Dexter написа:Аха, значи македоно-драконите са рептили.
izlez
Dexter написа:Аха, значи македоно-драконите са рептили.
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

"И много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина."
"Майка си еби и себе си еби."Dexter написа:Егати, доживях да видя в тоя форум някой да цитира Новият Завет.
кажи, че пазиш листовката!!! искам снимков материал, аз и човек веднага ще отидем на сектата!White Emperor написа:Наскоро(миналата събота и неделя покрай Гергьовден) си ходих по НДК и някакви раздаваха листовки,а и онзи ден дадоха по телевизията за някаква секта ли какво,която предрича че света ше свърши на 21-ви май тази година.Интересен е факта,че преди точно тея са предричали,че ше свърши 2 пъти,но не им се е получило,но все пак има надежда...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Искам и аз!Моридин написа:Разгледах я тая листовка. Оставили са мейл. На 21 сутринта ше им сера в пощата.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Не,просто споделям за поредните малоумници,които си мислят,че могат да предсказват такива неща с тълкувания на библията,единствения момент,в който е сигурно,че Земята и живота на нея ще бъдат унищожени е като изгасне слънцето,т.е след около approximately 4 милиарда готини,дотогава може да станат много неща...Stylized Corpse написа:Ти много ли искаш света да свърши ?
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
да.Stylized Corpse написа:Ти много ли искаш света да свърши ?
да.High_voltage написа:some men just want to watch the world burn.