Котка, някои хора имаме вкус. Аз не съм прасе, та да грухтя доволно каквато и помия да ми сипят в копанката. Имам си изисквания към изкуството. Така че да, филосоВствам. И стига с тая фенбойщина, хабер си нямаме каква ще е играта и дали ще е хубава. Ке поживеем - увидим.DJ Cat написа:Това е все пак Минотавъра. Няма да си направи кефа с уникалната игра, а ще си трови живота, като филосовства за глупости. Как може въобще да се вглежда в такива дребни неща и да търси кусури за такива маловажни неща. Кво ма интересува дали за 60 кила, 160 кила, животно ли ги събаряло или т.н. Искам да играя игра с добра история и персонажи и по-дълбока система, ако ще рипърите Шепърд да има възможност да ги дигне на кура си и да ги върти докато им се бъгне висшия интелект.a
Не съм чел инфото, но се надявам да има опция, като почваш играта подобно на двойката да се ''попита'' какво е станало с еди кои си персонажи, за да кажа че са измрели до един, да не ми връщат скучните бастуни от двойката. Нито ти искам Легион, нито Мордин, Нито Рекс, нито малоумното Ашли, нито Лиара. Шгиеба в сухите съекипници очаквам новите да са по-разчупени.
Не ме разбирай погрешно, аз също имам големи очаквания към играта. Именно затова отделям толкова време да разсъждавам върху нея, иначе просто бих я отебал.
Проблемът с рязкото отслабване на Рийпърите би трябвало да е очеваден, но някои хора явно се нуждаят от наративната мощ на Кептин Обвиъс. Глей ся, ако едно обикновено животно може да бие страховитите Рийпъри, това означава, че "Нормандия" може собственоръчно да се справи с цялата армада. Needless to say, това ще развали цялата история и ще доведе до ужасяваща (де)кулминация. За к'во въобще сме се страхували от Рийпърите, след като са такива п***и? Ако злодеят в едно произведение е скучен, то тогава цялото то е скучно.
Познавайки похватите на Байоуеър, ситуацията вероятно ще бъде оправена с т.нар. "cut-scene superpower", характерен за другите им произведения. Това е страшен имършън брейкър и може да доведе само до смях (или ярост, в зависимост от това колко лабилен е индивидът).
Ако не знаеш за какво става дума, ще обясня. "Cut-scene superpower" е техника, широко използвана (и критикувана) във филмите и игрите. Обикновено се развива по следния начин: Персонаж бива представен на аудиторията чрез кътсцена, в която размазва армията на Бангладеш с един лош поглед. След като се присъедини към героя обаче, същият този супермен необяснимо отслабва и се превръща в хипер-некомпетентен сайдкик. Предполагам, че няма нужда да обяснявам колко глупаво и нелепо изглежда това отстрани.
За съжаление е обичаен похват на Байоуеър, който присъства в почти всеки техен продукт. Феновете по официалните форуми страшно се гаврят с това.
Опция за персонажите има - вика му се save file transfer. За тези които не са играли предишните части ще има default mode, но ако се съди по първата и втората част, то той ще е най-лошият възможен.
И просто от любопитство: какви точно съекипници искаш? Щото ако се съди по поста ти, то никой не ти е харесал