Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: Форумно мероприятие(без алкохол и трева(е добре, може ма
Публикувано на: 04 Май 2011 12:42

Моридин написа:
3 месеца... Леле мале, ти цял живот си живял в мъки бе, Дисте :D

Ебем те у омотляка, ти като че не мрънкяше тука по едно време за някви пикли се имаше за влюбен доживот, че ти разправяхме как женорляк бол, шанса тая дето ти е врътнала главата да е наистина толкова яка колкото си фантазираш е колкото кура ти да порасне с 10 сантима за една нощ, без да броим сутрешната ерекция.
Верно че нема жени у тоя форум, ама недейте си създава навици да оплаквате путкенски, щото... е, кат за любов ше си говорим, най-малкото щото това е най-големия turn off за една мацка. Може да троля в тая тема ама едно ше ви кажа сериозно - man up :!:

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 04 Май 2011 12:46

За какво са ни жени, когато има мъже

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 04 Май 2011 12:52

The Grim Reaper написа:
Моридин написа:

Ебем те у омотляка, ти като че не мрънкяше тука по едно време за някви пикли се имаше за влюбен доживот, че ти разправяхме как женорляк бол, шанса тая дето ти е врътнала главата да е наистина толкова яка колкото си фантазираш е колкото кура ти да порасне с 10 сантима за една нощ, без да броим сутрешната ерекция.
Верно че нема жени у тоя форум, ама недейте си създава навици да оплаквате путкенски, щото... е, кат за любов ше си говорим, най-малкото щото това е най-големия turn off за една мацка. Може да троля в тая тема ама едно ше ви кажа сериозно - man up :!:

Т'ва, че излизаш с пикли, дето да те наричат "мило" за по един-два месеца, за които не можеш да си спомниш после, не го пренасяй върху останалите, че ше те еба у всезнаещия малоумник.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 04 Май 2011 13:02

Това че ти си долен педал и явно нежната ти натура иска и на нея да викам "мило", та затова имаш проблем с редовните ми и разнообразни междуполови отношения не означава, че имам какъвто и да било интерес към смотани гейтаци с влечение към сантименталност в геймърски форум пълен с девствени сдуханяци, извинявай че те режа така директно :!:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 04 Май 2011 13:07

Нямаш проблеми, не е като да си нацелил няк'ва истина :D

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 04 Май 2011 13:09

Ама Дисте аз не съм седнал да ти чета морал, щото всеки си решава за себе си в такива моменти, аз просто си изложих гледната точка, тъй като останах с впечатлението че нещо не си ми разбрал предишния пост :)
това имам предвид
Цитат:
Duuuh?!?! :lol:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 04 Май 2011 13:10

Нацелвам това че си частично запознат с половия ми живот, докато моите познания за твоя са че се съмнявам да имаш такъв. Надявам се да осъзнаваш колко е жалко.
Повече от това имам само предположения, че сигурно си поредния дришляк който си мисли че ше впечатли момиче със сантименталните си философии и възвишена духовност, смятайки че мъжествеността в един мъж е от второстепенно значение, защото видиш ли, ти имаш мозък повече от мъжкарите. Е, нямаш. Сдухан си и ще ти пускат само неосъзнати момиченца, обади се когато пипнеш жена.
How's that :?: :D

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 04 Май 2011 13:29

Моридин написа:

Нещо ми се подиграваш ли? Ако ще и 3 часа да са, пак няма да ме кефи, капиш? А самият факт, че цели 3 месеца не успях да си подредя главата, ме кара да се чувствам тъпо. Щото 3 месеца си загубих от живота да се кахъря за бившата. Тия месеци няма да си ги върна и не мисля, че са малко. Направо са си адски много. Живота е кратък, Meatbag.

EDIT :
Пък ако се опитваш на мъченик да се правиш - не будиш съжаление. Или по-скоро не по начина, по който ти се иска.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Май 2011 14:24

The Grim Reaper написа:
Нацелвам това че си частично запознат с половия ми живот, докато моите познания за твоя са че се съмнявам да имаш такъв. Надявам се да осъзнаваш колко е жалко.
Повече от това имам само предположения, че сигурно си поредния дришляк който си мисли че ше впечатли момиче със сантименталните си философии и възвишена духовност, смятайки че мъжествеността в един мъж е от второстепенно значение, защото видиш ли, ти имаш мозък повече от мъжкарите. Е, нямаш. Сдухан си и ще ти пускат само неосъзнати момиченца, обади се когато пипнеш жена.
How's that :?: :D

Ало, тука е Моридина. И той смята, че мъжествеността не се измерва в интернет заплаха за единица време, т'ва си е лично твое разбиране. За сметка на това, пробвай се да ми държиш тоя тон face to face и с удоволствие ще те отърся от кривите впечатления. Не че искам да го правя, на живо си по-готин, кротък и умен, ма тук не се получава. В смисъл - srsly, не си на прав път, ма никак. Понеже не виждам каквато и да била причина да те убеждавам в нещо, което не ми дреме дали разбираш - продължавай си, таман си донесох шоколад, ше се посмея с удоволствие :D

Дисте, при цялото ми уважение, ма мъченичеството ми е последната грижа, мъченик можеш да ме наречеш за т'ва, че имам курсова да правя и логично си губя времето тука с вас. Пак, отново :D Просто ми стана интересно, че имаш за постижение преодоляването на великата си любов за три месеца като си изразявал себе си чрез писане, нали, no offence :D Тепърва ти предстоят бая по-лайняни неща, тогава ще разбереш колко корав си. В смисъл, че за мен това място е нещо като кофата, където хвърлям по някоя друга емоция, след като съм си избърсал гъза с нея - разбирай, че не си спомням кога съм написал нещо, което наистина мисля, включвам оня епизод с мрънкането по момичето. Докато от време на време ще се появи тема като тая, където нек'ви хора ще изпонапишат куп глупости, ще се нахиля едно хубаво и после ще ми стане тъжно, понеже няма как да не се замисля, че някой е излязъл от форумното амплоа и е оголил душицата си, пишейки същите тия глупости.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 04 Май 2011 14:38

Къде видя, че съм писал, че е постижение, бе, деба и дразнителя смотан? Креатора поиска да споделим опит - споделих опит. Не си мисли, че знаеш какво ми е било, защото историята е доста по-дълга и сложна, но няма да я споделям, тъй като само участниците в нея я знаят, а те не се изчерпват с мен и бившата ми. Изобщо не разбираш за какво плямпаш, ама си плямпаш - ей така, да има. То поне да тролеше целенасочено, ми ти просто си си неосъзнат трол, деба.
Тъй то. Ядоса ме. Мразя дървени филисофи като тебе, а като се сетя, че преди и аз бях такъв, направо още повече ме ядосваш. Като ти се случи нещо непоправимо и нараниш много хора, които значат нещо за теб, тогава ще можеш да ми говориш. Да те видя ТИ как ще успееш да си простиш. И колко ще си блъскаш главата в стената в опит да го направиш.
Ако си мислиш, че не знам, че ми предстои да водя още битки за себе си - грешиш. Не ми прехвърляй собствените си мисли, които те тормозят. Осъзнай се малко, мама му стара, не стига, че на размери си голям, ми и на години, пък в главата все едно никой няма.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 04 Май 2011 14:46

Моридин написа:
За сметка на това, пробвай се да ми държиш тоя тон face to face и с удоволствие ще те отърся от кривите впечатления.

Не знам какъв тон и въобще каква заплаха видя в думите ми, но след ей това изреченийце малко подмина границата на невинното форумно тролене и следващия път като те мерна face to face с удоволствие ще очаквам да ме отърсищ от каквото пожелаеш. Ако искаш даже си дай номера, следващия път като мина през Банкя ше ти звънна да дойдеш да ме отърсиш от каквото там искаш. Аз междувременно ще ти отърся гангренясалата мандибула и ше ти сера на гърчавото трупче. Май позабрави кой си, къде си и с кого говориш. Не го приемай лично, ще те шамаря за възпитание, не от злоба, да внимаваш в бъдеще какво плескаш по тая клавиатура. Сладур. :D

Иначе си болезнено тъп, Диста под "писане" определено нямаше предвид писане във форума. Изтрий втората половина на поста си преди да я види някой, че ше ти се смее целия форум. Не че не си недоносена смешка и по начало. И не раздавай акъли така, с Диста сте набори.

Изгуби ми уважението, момче.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 04 Май 2011 14:58

Warbringer написа:
Къде видя, че съм писал, че е постижение, бе, деба и дразнителя смотан? Креатора поиска да споделим опит - споделих опит. Не си мисли, че знаеш какво ми е било, защото историята е доста по-дълга и сложна, но няма да я споделям, тъй като само участниците в нея я знаят, а те не се изчерпват с мен и бившата ми. Изобщо не разбираш за какво плямпаш, ама си плямпаш - ей така, да има. То поне да тролеше целенасочено, ми ти просто си си неосъзнат трол, деба.
Тъй то. Ядоса ме. Мразя дървени филисофи като тебе, а като се сетя, че преди и аз бях такъв, направо още повече ме ядосваш. Като ти се случи нещо непоправимо и нараниш много хора, които значат нещо за теб, тогава ще можеш да ми говориш. Да те видя ТИ как ще успееш да си простиш. И колко ще си блъскаш главата в стената в опит да го направиш.
Ако си мислиш, че не знам, че ми предстои да водя още битки за себе си - грешиш. Не ми прехвърляй собствените си мисли, които те тормозят. Осъзнай се малко, мама му стара, не стига, че на размери си голям, ми и на години, пък в главата все едно никой няма.

Е за т'ва ти говоря - к'во се палиш за глупости, когато сам за себе си знаеш, че си прав. Нито ти знам историята, нито ми дреме за нея - свиркай си там, ако си наистина в мир със себе си и не обръщай внимание к'во ти говорят хората. Аз не ти се паля, като ме наричаш мъченик, нали? Нито се паля на простотиите на Ерик - заклевам се, пък ти ако щеш вервай, ма бая се посмях у тая тема. Сори, че съм те ядосал, ма да ти повторя ли, че тука някакси не мога да приема насериозно нещата? На биричка би било друго, по-лично такова, по-искрено. Иначе у интернета - се е ташак.

Ерик, заплаха у тона ти не видях, но арогантност - бол. Иначе пътят до телефонният ми номер минава през скайпа, там го има, а мисля, че и ти го имаш. Под "отърсване" съвсем нямах предвид да се сгънем от бой, ма ти си се в тая насока явно - ако държиш, няма да ти откажа, къде ше ходя. Да те еба в набития лайнар, ше се пробвам, пък ако не стане - поне бягам по-бързо от тебе :D Надявам се поне :oops:

Уважението ти ми минава през кура, не знам що очакваш да се трогна.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 04 Май 2011 15:16

Моридин написа:
Ерик, заплаха у тона ти не виждях, но арогантност - бол. Иначе пътят до телефонният ми номер минава през скайпа, там го има, а мисля, че и ти го имаш. Под "отърсване" съвсем нямах предвид да се сгънем от бой, ма ти си се в тая насока явно - ако държиш, няма да ти откажа, къде ше ходя. Да те еба в набития лайнар, ше се пробвам, пък ако не стане - поне бягам по-бързо от тебе :D Надявам се поне :oops:

Уважението ти ми минава през кура, не знам що очакваш да се трогна.

Е естествено че аз пак съм арогантен, как иначе. Предишното ми мнение е първото сериозно в тази тема, но все пак се намират тънкообидни педерасти които да се възмутят от моята привидна арогантност. Арогантен към теб съм сега, когато си ми привлякъл вниманието с тъпанарски заплахи в отговор на някаква измислена от женствената ти натура арогантност. Дори в налагане на мнение ме обвини, малко преди да се направиш на очукан от живота пред Диста, а аз май съм единствения който не ви раздаде акъли а само ви каза да не хленчите така. :lol:
Нямам ти скайпа, следователно ти нямам и номера, нито ти ги има и във фейсбука, но ми направи впечатление че и всичките ни общи приятели там са форумци. Имам поне 30 човека банчани в моите приятели, повечето с не повече от 2 години по-големи от теб, но ти не познаваш нито един от тях. Впечатлен съм от социалния ти живот. Така бих приел и заплаха от теб, предвид че мога да ти намеря хора да те бият в собствения ти квартал, дори без да се налага аз да идвам дотам. :lol:
Прощавай ако грешно съм я разбрал тая заплаха обаче. Не че изпитвам вина че не съм разбрал че под "отърсване" си имал предвид не бой, а задушевен разговор и сантиментално обяснение в твой стил или нещо такова, но все пак, почувствах се морално задължен да се извиня за недоразумението.
Иначе ми харесва тона на последния ти пост, дръж го такъв и ще получиш същото и от мен, иначе може и да се наложи да разберем кой бяга по-бързо. Става ли?

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 04 Май 2011 15:18

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Май 2011 15:19

Фейсбука вика :shock: :shock: :shock:

Аре стига с тия простотии, че ми писна.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 04 Май 2011 15:26

Ерик, арогантен си.

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 04 Май 2011 15:37

Всички пребарахте меча, а това не дава резултати.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 04 Май 2011 15:40

Аз само не разбрах как не ви мързи да пишете толкова дълги постове, които в крайна сметка са повече от безсмислени. Всъщност вие нямате ли да учите? Единия беше с две специалности, другия правист в СУ

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 04 Май 2011 15:46

Аз в тоя форум пиша най-много когато имам да уча и да пиша. :oops:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 04 Май 2011 15:49

Еми то... аз уж курсова седнах да правя :oops:

- Алминатора

- кримсънчето

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения