Автор |
Съобщение |
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 29 Мар 2011 23:01
Минотавъра написа: Поне връзва ли историята хубаво?
Спойлер: Ами как да ти кажа...май не съвсем. Зависи колко си готов да поемеш "на доверие". Според DLC-то Рийпърите вече са на практика в галактиката. Системата, в която навлизат е в самия ръб на галактическата карта (долу вдясно ако гледаш Galaxy Map от Нормандия).
И Шепърд унищожава Мас Релето в системата, като по този начин на Рийпърите ще им трябват минимум месеци, ако не и една-две години, за да стигнат до следващото Реле и да нахлуят както си му е реда. Като се има предвид, че това DLC може да го играеш почти в началото на ME2, може да се получи така, че всъщност Рийпърската инвазия в Галактиката дефакто е започнала (макар да им трябва малко време), а ти само се моткаш да си играеш с Колекторите
Освен това загиват над 300 000 батарианци. Понеже Алиансът не иска война с батарианците, обвиняват Шепърд за всичко. И поради това Шепърд е задължен (глей ти са), след като приключи закачката с Колекторите, да се върне на Земята и да бъде изправен на военен съд. Което значи, че за МЕ3 ще сме баш на всекиго виновни за всичко И Земята ще иска да ги спасявам от Рийпърите, разбийаш ли... Къде е тука иконката за среден пръст? Предпочитам да спася гетите, вместо да се занимавам със Земята
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 30 Мар 2011 07:47
Добре де кажете нещичко за това ДЛС без спойлери. Горе-долу колко е дълго, по добро ли е от предните, дава ли ти нова екипировка, заслужава ли си въобще да се взима, отворени или затворени местности разкриваме?
Деба форумите на Bioware ми бяха станали краста а сега не мога да влизам. Трябва да взема да го играя това нещо тоя уикенд.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2011 09:08
Capo написа: [...] Ибахмааму!
То бива, бива, ама чак пък толкоз... След всичко което направих за човечеството, моите собствени хора ме предават?
Съветът как да е, ама собствената ми раса... Зъбите им ще изкъртя на тия в третата част!
Разположението на мисията е много лошо наистина. Дефакто ти спойлва целия обрат в края на играта. Трябваше да сложат DLC-то след разрушаването на Колекторската станция, белким има някакъв смисъл.Undertone написа: Добре де кажете нещичко за това ДЛС без спойлери. Горе-долу колко е дълго, по добро ли е от предните, дава ли ти нова екипировка, заслужава ли си въобще да се взима, отворени или затворени местности разкриваме? Днес или утре го изигравам и ще драсна едно ревю.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 30 Мар 2011 11:30
Undertone написа: Добре де кажете нещичко за това ДЛС без спойлери. Горе-долу колко е дълго, по добро ли е от предните, дава ли ти нова екипировка, заслужава ли си въобще да се взима, отворени или затворени местности разкриваме?
Дълго е горе-долу час и половина. Може би час ако много те бива в престрелките Нови предмети няма. Мисля, че получаваш само два ъпгрейда докато търчиш из нивата - Heavy weapon ammo и Heavy bone weave. Цялото DLC се играе соло, затова не е лоша идея да направиш един "Respec" ако твоя Шепърд е построен за отборна игра. Местностите са предимно затворени пространства, макар че финалната местност е...може би "по-отворено нема" Аз вече казах, че DLC-то не е толкова добро като LotSB или Overlord. Основната му цел е да постави две опорни точки за историята в ME3. Не съм сигурен, че си струва парите, освен ако не си Die hard фен.
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 30 Мар 2011 14:18
Има и Medi-Gel Capacity ъпгрейд. Самото DLC е много под нивото на LotSB и Overlord.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2011 18:07
СПОЙЛЕРИ:
Изиграх DLC-то. Останах със смесени чувства.
Идеята е добра, но самата мисия е много кратка - по-малко от час и половина. След толкова дълго чакане и такива големи обещания очаквах нещо повече. Сама по себе си задачата е интересна, но за кулминация не става. Мисията започва много динамично, но след това действието се забавя и всичко започва удивително да прилича на стандартна Mass Effect патаклама.
Ендингите са два. И в двата сме преебани. В единия случай рискуваме война с батарианците, но печелим малко време. В другия нямаме проблеми с батарианците, но Рийпърите пристигат по-бързо и то в гръб.
Има три нови achievements: 1. The Ultimate Sacrifice - за завършване на мисията. 2. Last Stand - за оцеляване през петте вълни опоненти в битката за проект Ро. 3. Covert Action - за спасяване на д-р Аманда Кейсън без бой.
Като цяло си струва. Очакваме тройката.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2011 22:12
Омръзна ми да чакам ония от Маймунда да качат Appearance Pack-а, така че го направих аз. Alternate Appearance Pack 2 (92 MB)
|
|
|
|
|
Ltkash
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 30 Мар 2011 22:31
СПОЙЛЕРИ И аз го изиграх ама убих докторката, избих батарианците и ще ме пращат на съд... Има ли други варианти въобще? Много се замислям вече, кое е по-добре. Помня че имаше на едно от книжните издания един цитат - нещо от труда на: "Да убиеш милиони, за да спасиш хиляди...никой не трябва да прави този избор." Баш на място...
___________________________________ All summers long the drill to build the machine To turn men from flesh and blood to steel From paper soldiers to bodies on the beach From summer sands to Armageddon's reach
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 31 Мар 2011 01:47
wiedzmin написа: А сега кажете, че втората била по-яка По-яка е Първата убива от скука след две преигравания
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2011 09:04
Абе Капо, за к'во въобще се занимаваш с тоя мазен трол?
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 31 Мар 2011 10:34
Минотавъра написа: Абе Капо, за к'во въобще се занимаваш с тоя мазен трол? ти па си дебил и 27 годишен плагиат. Кака сийка anyone? По-голем трол от тебе НЕМА. МЕ1 има доста повече емоционални моменти, особено на Айлос. Може да не е толкова динамична, ама определено е по-разнообразна. Ей сега ще си прехвърля сейфа и почвам двойката
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2011 10:55
Иде ми да кажа нещо, ама ще си замълча, че ще почне едно псуване и темата ще замине на кино.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 31 Мар 2011 10:58
Минотавъра написа: Иде ми да кажа нещо, ама ще си замълча, че ще почне едно псуване и темата ще замине на кино. какво, иде ти да кажеш, че си безживотен плагиат, ама те е страх че всички ще почнат да те псуват ли Ама в момента съм сериозен. Така или иначе няма ново инфо за МЕ3 или нещо ново, темата няма да загуби много от малко офтопик за МЕ1/МЕ universe.
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2011 11:05
Пич, провокациите ти са прозрачни. Пробвай нещо по-засукано.
Нямам нищо против теб, но ме дразни как представяш гледната си точка за факт. Коя част е по-добра е въпрос на вкус, а вкусът е субективно усещане.
Това е последният ми пост, щото не искам да започвам флейм уор. Ае.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2011 14:23
Минотавъра написа: Омръзна ми да чакам ония от Маймунда да качат Appearance Pack-а, така че го направих аз. Alternate Appearance Pack 2 (92 MB) Абе има ли някой, който да има проблеми с DLC-то? Получих оплаквания по този въпрос.
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 06 Апр 2011 14:49
Минотавъра написа: Минотавъра написа: Омръзна ми да чакам ония от Маймунда да качат Appearance Pack-а, така че го направих аз. Alternate Appearance Pack 2 (92 MB) Абе има ли някой, който да има проблеми с DLC-то? Получих оплаквания по този въпрос. Ми не си струва DLC-то... Миранда я преебават тотално, както и Грънт... само Тали по-бива. Не им трябва!
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2011 14:50
То хубаво, ама аз не питах за това.
Има ли някой проблеми след инсталацията на DLC-то? Мнозина се оплакват, че не им тръгва и новите костюми не се появяват.
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 06 Апр 2011 15:00
Неам проблем! Ма тва в Замундата ли го пишат? Щото там попринцип и играта не могат да си пуснат... Ако са си го активирали с активатора, не би трябвало да имат проблеми!
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2011 15:02
Ако просто са забравили да активират giveme2entitlements.exe ще им счупя главата. Само ми губят времето с глупости...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|