Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: LSD
Публикувано на: 16 Апр 2011 14:00

някой път с удоволствие бих ви черпил с по една капка, никога повече няма да сте същите. :twisted:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 16 Апр 2011 17:25

човек написа:
някой път с удоволствие бих ви черпил с по една капка, никога повече няма да сте същите. :twisted:

ahahahaha :lol: :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 16 Апр 2011 17:49

капката любов :!:

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 16 Апр 2011 20:53

човек написа:

И да заприличам на жена като теб?!?!?!?!НИКОГА!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Апр 2011 13:28

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0% ... 0%B4%D0%B0

Ч.Р.Д.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 19 Апр 2011 17:34

Смърт за всички наркомани!

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 19 Апр 2011 23:38

http://www.psychedelic-library.org/child.htm

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 20 Апр 2011 00:41

Vermic написа:
Смърт за всички наркомани!

Can't agree more.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2011 18:51

е кво ви правят наркчетата пък на вас :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2011 19:31

така е, стига сега, те бездруго си мрат :/

Профил ICQ WWW

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 22 Апр 2011 19:32

Мислят си, че са по-нагоре в йерархията от нормалните хора, като използват забранени вещества.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 23 Апр 2011 15:12

По-скоро като го врат анално на макя ти (трън) :idea:

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2011 12:19

http://promena.org/forum/viewtopic.php? ... 395#p85372 - Още едно разказче на опиатен наркоман изчистен с Ибога. Със споделени малко лични впечатления от това, какво всъщност му е направил трипа.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2011 14:41

Заеби тия коренчета, тука пише, че мога да пуша шлюпки от фъстъци!

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2011 15:18

Пробвал съм и знаеш ли кво? Сигурно ако пуша изхабена тоалетна хартия ще ме хване повече :lol: Иначе за корена ташак няма, факт си е. Ама той вече си е за лечение, не става да си хапваш корен както си пафкаш треволяк. Честно казано, според мен всичко, освен тревата, трябва да се приема с определена цел, иначе големи пакости можеш да си направиш. Тия вещества не са желирани бонбони, мама му стара, могат и полезни да бъдат, могат и вреда да нанесат. Аз за това само тревор си пуша, гъби много рядко (само като искам да си пренастроя нещо в главата). Алкохола не го броим, нали, щото всъщност всички дето пискат "Гадни наркомани" нямат нищо против да се поналеят с 2-3 литра концентрат, което избива колосално количество не само мозъчни клетки, че и до смърт може да доведе. Тук вече се усеща намесата на масовите медии и промивките от тяхна страна, за да оформят мнението на масите както е угодно на тия, дето са собственици на медиите (а ние много добре знаем кои са те ;) ) От цигари и алкохол умират стотици хиляди души годишно, от трева колко са умрелите? Числото се повече от минус 1 и по-малко от 1. Демек, 0.
А гъбите, ако трябва да бъда напълно честен, ми показаха една гледна точка, която не подозирах, че съществува. И след като открих тази гледна точка, успях да съзря всички останали гледни точки, да видя как света представлява палитра с боички, а не готова картина. Халюциногените отварят прозорци в съзнанието, doors of perception ги е нарекъл Хъксли. Отвориш ли ги веднъж, няма връщане назад. Започваш да искаш да знаеш все повече и повече, започваш да търсиш неуморно. Аз много знам , че повече сега ще кажат "Да бе да, бълнуваш, духай", ама дреме ми на кура. Аз знам какво знам, знам и какво не знам. Знам, че Истината има хиляди лица, а Смисълът не съществува, защото е прекалено индивидуален. Знам, че с положителната нагласа привличам положителните неща и емоции. Знам, че щастието е чувство, а не състояние. Знам, че Любовта движи света, и че добро и зло са думички от речника на шестгодишно детенце. Много се отплеснах, хахах :Р

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2011 15:36

И аз ги знам тия работи, Жоре, и никога не съм взимал халюцигени, или чел нек'ви книги по въпроса. Може по рождение да съм си перманентно друсан. Ама вярвам, че "търсещият" човек не става такъв - той си е такъв, но в общия случай минава време докато се отърси от "комата", в която го поставят социалната и семейната среда през годините на детството му и неосъзнатостта какво точно ти се случва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2011 17:43

То ти всичко може да го пушиш и ще те "хване", но това далеч не е от някакви митични субстанции, а от малко О2 и много СО2 (:
Тва с банандина е най-масовата заблуда. Като цяло халю тролене още от 70те. Суши и пуши лентичките, дето остават от банановите кори и "tripping balls maaaan!!!" :lol:

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2011 18:20

readonly написа:
И аз ги знам тия работи, Жоре, и никога не съм взимал халюцигени, или чел нек'ви книги по въпроса. Може по рождение да съм си перманентно друсан. Ама вярвам, че "търсещият" човек не става такъв - той си е такъв, но в общия случай минава време докато се отърси от "комата", в която го поставят социалната и семейната среда през годините на детството му и неосъзнатостта какво точно ти се случва.

Тва, че на мен ми трябваха халюцки за да го осъзная, не означава, че друг не може да го разбере и без. Май не ми схвана идеята. Казвам, че ЛИЧНО НА МЕН са ми подействали добре. Изобщо не изключвам хилядите случаи на шизофрения, докарана от гъби и ЛСД и кво ли не.
И пак, разбирането на тея неща е просто. Даже много. Трябва да си изключително захлупен кон с капаци, че да не ги разбереш. Обаче наистина да ги ПОЧУВСТВАШ - това вече е друга бира. Изобщо не мисля, че ще ме разбереш, то няма и как да стане, думите са прекалено ограничаващи. Просто не съдете хората само заради това, че взимат някакви субстанции. Тяхна си работа - главата си е тяхна, живота също. Ако някой е решил да се гмурне в халюциногенен трип - прав му път, ако е решил никога през живота си да не ги помирисва тия неща - хубаво. Схващате ли ми идеята? Бъдете малко по-толерантни, макар и не винаги чуждите възгледи да съвпадат с ваще. Може и за пробит наркоман да ме мислите, ама годините на пафкане на ганджа точно на това са ме научили - да бъда толерантен и да не осъждам неща, които не разбирам. А всички, дето сте тръгнали да "наливате акъл на наркоманите" сте масата зленца, дето си мислите, че света свършва до кура ви. Има хора където и хероин си инжектират. Аз не ги разбирам, това е като когато започвах да пуша цигари и всички се изредиха да ми казват "Недей бе, деба и тъпака, ше се закачиш много" обаче аз все пак пропафках (за което се бия в главата адски много), обаче не ги осъждам. Да си мрат там по кофите - хич не ме интересуват. Не че ги мисля за по-малко хора само защото се бодат, може и страшни пичове да са. Аз познавам един хероинист, дето е втора година в медицинска академия, пълен отличник, обаче живее в мазе с още 6 наркомана и си се боцка... Луд свят, кво да ти кажа.
Та тъй то. Не съдете. Никога! Разберете, че на тоя свят не живеете сами и колкото хора - толкова мнения. И когато две мнения не съвпадат, това не е задължително нещо лошо. Просто зависи как гледаш на нещата. Ако обърнеш една картина наопаки, може да стане нещо коренно различно. Гледна точка - това е единственото нещо, което наистина съществува на тоя свят.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2011 18:45

гоше, още си махмурлия и не знаеш кво говориш, дай да се партнираме, да ти дойде акъла в главата! :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2011 21:04

азе ти подкрепям гледната точка на 100%. има и по-гаден навик от пушенето - това е да учиш хората как да живеят. обаче хората масово са едно глупаво, пробито стадо, което не ебава да те чете/слуша, за сметка на това много обича да ти се меси. Fight Club и никъв толеранс му е майката.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com