволен и по-доволен с напредването
относно бойната система, в крайна сметка това е НАЙ-реалистичното, като се замисли човек. Като се биеш с мечове, ще замахваш леко и силно, ще парираш и ще се въртиш като шугав. В първата част бойната система беше ''зрелищна'' - светкавични и точни удари, които правеха опонентите на кайма, но и бяха ''фиксирани''. Тук е по-свободна. Верно, че е опростена до последно, но пък се умира яко. Сами сигурно сте псували ония високите, с тежките брони.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 17:46
Целият номер е в непрекъснатото търкаляне към свободно пространство и да не оставяш да те заобиколят. Точно това ме опасяваше за бойната система и точно това сториха. Честно казано ми стана скучна след втория час. Пробвам да разнообразя, ама като свърши маната, все до стария търкал опира всичко. Дотук за мен играта върви към оценка между 7 и 8.
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 18:27
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 18:31
Capo написа: Целият номер е в непрекъснатото търкаляне към свободно пространство и да не оставяш да те заобиколят. Точно това ме опасяваше за бойната система и точно това сториха. Честно казано ми стана скучна след втория час. Пробвам да разнообразя, ама като свърши маната, все до стария търкал опира всичко. Дотук за мен играта върви към оценка между 7 и 8. Ти докъде си стигнал точно ? Звучиш като човек, който е играл 1 час играта. Максимум 2.
|
|
|
|
 |
Jedi Knight
|
 |
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 18:35
Та, да. Умирам постоянно (на хард играя) и дразни ме че не мога на всякъде да запазвам играта. Битките са ми малко монотонни - знака за защита и пуцай куме. После пак. Като свърши маната се въртя кат луд да се зареди  Очаквам това да се попромени като вдигна повечко нива, в момента търся следи в леговището на кракеноподобното. От време на време камерата ми вдига кръвното, а Трис ме приспива. Иначе, музика, графика, естетика, персонажи (без Трис) - 10/10  Имам си проблемите с играта, но до такава степен ме е погълнала, че просто им тегля по една майна, релоудвам по няколко пъти и карам напред 
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 18:36
vasito проблема ти е в видеокартата. Предполагам драйверите, ако другите игри не са бъгнати значи е софтуерен. Иначе играта е дх9 игра. Нито графиката нито геймплея е нещо повече от една конзолна игра.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 18:42
Aми ъпдейтнах драйверите и с нито една друга игра нямам проблем. Какво да правя?  Софтуерен... опитах всичко на low...
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 18:52
Кажи какво ти е видеото поне.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
jaeger
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 18:58
Lich King написа: Кажи какво ти е видеото поне. Как да си изгоря видеото?
|
|
|
|
 |
SolidSatan
|
 |
В момента играе: квото доди
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 19:04
Vasi, cod фенбойче такова  , пробвай това : But the solution was fairly simple: simply check "use application settings" in Catalyst Control Center: voilа, everything looks fine now. "
|
|
|
|
 |
YourSepulture
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 19:19
Здравейте.Имам проблеми с кадрите (играя на медиум , не ми се иска да мина на ниски).Та въпроса ми е откаде да премахна Nvidia 3D драйвърите (четох ,че това вдигало фпс-то) И ще окаже ли това някакъв негативен ефект.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 19:30
Айде, стигна се до първия досаден бъг. Става въпрос за куеста с формулата, която трябва да вземеш от търговеца. Който го е минал, да чете надолу :
СПОЙЛЪР :
Оня педерас иска да ме води в лабораторията да проверява истинска ли е. Връзва ми очите, щото е топ-сикрет мястото, и ми беше ясно, че ще ме преебат. Преебаха ме, минава диалога, почвам да ги бия, но нали съм без екуипмънт. Та, с разбиването на вратата, тичам да си взема оръжието. Взимам го, екуипвам го, но НЕ МОГА да го извадя. Гералт стои приведен като маймуна и се поклаща, но не вади оръжието. Мога да каствам signs и т.н., ама ... Плюс това, като си отворя инвентара и после го затворя, Гералт умира на секундата ( дори при пълен хелт ). Някакви идеи ?
|
|
|
|
 |
Jedi Knight
|
 |
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 19:37
Остави се да умреш, лоудни, говори с алхимика и му откажи да ти върже очите. Куеста продължава 
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 19:43
Аз понеже съм още в самото начало на Chapter 1 искам да попитам как се отключват всички таланти? За сега мога да разпределям само в trainings. А за куеста над моето мнение от кой търговец по- точно се взима ?
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 20:03
Трябват ти минимум 6 точки в тренинг. И без това там са ти най-важните ъпчета така че бочкай ги здраво.
|
|
|
|
 |
Ltkash
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 20:14
Мамка му и неоптимизираната игра. Ужким покривам всички изисквания, а ми върви като баси и комикса. На всичкото отгоре като намаля резолюцията се бъгва аспект рейшиото и ми изкарва някви линии отгоре и отдолу. Просто няма вариант, в който съотношението да е правилно и да не лагва... Иначе работата е уникална...ако не бяха тия проблеми, за мен това е рпг на годината!
___________________________________ All summers long the drill to build the machine To turn men from flesh and blood to steel From paper soldiers to bodies on the beach From summer sands to Armageddon's reach
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 20:23
Jedi Knight написа: Остави се да умреш, лоудни, говори с алхимика и му откажи да ти върже очите. Куеста продължава  е реснах играта и се оправи иначе сега се наврях при едни призраци и нямат убиване, а сейва ми е там, предния - преди 2 часа играене 
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 20:34
SolidSatan написа: Vasi, cod фенбойче такова  , пробвай това : But the solution was fairly simple: simply check "use application settings" in Catalyst Control Center: voilа, everything looks fine now. " Мерси на всички оправих се. С твоя метод от гог форумите нали? Аз ако не ми беше добро видеото нямаше да питам. Иначе 6 гиг рам и ATi radeon 4890 1 gb и ми върви на 10 FPS на ултра хай. Чакам предложения за оправяне на фреймрейта. Всичко освен "намали си графиката галош" се приема.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 20:57
Ако нямаш 6 ядра си спри uber mappinga.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 21:22
uber sampling само виждам. То кво прави? Тва и това дето ти каза? Иначе на теория имам 8 ядра. С най-евтиния и7 съм. Оня за 550 лева някъде 4 ядрен с още 4 виртуални. Пък и да ми иска 6 ядра тая игра ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|