Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 13:50
"Meстоположение: Манчестър". Бая трябва да вървят от Озон, за да ми докарат копието...  Не, пре-ордърнах си я от GAME, но досега не са правили такива пропуски, баси... Или един ден преди премиерата ми я донасят, или рано-рано сутринта, още топла. Обед стана вече, ни игра, ни нищо.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 13:58
Сега изчетох последните 3 страници и не съм доволен. Мислех да я не тегля сега, но трябва да се убедя дали наистина е зле работата ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 14:07
Не е толкова зле, споко. Пък и след време, по-добре нема да стане. Най-много пърформънс пач, въпреки, че май единственото, което МНОГО товари нещата е uber sampling-а. Без него е окей.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 14:34
Много я чаках тази игра. Гледал съм всички клипчета по най- малко 5 пъти за да мога да си изградя някаква представа каква ще е играта. Не съм много разочарован. 1. Играта е много тежка. На low не мога да изкарам повече от 25 кадъра. 2. Какво стана с това, че всичкото злато и мечовете се взимат от старите сейфове. Имам единствено Moonblade- a и Raven Armor. Последният път като я превъртях старата беше само заради сейфовете. И събрах към 35k злато, взех най- добрите мечове и нищо от това не го имам в новата игра! 3. Инвентара много ми напомня на Dragon Age, което не е точно минус, но можеше да го направят и по- добре. А кога се научи вещерът да прави капани? 4. Куестовете както каза някой по- нагоре са трудни за проследяване! По това приличат на тези от Wow, което си е минус, защото това е основното, което правите. 5. Историята е много добра и много добре разказана! 6. Диалозите са добри, но имам чувството, че когато му цъкна на репликата се забавя доста преди да отговори. 7. Бойната система е много добре направена. В първата част беше много лесно да убиеш някого, тук е по предизвикателно, точно като в книгите. 8. Има цици! Това е огромен плюс Имам само един въпрос- колко пачове са излезнали до сега ? И ако може някакъв линк.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 14:52
Един колега току-що ми се обади за да ми каже, че не е успял да активира копието си. Изглежда играта ползва SecuROM, който е собственост на Sony, а след като техните сървъри никакви ги няма... Изобщо, фейл. Сега ако си получа играта и дори не мога да я стартирам, взимам някой крак или bypasser и почвам направо, даже няма да ги чакам да си оправят бъкиите. falloutа написа: 7. Бойната система е много добре направена. В първата част беше много лесно да убиеш някого, тук е по предизвикателно, точно като в книгите. Това вече ме обнадеждава. 
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 15:15
шибаната игра не иска да зима скрийншоти та да ви покажа проблема. И с DX-а да го инстална пак има.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
Jedi Knight
|
 |
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 15:16
Някой може ли да ми каже как да мина шибания дракон на моста Бягам с Фолтест - той е по-бърз от нас. Има уширение - викам си, тука ще трябва да изчакам - да ама не - дракона идва и си ни отнася. Ако просто бягаме - идва и си ни отнася.
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 15:35
Jedi Knight написа: Някой може ли да ми каже как да мина шибания дракон на моста Бягам с Фолтест - той е по-бърз от нас. Има уширение - викам си, тука ще трябва да изчакам - да ама не - дракона идва и си ни отнася. Ако просто бягаме - идва и си ни отнася. В 1вото разширение свиваш в дясно, чакаш го да издиша и бягаш веднага. Нататъка не спираш.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 15:35
Стигнах до чаптър 1. Какво да ви кажа-ДА2 в началото беше голяма зарибявка, после ми се гадеше от нея. TW1 се насилих да я играя в началото и ми стана любимата игра. На тази определено ще й дам шанс, нима примерно Planescape или Gothic си показаха силните страни в първите 2-3 часа? Бойната система е супер-тия, дето викат че е само натискане на силна и слаба атака да си пуснат играта на хард. Колби, премятане, атаки, sign-ове...по-добра е от първата, поне на първо четене. До колкото разбрах с първия пач са оправили lip-sync-а и някои други проблеми. На тия дето им била твърде тежка. Изключете ubersampleling. Тази опция е за хора с наистина добри pc-та, с 6 ядрени процесори. Инвентара верно е неудобен, ама се свиква. Ще поиграя и ще видя, великите игри никога не си разкриват потенциала в началото. За дракона-верно беше бахти бъгавия момент, общо взето бягай напред и върви от левия край докато не стигнеш до бойната стена. Някой дето е по-напред да каже от къде да взема silver sword 
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 15:38
Аз си го минах от раз дракона на моста. Само бягах напред. Един единствен път свърнах встрани, за да избегна огъня, но май това беше автоматично направено от играта. Иначе имаше един "tooltip", че трябва да натискаш май десен бутон на мишката, когато драконът те доближи да те сграбчи. Или пък беше нещо от сорта на "quick time event".
Няма да ти кажа откъде да го вземеш сребърния меч. Поразтърси се малко и ти де. Ех, тия млади вещери, какво кекаво поколение. Всичко наготово искат.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 15:51
Аз дракона го минах като минах през левите хамбари, и вътре се бия с едни войници, аз умирах само от тях 3-4 пъти на последните на вратата а от дракона 0 пъти. A първия път едно горящо дърво падна, удари моя по кратуната и той умря 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 16:00
Все още си чакам колектърса :/
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Jedi Knight
|
 |
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 16:03
Дракона го минах, счупена работа. Като бягам от затвора 1) камерата е У Ж А С Н А 2) лагва ми на най-малоумните места и трябва да преигравам вече за не знам кой път -.-
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 16:05
Jedi Knight написа: Дракона го минах, счупена работа. Като бягам от затвора 1) камерата е У Ж А С Н А 2) лагва ми на най-малоумните места и трябва да преигравам вече за не знам кой път -.- купи ли и играта и изтегли ли пача. Не? Еми не се оплаквай за неща, дето са оправени. Някой да каже за тоя сребърен меч, нали не съм се объркал и да съм го загубил като бягах от затвора 
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 16:16
wiedzmin написа: Някой да каже за тоя сребърен меч, нали не съм се объркал и да съм го загубил като бягах от затвора  Изкушаваш ме да ти напиша "да" и да се върнеш да ровичкаш из всеки ъгъл на затвора  Но като се замисля... може и да е имало в затвора, а аз да не съм догледал и да съм си цепил нататък.
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 16:18
недей с лошо де  И аз огледах вторъ път в затвора и не видях. Щото по разни скрийншотове гледам, че гералт е с два меча и за това Кире, я кажи и ти
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 16:21
Малко по-напред в играта може да се изкове silver sword. Дава го като куест.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 16:44
Много ме дразни шибаната бойна система. Дойдат ли 3ма 4ма от които поне 1 е с тежък армор си гг.......
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 16:45
Играта е феноменална, който се оплаква да ми яде кура. Изтеглил съм рандъм торент и съм направил всичко на ултра без анти алейзинг и никъде не ми бози.
Стигна ли ми до затвора с ебаните компютри и за един час игра, вече решили кво е що е. На светлинни години пред ДА2 по отношение на графика, бойна система и атмосфера. Озвучаването също е на мноооого високо ниво, диалозите можеше да са по-дълги, като Вещера да можеше да избира различни начини да се справи със ситуацията. Засега откъм диалози и озвучение е на нивото на ДА2 или малко по-добре. Бойната система СЧУПВА. Може би аз съм най-напред в играта и мога да ви кажа, че е яката работа да месиш магии и комбота, много се радвам и на анимациите, които са много реалистични и добре навързани една в друга.
Историята е интригуваща и постоянно научаваш нещо ново, само многото имена са трудни за запомняне. Спътниците на Гералт са интересни. До тук по тази част 8.5/10
Графиката е феноменална, ефектите при магиите са много добри, всичко е направено реалистично и цветно. Анимациите са добри и има достоверни движения при битките, както и такива, които са по-красиви и изпълващи. Ефектите на скиловете са разкош 10/10.
Интерфейса е леко конзолизиран и ползването на едно копче за атака и луут е малоумщина от всякъде. Играта е и от този тип, които ако си на 1см по в ляво от вратата и кликнеш тя не се отваря. Тъпо. От друга страна менютата са не лошо направени, но инвентара се препълва и различните подразделения спомагат да се ориентираш. Медитацията е алхимията са направени супер яко и особено второто вдига тук оценката ми много. Скил дървото също е прекрасно и там нямам забележки. 8/10. Заради гадните интеракции с предметите и луутването, които описах.
Геймплея, скиловете, бойната система и разнообразието определено са огромни плюсове. Битките ме кефят много, само трудността ми е нанагорнище, защото съм на Хард и постоянно трябва да бягам като съм без мана, докато не намеря ъгъл за атака. Фаталите са добра добавка към бойната система. Има си трапове, ножки, бомбички, копия и какво ли не, но не ги ползвам усилено, концентрирам се на магиите засега. АИ-то някой се беше изцепил, че като ти скочат 2-3 те налазват един по един като на Assassins's Creed, добре че..... Постоянно умирам защото ме обграждат и не ме остават да се обърна и се опитвам да спамя някакви удари, но така лешарската с 3 удара ме счупват. Умрях около 260 пъти по подобен начин, докато не се научих да парирам от всякъде и да се претъркулвам. Битките 1в1 също са супер забавни и реалистични. Като цяло геймплейно всичко си идва на мястото си с малки изключения - 9/10
Атмосферата, диалозите и музиката - атмосферата е страхотна просто, потапяш се в играта и забравяш да сейфаш, не спираш за по цигара/кафе и като цяло играта е много засмукваща. Диалозите са малко кратки (поне репликите на Вещера) до момента и няма много опции за различно протичане на разговорите. Има на 2-3 места, където изцяло се променя концепцията, нататък дано има още. Примерно още в началото като ме разпитва, тоя от затвора му се репчех и накрая всичко приключи със стрела в главата ми....Пробвайки другите варианти видях, че разговора преминава иначе в рамките на добрия тон. Музиката за мен кърти, не съм видял чак толкова много от нея, но си е на място и е доста разнообразна. Атмосферата е 10/10, музиката 10/10, диалозите по-скоро 8/10.
Обобщение до момента ( това е важно бтв - до момента)
История: 8.5/10 Графика: 10/10 Геймплей: 9.5/10 Цялостна Атмосфера/музика/диалози: 9/10
Oбщо 9.5/10
ДА2 да яде крака. Скайрима пък направо не мога да си го представя след като Вещера е толкова силен.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 17 Май 2011 16:53
Още такива мнения като на Диджей, че пак се надъхвам, бе!  Обадих им се и ми казаха, че играта ми ще дойде чак утре.  Мамка му.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|