Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 09 Май 2011 18:49
^ По-назад го дискутирахме. Ще ти дам лек спойлер, нищо конкретно - До 2-3 епизода ще започне война из цялото кралство, яко смърт и тепърва ще станем свидетели на събития отвъд стената.Отново силен епизод. Имаше доста Джон, видяхме малко и от Дух. Сам е доста готин, дори имаше от закачките на Грен и непомнякойси. Бейлиш не ми хареса в миналият епизод, но тук е страхотен. При събранието, с Нед, със Санса - все силни моменти. Турнирът беше малко постничък, но хубав. Планината изглеждаше добре. Денерис и Визерис бяха страхотни. Ходор! Отново страхотна финална сцена. Получихме и много бекстори - за Хрътката, за кралете, за отвъд стената.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 09 Май 2011 21:37
Абе има ли някой персонаж, на който да не се кефите мега много Мен ми хареса епизода, особено края
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 09 Май 2011 21:38
Епизода много израдва. Само малко екшън му липсва на сериала, но щом казвате че после ще има млатене всичко е ок Актьорите наистина много добре се представят и вече почти няма такива, които да ме дразнят. П.С. denik постна точно преди мен xD
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 09 Май 2011 23:10
Каквото каза High_Voltage, но не мисля, че епизодът е слаб. Сам и Джон винаги са си имали педалски моменти. Функцията на ваната на Визерис беше цици и секс. Нищо повече. Хората си искат секса :Р И смятам, че и в тази серия се справи блестящо. Кадърът след като бе ударен е незаменим. Но историята на Хрътката и Планината разказана от Кутрето е ПЪЛНО БЕЗУМИЕ!! Много слабо Турнирът в книгата беше доста продължителен и се представяха разни семейства и рицари(като оня на Цветята и Кралеубиеца). Моментите с Бран винаги са били тип "Помнете, че той е жив"-style. И добре, че най-накрая задвижиха нещата. Почнах да се плаша, че няма да пленят Дяволчето. Бтв, на Брон ли метна жълтицата секунди преди това? П.П ХОДОР!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 10 Май 2011 00:27
Оня ден видох рекламно изрисуван рейс. Нали някой питаше как върви рекламната кампания тук
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 10 Май 2011 03:05
Като искате екшън гледайте Спартакъс, ебаси. Перфе ми е сериала, само се нервя, че трябва да чакам по седмица за нещо дето го поглъщам за 0 време.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 10 Май 2011 04:45
Каквото Dante каза, само че не толкова педалски.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 10 Май 2011 17:18
Аз никога не усещам кога минава тоя час... Искам да излизат по-бързо и по-дълги!!!!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 11 Май 2011 20:13
Само не схващам как от едва ли не братя Нед и Краля ше се избиват...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 11 Май 2011 22:10
доста бих шибал рижата принцеска...
и бтв, отбелязвайте си спойлерите баси
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 12 Май 2011 00:21
Еми от трейлъра нали нещо се караха там и после Аря вика, че искат да го убият и краля се мръщи Верно ,че не си направих труда много да го изслушам, ама..
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 12 Май 2011 02:35
Мда, само тийзват да им се невиди...
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 12 Май 2011 13:11
Тия тийзъри само развалят удоволствието от гледането на епизода.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 12 Май 2011 13:35
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 12 Май 2011 19:19
Аз навих един човек. Смятам го за победа, защото той по принцип си пада по съвсем различни неща за гледане.
Иначе тийзърите развалят пълния кеф, понеже съдържат ключови конфликтни моменти и често точно тия моменти са плот туистовете в епизодите. Това обикновено са най-ефектните и силни сцени и в това е проблемът - самият тийзър може и да не ги демонстрира целите, но е достатъчно само да ти бъдат загатнати с няколко кадъра, за да се намали ефекта на въздействие, когато гледаш филма.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 12 Май 2011 20:07
аз не съм чел книгите и го гледам заради циците
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 12 Май 2011 21:19
Аз съм изпозарибил половин Варна, така беше и със Спартак. Просто като говоря с хората, умея да ги убеждавам и ги карам да си изтеглят 1-2 епизода, нататък те си се зарибяват сами. Спартака съм зарибил едно 20 човека, а Троновете 10-15. А във Варна като цяло добре върви дейността с популяризирането, защото видях една мома и един момък с тениски winter is coming
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 12 Май 2011 21:46
High_voltage написа: Ми не съм съгласен. Поне досега е нямало големи плот туистове, следователно и тийзърите е нямало какво толкова да разкриват. А и във всеки случай, това, което отделя Game of Thrones от другите сериали е, че не всичко е за единия обрат на края на епизода. Става дума за плот туистове само в контекста на конкретните епизоди. Това, че Робърт и Нед внезапно си влошават отношенията и се стига до размяна на крясъци, примерно, само по себе си е достатъчен пример за какво говоря.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 13 Май 2011 10:54
Впрочем, обърнете внимание на това как автора явно специално е инструктирал Шон Бийн относно тайната на Лиана Старк, с която дори хората чели книгите не сме съвсем запознати, и в която се крие и тайната зад самото заглавие на поредицата - Песен за огън и лед.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 13 Май 2011 11:24
Тайната зад самото заглавие се крие в почти всяка една по-важна метафорична конфронтация, за която можеш да се сетиш. Севера срещу юга, огъня на Р'лор срещу Другите, огъня на драконите срещу Другите, etc.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|