WOW: Can someone help me ?!?
- Neo-X
- В момента играе: StarCraft; StarCraft 2; WarCraft3; State of War; Bulfleet; Diablo 2
Lost Planet 2;
WOW: Can someone help me ?!?
Имам следния проблем.. наскоро си закупих World of Warcraft (първата.. БЕЗ НИКАКВИ ЕКСАПАНЖАНИ!!!) отивам си вкъщи.. инсталирам я... и ми тръгва WoW: Wrath of the Lich King 3.1.0 .... а нямам нет за да се актуализира, нито пък съм играл WoW за да имам пачовете. Е някой може ли да ми обясни как става тая работа ? И какво да направя ?!?
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Нема да коментирам !
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Re: WOW: Can someone help me ?!?
Без нет какъв WoW искаш да играеш?Neo-X написа:а нямам нет за да се актуализира
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Споко, тва е само launcher-a на WoLTK от някъв ъпдейт ти е станало така. Като влезнеш ще видиш, че не е WoLTK.
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Ами то е нормално да ти влиза в Bitch King. Тя играта си е една, просто ограниченията са ти на профила, след като нямаш залепени за него TBC,BK,C няма да можеш да избираш новите раси там, няма да можеш да ходиш в зоните и така.
a.k.a Frosty
- needar
- В момента играе: WoW ; SC II ; BF BC 2 ; MoH 2010
Нека да ти обясня защо е така, защото не видях някои да казал по-подробно.
1во- Който и WoW да си купиш, то е един, смисъл отива на последната версия на играта, от там всичко от последната вер го има, само дето ти не можеш да качваш по голям левел от 60 ( щом си на Vanilla )също и не можеш да си правиш расите и класовете от експанжаните.
2ро- Ако си купил само първата, ти трябва и тайминг карта, за да можеш да играеш.
3то- WTF !?! Нямаш нет а си копуваш игра която без нет не може да се играе ???
1во- Който и WoW да си купиш, то е един, смисъл отива на последната версия на играта, от там всичко от последната вер го има, само дето ти не можеш да качваш по голям левел от 60 ( щом си на Vanilla )също и не можеш да си правиш расите и класовете от експанжаните.
2ро- Ако си купил само първата, ти трябва и тайминг карта, за да можеш да играеш.
Who Care ?!?
-
enemy
- В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
in 2011 lolneedar написа: 3то- WTF !?! Нямаш нет
Then… silence got blown apart ...
- Frosty.
Хахахаххахах лол, точно над твоя пост съм го казал беneedar написа:Нека да ти обясня защо е така, защото не видях някои да казал по-подробно.
1во- Който и WoW да си купиш, то е един, смисъл отива на последната версия на играта, от там всичко от последната вер го има, само дето ти не можеш да качваш по голям левел от 60
a.k.a Frosty
- needar
Не, само с battlechest има ! И му обяснил по-подробно !Lich King написа:Хахахаххахах лол, точно над твоя пост съм го казал беneedar написа:Нека да ти обясня защо е така, защото не видях някои да казал по-подробно.
1во- Който и WoW да си купиш, то е един, смисъл отива на последната версия на играта, от там всичко от последната вер го има, само дето ти не можеш да качваш по голям левел от 60Лейм! + тва с първия УоУ си има месец безплатен
Who Care ?!?
Купил си си онлайн игра, а искаш да я играеш без интернет. Няма да стане.Neo-X написа:...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Frosty.
Миии аз УоУовете съм си ги взимал като е нямало експове, и с първия УоУ като си го взех имах месец безплатен. Тогава нямаше Battlechest n stuff.needar написа: Не, само с battlechest има !
a.k.a Frosty
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
С обикновеният WoW има един месец безплатен, след това който и експанжън да си вземете няма. Може и без battlechest...
TheChosen1 написа:даджайците
- needar
Еми не знам, аз така разбрах, иначе аз си взех Battlechest .. 
Who Care ?!?
- Till.Lindemann
като нямаш нет...откъде пишеш сега
щото ако от зала, то и там можеш да играеш УоУ
щото ако от зала, то и там можеш да играеш УоУ
- Neo-X
- В момента играе: StarCraft; StarCraft 2; WarCraft3; State of War; Bulfleet; Diablo 2
Lost Planet 2;
1-Изкам да благодаря на всички, които се отзоваха и ми обясниха защо се получава така! Много се успокоих, че не трябва да си го копувам наново
2-Ясно ми е, че ми трябва нет за WoW... просто за момента съм отсанал без нет
3-Прав си за залата.. събираме се с няколко приятели за да играем Warcraft 3 на Local
2-Ясно ми е, че ми трябва нет за WoW... просто за момента съм отсанал без нет
3-Прав си за залата.. събираме се с няколко приятели за да играем Warcraft 3 на Local
Нема да коментирам !
needar написа:Нека да ти обясня защо е така, защото не видях някои да казал по-подробно.
сори ама много често срещам това "Vanilla". Какво е? Какво значи (освен ванилия, лол)?
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Vanilla ще рече първия WoW. Без експанжъните Cataclysm, Wrath of the Lich King, Burning Crusade.
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."