Автор |
Съобщение |
MoonFlame
|
 |
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 08 Мар 2011 19:34
Опитвам се да подходя при двойката не като отделна част, а като надграждане и разклонение на историята, само така мога да простя липсата на наистина зрелищно начало. Появата на Андерсън радва, може би и други стари познайници ще се мернат, историята е интересна, битките са много по динамични и не затормозяват и не писват като в единицата. В някаква степен не ми хареса самото изграждане на персонажите като характер и системата за диалог, наистина не забелязах разлика в избора на отговор, поне за сега, арта и графиката е добра, на моменти дори впечатлява, но има места където не са си давали толкова зор. Музиката ме остави със смесени чувства, използването на старите мелодии в някаква степен радва, но толкова ли не можеха да направят един изцяло нов ОСТ, вместо само няколко нови темички и моменти. Но още е рано за такива изказвания след 5 часа игра. Някой псуваха гейския вид на джуджето по разни форуми, мен лично вида и характера му си ме изкефи. Крайното ми мнение е по скоро положително, но това зависи и от очакванията с които подходих. За сега толкова.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 08 Мар 2011 19:44
Играх съвсем малко, но имам предчувствието че нататък ще ме дразни яко играта. Просто усещам как ще я пусна и ще почнат големите говна да излизат едно по едно. Никак не съм впечатлен, камо ли от диалозите.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 08 Мар 2011 20:56
DJ Cat написа: Играх съвсем малко, но имам предчувствието че нататък ще ме дразни яко играта. Просто усещам как ще я пусна и ще почнат големите говна да излизат едно по едно. Никак не съм впечатлен, камо ли от диалозите. И аз имам доста съмнения, ще видим накъде ще отидат нещата.....А относно диалозите, имате ли субтитри, не че е от значение, просто не успявам да чуя някои реплики, а при мен субтитри липсват ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 08 Мар 2011 21:16
епа включи си ги от опциите за звуко Арта верно впечатлява, интериора в някои сгради е добре барнат, и като цяло града е приятно направен. Масовките са яки, ама на моменти става много рамбовско. Разпарчетосвам по 20 души с един замах, хвърчат ръце и чирва и т.н. Може би това е цаката, след като всичко това е разказ, идеята е да се хиперболизира до известна степен. Като за Зиката и Крали Марко 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 08 Мар 2011 22:35
http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=194951Арта радва, историята за сега също не е лоша, не вземам играта никак на сериозно. Ама оптимизацията е толкова жалка, че не е истина  Бахти резила, байоуеър бая се изсилиха с тоя дх11. Поне проблемът май вече е оправен и драйвъри има.
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 08 Мар 2011 22:52
не знам, не мога да пусна дх11, но с останалите настройки играта ми прави впечатление, че е супер добре оптимизирана  Даже ми върви по-добре от първата. Дори не мога да прочета разните неща по време на лоудинг скрийна. А битките летят, очаквах в мелетата да сече, пък то сякаш още по-бързо става всичко, ахаха.
|
|
|
|
 |
Fanatic
|
 |
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 08 Мар 2011 23:02
Art Department - a на Bioware са си зверове. Тука направо са избухнали.
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 08 Мар 2011 23:46
А някой видя ли ги тея "Unlockables"?  Засега съм отключил само 2 от тях,но си искам Ser Isaac бронята. 
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 08 Мар 2011 23:51
A модове? Май Драксис каза че са моднали демото? Как ше правят модове за играта без мод туулс?
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 00:01
Capo написа: И пак цял ден на работа. Трябва да чакаме вечерта, за да подредим стратегически чипса, фъстъците и бирата, а после да дръпнем шалтера на външния свят за няколко часа. Имах време да поиграя общо около четири часа. Някъде към средата на втората година съм. Първата годинка в Къркуол мина буквално за осем секунди  Една бърза cutscene. Жалко, защото имаше потенциал да сложат история и малко куестове. Играта изглежда твърде... "коридорчеста". Засега усещането е, че те ограничават силно в движението. От една страна и в Origins не беше по-различно, но от друга в първата игра успешно създаваха илюзията за пространство. На няколко пъти се споменаваха събития от импортнатия ми "savegame". Срещнах Сандал и Бодан и поговорих с тях за предишния ми герой, който стана крал. Графиката е ок. Малко тъмничко на моменти, друг път е пък прекалено светло. Стори ми се, че на едно място има шега с графиката на първата игра. Хоуки се майтапи, че са се "отървали" от кафеникавото на Ферелден. Битките са забавни. Еднотипни като цяло, но не омръзват. Радва ме новата система от умения. Толкова са много, а толкова малко точки можем да разпределим  Ще има преигравания. Вижда се, че има нърфове в сравнение с демото. Като на Miasmic Flask например. Нормалната трудност е лесна. Наложи ми се да я вдигна на Трудна след две битки и пак отне известно време Авелин да стане първа и единствена жертва. Довечера ще превключа на Кошмар Диалоговото колело ме дразни. Или не му е мястото тук или не са го направили както трябва. Проблемът е с репликите - каквото и да избереш, все тая. Може би по-нататък нещата ще се променят, но се съмнявам. Като сме на темата реплики, гласът на мъжкия Хоуки ме дразни. Вече ме хваща страх да избера опцията за шегички. Защото Хоук ги ръси по същия начин както Къци Вапцаров разказва вицове. Да, има нещо смешно там, но е казано с толкова безизразен монотонен глас, че се чудиш дали героят ти не е "tranquil mage". Трябва да проверим дали женският Хоук е по-добре. Предметите - твърде много от тях са "Restriction - Hawke". Айде ве, и спътниците ми са хора. В Origins една броня ставаше на всеки, а тук да не би Хоуки да е уникалният фешън модел за брони? Спътниците изглеждат с потенциал. Бетани е стандартна мацка. Обича мама, мрази темпларите, притеснява се, че магията й е проблем. Няма мистерия в нея, всичко ни е ясно. Варик е интересен персонаж. Убеден съм, че или ще ни забие нож в гърба или ще ни използва за собствени цели. Авелин се опитва да има сложен характер. Това обаче малко се проваля от дизайна на играта. Показано ни е, че за нея законът е много важен и тя предупреждава Хоуки, че ще го арестува ако направи нещо престъпно. И въпреки това не губим дори точка репутация, когато я водим да извършваме поръчкови убийства и кражби с взлом Мерил е сладур. Не очаквах да я харесам толкова. Простодушна, непохватна, неподредена кървава магьосница. За малко да кажа "срамежлива", но тя направи такъв разговор насред улицата с Авелин, че това определение не й подхожда  Мерил си има и мрачна тайна, която ще ни се разкрие постепенно както изглежда. Не съм взел други спътници, оставени са за десерт довечера. Merrill наистина е адски сладка. I will bang her with my female hawke lol. Ама графиката на места ъъггхх:  Офф неква грешка ми дава и не мога да го сложа кат снимка. Oправих го. Нещо image shack даваше проблеми.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 00:11
Пак има хомосексуален елф Вече очаквам гей секс в МЕ3. Геръс вече ще е романсъбъл и за мъжки шепърд 
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 00:15
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 00:47
Няма бе, ж'ги еба.  Сега прочетох поста на васито. Да, моднаха демото, накараха го да отключва инвентара, char creator-a и допълнителните трудности. Няма никакво съмнение, че модове ще има. Само не и сега, де. Сега модърите са заети да играят, не да кодират.  В крайна сметка ще стане като с Origins. Дузина модове, съдържащи брони и мечове с барнати 'статс', докато не минат поне два месеца, за да можем да се насладим на the good stuff.  И какво означава това "как ще правят модове без мод tools"? Mass Effect нямаше мод tools, ама модовете пак си ги има.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 01:17
Та поцъках още и стигнах донякъде и мога да кажа само - естествено бях прав. Играта е доста голям шит, нито персонажите са ми интересни, нито историята ми е интересна, битките са прекалено бързи, анимациите ми създват болки в очите, но им свикнах поне. Градът пък от своя страна не прилича на град, а на някакъв празен коридор със син таван. Бахти, ако осерат и Мас Ефекта толкова грозно и гнусно да идат да ходят се ебат тъпаците му комерсиални. Изгавриха се с франчайза просто, дори не си струва да изиграя докрай играта след шитсторма от бъгове и недомислици, който ми се излива всяка секунда в наебаната игра. Доста ме е яд за огромния потенциал на поредицата, който е провален от тея чикиджии. Дано същите некадърници не правят и Мас ЕФекта, че сигурно ще е последната игра която ще им погледна, ако и тя фейлне толкова мощно.
Фор дъ рекърд бях играл малко след като свършва дамото, сега съм доста по-напред и нещата са плачевни. Нито контрола е адекватен, като в първата, нито командите са адекватни, като в първата игра, дори курсора е плачевен след като от едно място си вдигам левела на безличните ми дружки и ги селектвам в битка. Да не говорим че понякога не мога да натисна да атакувам и нашия стои като последния чук. Ма това са най-малките проблеми на играта, просто до утре мога да изреждам глупостите които са сътворили тея малоумници. За мен франчайза им отиде на кино.
Последното - оставете че си бях прав поне за мен си, че анимациите и битките са доста под нивото на Ориджина, ами и историята е толкова проста, банална, безинтересна, скучна, гадна и нелепа. Да не говорим че всяка една локация, която съм посетил до момента изглежда направена за 3 дена от някакви уонаби дивелъпъри, които грам не се заглеждат по детайли, а гледат да има по и стени. Първата игра не беше върха в това отношение, а тази пък е дъното. Всичко е едно такова празно и кухо. Както и да е чакаме Witcher 2, Skyrim, Mass Effect 3, Deus Ex.... тази пародия просто спирам да я коментирам в интернет пространството, че мога да изпиша 100 пъти по толкова без да се повтарям.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 01:38
спокойно бе , полека с фикуса Чак толкова ли ? Имам чувството, че зорлем търсиш кусури в неща, които са що-годе добри, само за да излезеш прав. Изкара играта по-голям ташак и от Арканията 
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 02:07
И моето мнение до тук е по-скоро отрицателно.. Нещо не ме грабва както първата... Имам един и един кофти проблем... Явно играта нещо не се разбира с аудио драйверите ми... С 5.1 система съм, но звука е ужасен ... Същия проблем го имах и с MASS Effect 2 звука сякаш идва от кофа  ... има ли някаква опция да првключа на стандартен 2 speaker режим от самата игра ?
|
|
 |
Jedi Knight
|
 |
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 03:59
Първо - DJ Cat - разбрахме че си трол, стига вече. После - играта ме закова за стола, просто ме отвя  Не знам от къде да започна, затова и няма, но нека само спомена, че куестовете за любовния интерес на Авелин (Доник), ме караха да се хиля кат умопомрачен на всяка реплика 
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 08:18
Защо не мога да включа по-добър блър? И там има нещо подобно на depth of field aма и него не мога.
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 08:55
Мене пък всички ме изнервят и само агресивни реплики дават. То бива-бива, ама за 2 часа и половина само флемет не исках да убия  Абсолютно не ми пука за нито един персонаж. Ама пък битките ме радват повече от тези в ориджинс, а историята изглежда обещаваща. Бахти смесените пвечатления имаме 
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 09:44
Кунаритата са готино направени, а срещата с Аришока е як момент 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|