Матури 2011
- Hurricane922
- В момента играе: Severance:Blade Of Darkness
Матури 2011
Така,та кой е 92 набор,и каква 2ра матура избрахте?
Кое най-много ви затруднява от матурата по БЕЛ
Аз лично за 2ра матура си избрах английски език.
Кое най-много ви затруднява от матурата по БЕЛ
Аз лично за 2ра матура си избрах английски език.
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Re: Матури 2011
Матурата по БГ е мега лесната бате! Аз като бех на мадурата, отидох без нищо да съм учил ама нищо, и изкарах 4 и малко, 4 и 30 мисля. Трудното са литературните въпроси. Тези по българския език са лесни. Пък ти ако си учил ще изкараш поне 5 
a.k.a Frosty
Аз на мойта буквално не знаех дори формата на матурата къв е, камо ли пък да съм учил нещо. Ма преписах теста, на есето писах некви глупости и бам 5.40
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Средното образование тука се подарява. Единствения свестен практически съвет, дето мога да ви дам, е да не трошите ник'ви пари за уроци, и да не пишете като олигофрени.
- Hurricane922
Евала ви правя!
И аз не съм се претрепал от учене до тук,единственото което ме притеснява е ЛИС-а,щото ако дадат 1 стихотворение,не мога да си ги извадя 3-4 листа текст от гъза,както правят повечето хора
Дано изкарам прилични оценки,че миналото лято видях на какво му се вика бачкане,определено не искам така цял живот
Иначе за висше съм се насочил към полицейската академия в Симеоново,
Стара Загора - Ветеринарния и военноморското във Варна
Ама е пълно със връзкари
И аз не съм се претрепал от учене до тук,единственото което ме притеснява е ЛИС-а,щото ако дадат 1 стихотворение,не мога да си ги извадя 3-4 листа текст от гъза,както правят повечето хора
Дано изкарам прилични оценки,че миналото лято видях на какво му се вика бачкане,определено не искам така цял живот
Ама е пълно със връзкари
- - Алминатора -
Тва пък майна ако не те земат за полицай, трябва да си баси тъпака, честно.
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
- Hurricane922
Чух нещо от рода,3000 кандидати за 60 места,дипломата ми ще е около 5,така че надежди големи не храня 
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Те и във военноморското се предполага, че влизат кретени, ама приема си е ебал майката...Джони Спагети написа:Тва пък майна ако не те земат за полицай, трябва да си баси тъпака, честно.
WeAreGettingClose
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Моите матури бяха миналото лято и изкарах 5.32 по БЕЛ и 5.70 по английски 
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
-
Der Meister
- Обратна връзка:
по мое време (преди 2 год.) матурите бяха супер елементарни и нямаше абсолютно никакъв смисъл да си губиш времето да учиш за тях вместо да си учиш за изпитите за университет. предполагам сега също е така, ако не и по-лесно.
аз иначе ест не бях отварял изобщо и по бел дето имах само 3-ки през годините, на матурата изкарах 5.50-5.60, а по география 5.30-и нещо
аз иначе ест не бях отварял изобщо и по бел дето имах само 3-ки през годините, на матурата изкарах 5.50-5.60, а по география 5.30-и нещо
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Тези матури са все още в процес на усъвършенстване, така че намазвате, понеже са лесни. Аз по БЕЛ имах 5,77 без да уча толкова, естествено има някакви тънкости, ама се изглаждат бързо.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Насочи се към втори терминал на софийскотоHurricane922 написа:Евала ви правя!
Дано изкарам прилични оценки,че миналото лято видях на какво му се вика бачкане,определено не искам така цял живот![]()
Ама е пълно със връзкари
спокойно, всички ще се провалите.
- Till.Lindemann
абе тия матури са ташак работа
аз имах 6 по БЕЛ и 5 по френски, никакъв смисъл от тях като цяло, само ви стерсират колко са важни, накрая дори и за дипломата нямат толкова голямо значение
пича, дето е тръгнал за симеоново-отказвай се, имам един познат, дето беше боксьор преди тва, сега цялата му глава е в хематоми
не знам каква е другата подготовка, ама физическата част била бая хардкор
аз имах 6 по БЕЛ и 5 по френски, никакъв смисъл от тях като цяло, само ви стерсират колко са важни, накрая дори и за дипломата нямат толкова голямо значение
пича, дето е тръгнал за симеоново-отказвай се, имам един познат, дето беше боксьор преди тва, сега цялата му глава е в хематоми
Dexter написа:Те и във военноморското се предполага, че влизат кретени, ама приема си е ебал майката...
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
нека да те приемат във ветеринарния и да дойдеш тука, та заради тая колосална глупост дето си написал да ти набия шутовете в гъзаHurricane922 написа:Евала ви правя!
И аз не съм се претрепал от учене до тук,единственото което ме притеснява е ЛИС-а,щото ако дадат 1 стихотворение,не мога да си ги извадя 3-4 листа текст от гъза,както правят повечето хора![]()
Дано изкарам прилични оценки,че миналото лято видях на какво му се вика бачкане,определено не искам така цял живот![]()
Ама е пълно със връзкари
а пък вие дето се хвалите "грам не съм пипнал и изкарах 6" кво се гордеете бе. кат сте знаели толкоз много без да учите, да си бехте стояли вкъщи вместо да си губите времето в училище. каквото правите и в университетите сега.
ama nekav korav myjaga go razdavash mai
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
в интерес на истината съм корав, да, за разлика от теб, разплуто абитуриентче 
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Аре, пичове, успех утре!
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Hurricane922
Хохохохо само стимул ми даваш,моли се да не вляза!Nocturno написа:нека да те приемат във ветеринарния и да дойдеш тука, та заради тая колосална глупост дето си написал да ти набия шутовете в гъзаHurricane922 написа:Евала ви правя!
И аз не съм се претрепал от учене до тук,единственото което ме притеснява е ЛИС-а,щото ако дадат 1 стихотворение,не мога да си ги извадя 3-4 листа текст от гъза,както правят повечето хора![]()
Ама е пълно със връзкари
а пък вие дето се хвалите "грам не съм пипнал и изкарах 6" кво се гордеете бе. кат сте знаели толкоз много без да учите, да си бехте стояли вкъщи вместо да си губите времето в училище. каквото правите и в университетите сега.
Матурата днеска ми се стори лесна,ама да не правя предварителни коментари