Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 00:48
Спойлер: Превъртях играта, Хоук в началото положението му се илюстрира с кофа с лайна, а накрая с 15 кофи с лайна. Много недовършено приключва всичко, което означава със сигурност, че ще видим минимум още една игра от поредицата. Накрая Лиляната не я очаквах, евала изненадаха ме. Само дано в третата част, не ни занимаят с някаква нова история, защото една преглътнах че не са довършили ( даже 3, ако броим Флемет и Мориган), но сега и Хоук, ако го оставят си ебало мамата. И откаде накъде в епилога се казва че само циганката ме последвала, след като аз съм бил цялата игра с Мерил. Абе края на играта е много интересен от гледна точка на това че те кара да мислиш как ще продължи всичко. Айде дано в третата игра да се обедини историята от двете игри и да се комплектова във геймплея от първата част и вземете тези 10тки. Близко е до акъла. За има три варианта за продължението - единия е да се развива действието на ново място с нов герой(дано не е това), втория е да се продължи историята на Хоук, Изабела и евентуално Уордена и третия, който ми се иска е нещо около Флемет и Мориган, а четвъртия ще е да се смеси всичко от първите 2 игри като история, но това ще е твърде хубаво.
Tова разбира се не променя факта, че историята на играта е пълен крап до финала, а там се случват куп нелогични неща, но мен ме интересува какво ще се случи по натамс персонажите, самата история около Кунаритата, мейджовете и тамплиерите е толкова вече банална и глупава, че няма и къде. Цяла игра трепане, но поне края провокира въпроси.
Драксис интересно ми е ти как мислиш, че ще продължи историята, защото викаш in between sequel.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 01:36
DJ Cat написа: Драксис интересно ми е ти как мислиш, че ще продължи историята, защото викаш in between sequel. Не че някой ме пита, но ето какво мисля: Тъй като DA II просто е пропита с усещането за ME 2, очаквам, че това, което досега правихме (във втората игра) е незначително, в сравнение с голямата картина. Уордените дето се появяват намекват, че имат много по-големи проблеми от конфилкта в Къркуол. Освен това ако си играл длс-то с принца и си минал третия му куест, ще знаеш че the Divine е много притеснена, и може дори да се стигне до нов Holy Exalted March. За жалост, за разлика от МЕ 2, нямаме идея какво ни очаква. Т.е. това беше един голям пролог към наистина епичното продължение, act two in a classic story, if you will.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 01:43
Хоук е наистина забележителен герой обаче. Сам-самичък инициира война между трите най-големи фракции в света. Смятайте - един човек разкъса света. Е, всъщност знаем, че бе Андърс, но карай, за Хоук е историята, не за бившия Сив Пазител. Как ще се развие според мен историята ли? Не знам, и е безсмислено да правя спекулации, BioWare сами ще поведат историята натам, накъдето искат. На мен лично ми бе мега интересно, когато Лелиана каза, че и нашия човек е свирнал нанякъде, и че предвид факта, че Хоук също го няма, това не е съвпадение. Просто си умрях от кеф при мисълта к'ви епици ни очакват.Бе това са BioWare, бе. Те могат. Стига ЕА да не ги влачи надолу, ще ни сервират такова продължение, че ще се замаем. Holy Maker!Да не би да има предвид сина на Мориган?!
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 08:49
Дано да сте прави и двамата, само да не ги домързи и да започнат изцяло нова история, защото така като е недовършено направо......
|
|
|
|
|
MoonFlame
|
|
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 09:10
Всичко това наистина е хубаво ако стане, но хайде кажете ми с какво ще запомним двойката, като някакво начало и увертюра на края ли ? Всичко това можеше да се направи като едно втори експанжън за единицата, а и всички добри идеи заложени в двойката да се разгърнат в нещо наистина стойностно, а не само една история, разказана наистина отново прекрасно свършаща просто така, там където всъщност трябва да започне. Това ли е великата игра, имам чувството, че всички започвате да прощавате на това заглавие и да си затваряте очите за много неща, никога не съм виждал толкова недовършена игра и събрала едновременно толкова очаквания в себе си и достойства отишли по дяволите. Ако само историята беше важна щях да си взема нещо да чета. Единицата създаде една цяла вселена, а двойката нищо друго освен да проправи път към третата и да разгърне малко повече един конфликт, който се виждаше още в самото начало, нищо иновативно. Ако приветствате такива продължение добре, наистина има много по ужасни случаи, но Bioware сгафиха и дори и за първи път, това е непростимо, не и от тяхна страна.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 11:22
Реално погледнато, двойката не е нещо повече от експанжън с "Combat Upgrade". Достатъчно е да погледнем механиката на разговорите със спътниците и да видим една от многото прилики с DA:Awakening. И на мен играта си ми харесва доста от тази гледна точка. Според мен Bioware много добре са си знаели, че нямат време за истинско продължение на Origins: "Около година за разработка - майтапиш ли се, пич? Няма начин да направим DA2 за толкова рекордно време. Отгоре на всичко екипът, който създаде Origins вече е намален от EA. Имаме готов графичен енджин ли? Да, и кво от това? Obsidian също имаха, но не успяха да завършат KOTOR 2. Ето вариантите - виждаш ли тази огромна, сложна и готина история за DA2, която подготвихме? <скъс скъс> Кажи чао. Ако ще предлагаме продукт, то поне да е в някакъв завършен вид. Ще ти направим една кратка сага, ще хвърлим малко подобрение в битките. И понеже не искаме да съсипваме готините персонажи, които подготвяхме за истинската DA2, пък времето не стига за нови, ще вземем познати NPC-та от Origins и само ще им нахвърляме малко повече индивидуалност. И тъй като всичко, което ни карате да правим, е тъпа педалска работа, всички в играта ще са педали. Savvy?" Затова BW са се постарали да направят един хубав експанжън. А основното плюене, което им хвърляме, е защото EA от алчност са турили заглавието Dragon Age 2 Убеден съм, че ако заглавието беше нещо от сорта на Dragon Age Origins: Hawke Chronicles, народът щеше да хареса играта. Истинската игра Dragon Age 2 още не е излязла.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 11:48
Е че с какво да запомняме двойката, бе, то това си беше чист Stand-alone Expansion....
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 12:57
Draksis написа: На мен лично ми бе мега интересно, когато Лелиана каза, че и нашия човек е свирнал нанякъде, и че предвид факта, че Хоук също го няма, това не е съвпадение. Просто си умрях от кеф при мисълта к'ви епици ни очакват. За краят на играта - ами в Witch Hunt преминах с Моригън през елувианът, но може би е опция само, ако си извършил тъмният ритуал или си завързал връзка с нея, или и двете. Въпросът е, че сигурно това се има предвид. Не виждам как историята може да се свърши само с една игра.... Или по-скоро - не ми се иска да свършва с една игра.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 13:15
Лелиана казва това дори и когато си изчезнал през Елувиан, така че и в двата случая тя е права, Пазителят го няма. Но пък като го няма, това не означава, че не може да се върне бейдейба. ЕDIT: Забравих да спомена нещо. Саундтракът ме взривява, харесва ми много повече от този на Origins. Особено "Love Scene" и "Destiny of Love" имат много Уичърско звучене, откакто си даунлоуднах OST-то, само тях въртя.
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 13:40
ДЕЕБА кво ви сърби гъза да раздавате спойлири?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 14:11
Ако беше дошъл в темата малко по-рано, щяхме да знаем, че не искаш, бе. Ние тука всички я минахме по два пъти вече и почваме да коментираме, няма да чакаме още година преди да спрем да си маркираме спойлерите.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 14:59
MoonFlame написа: Bioware сгафиха и дори и за първи път, това е непростимо, не и от тяхна страна. Сещаш се, че BioWare с нищо не са виновни, че производствения процес беше мощно съкратен, нали?
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 15:07
СПОЙЛЕР! Моментът с Андърс и взривяването на Чантрито.Може да говорим цял ден какъв плод на алчността е ДА2,но засега това е може би най-епичният момент в цялата поредица. На Hard трудност съм с 9 лвл магьосник и нищо не може да ме спре.Взе да ми става скучно по едно време Да превключа ли на Nightmare или това си е чисто самоубийство?
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 15:21
Dr.Falus написа: На Hard трудност съм с 9 лвл магьосник и нищо не може да ме спре.Взе да ми става скучно по едно време Да превключа ли на Nightmare или това си е чисто самоубийство? Ще е самоубийство за спътниците ти. Ще ги самоубиеш с твоите AOE-та Nightmare е твърде голям микромениджмънт за цялата група. Предизвикателство е, но за мен е повече главоболие отколкото удоволствие. Rogue-ът обаче става доста важен с уменията си за "aggro" контрол.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 15:36
След като я изиграх и като мъж, ми се щеше да не го бях правил, само заради някои разоговори с Андърс и Фенрис. Меко казано си бяха окуърд, разбира се ако не щеш да си гей.... @Драксис, я кажи има ли по-различен край, ако си се жертвал в предишната игра ? P.S Абе ти ли си Соул Хънтъра....?
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 17:06
Да ги питаш защо не са сложили инцест-А да си гей или лесбо е приемливо С няколко мода Бетани става доста секси..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 17:29
Fenrir написа: @Драксис, я кажи има ли по-различен край, ако си се жертвал в предишната игра ? P.S Абе ти ли си Соул Хънтъра....? Не, няма. Пак те честват и те боготворят, но този път изразяват съжаление, че те няма вече... A относно това дали съм или не съм... ами прецени за себе си.
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 19:55
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 20:48
Уау. Адския колаж просто.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 21:14
Тая очаквах да ме дразни най-много, а най-ми хареса заедно с Варик. Другите кучета ги яли, особено Авелин, която е нетърпима.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|