Форуме!
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Форуме!
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Re: Форуме!
He's a false prophet of the REPTILSKATA CIVILIZACIQ
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Националист
- В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Ходеше ми се на почивка до Нибиру
. Явно ще се чака още 1500000000 години :/ :/ :/ :/ :/
Времето е в нас и ние сме във времето
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Коментарите са по-култови и от самата новина
Олеле, майкоу...Мъдрецът написа:Това, че през 2012 година няма да е краят на света, не означава, че всичко ще продължи по старому! От м.Януари природата ни даде доста знаци, че трябва да се променим, да станем по-добри, да спазваме 10-те Божи заповеди и 7-те смъртни гряха. Някога с Атлантида се е случило това, което и сега може да се случи ! Гордостта е винаги грях и винаги се наказва! Пречистете мислите си, спазвайте поне първите две Божи заповеди, да обичате Бог и да обичате ближния си както себе си! Бъдете добри и милостиви, молете се, за всички! Аз се моля Бог да бъде милостив, да прости човешките ни слабости и грешки и да живеем в мир и благодат на Земята! Амин!
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
- Till.Lindemann
абе имам един съсед дето се увлича сериозно по тия работи, в смисъл, ходи на сбирките на бялото братство, чете някви окултни книги непрекъснато, всеки път като се видим ми говори или за пирамидите, или за символите по убежищата на хитлер...
та тоя човек ми каза, че според много учения 2012 е нещо като превратна дата, демек ще стават промени. може да го питам, ама оня ден като наля снег му казах ,,бал съм ти глобалното затопляне'' и от тогава нещо не ме поздравява...
та тоя човек ми каза, че според много учения 2012 е нещо като превратна дата, демек ще стават промени. може да го питам, ама оня ден като наля снег му казах ,,бал съм ти глобалното затопляне'' и от тогава нещо не ме поздравява...
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
ми наранил си му чувствата, ко искаш 
"Следващата година ще е година на осъзнаване, споделя Роберто в интервю за BLife.bg."
Но какво ще осазнаем, туй е въпросът
![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Но какво ще осазнаем, туй е въпросът
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Че не трябва да вярваме на врачки, баячки, гледачки, екстрасенси, езотерици, ясновидци и други шарлатани.noname123 написа:Но какво ще осазнаем, туй е въпросът![]()
![]()
![]()
И сега кво?!? Ще трябва да връщам кредита от 2млн... а той половина вече го няма 
-
Serious Sam 1.0
Че капитализма плаче за смянаnoname123 написа:"Следващата година ще е година на осъзнаване, споделя Роберто в интервю за BLife.bg."
Но какво ще осазнаем, туй е въпросът![]()
![]()
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Смърт за враговете на КапитализмаSerious Sam написа: Че капитализма плаче за смяна
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Serious Sam 1.0
Или може би Истината ще излезе наяве - Германци, Французи, Испанци, Бразилци, Пуерториканци, Китайци, Виетнамци, Българи, Американци, Турци, Руснаци, Индийци - всички ще разберем че всъщност сме Македонци. Ще настъпи небивало обединение на македонския народ по цялата планета, ще се наддигне справедливия македонски гняв и ще смаже еврейския заговор! След това дружно ще отлети за планетата Нибиру, която всъщност е отколешна македонска земя. 
-
Мr.Anderson
"6te stane prez putkin den"
И аз така мисля.
И аз така мисля.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Ние дори не знаем какво ще стане утре, пък какво остава за 2012
Барайте си пишките и не го мислете.
Барайте си пишките и не го мислете.
I wanna be sedated.
Защото македонците са дракон-рептили.Serious Sam написа:Или може би Истината ще излезе наяве - Германци, Французи, Испанци, Бразилци, Пуерториканци, Китайци, Виетнамци, Българи, Американци, Турци, Руснаци, Индийци - всички ще разберем че всъщност сме Македонци. Ще настъпи небивало обединение на македонския народ по цялата планета, ще се наддигне справедливия македонски гняв и ще смаже еврейския заговор! След това дружно ще отлети за планетата Нибиру, която всъщност е отколешна македонска земя.
-
Serious Sam 1.0
Не бе, македоно-рептилите са дракони!