Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Заглавие: APOLON 26" vs. Cross T-Rex
Публикувано на: 07 Мар 2011 17:23

Cross T-Rex: http://www.escadra.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%8 ... x/i371.htm

APOLON 26": http://maxcombike.com/bg/bikes/%D0%BF%D ... APOLON-26_

Според мен Cross T-Rex за 35лв. повече е по-добър, но един приятел ми вика, че аполона бил по-хубав (то всъщност е за него колелото), ама се колебае. Така де кажете кое е по-доброто?

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: APOLON 26" vs. Cross T-Rex
Публикувано на: 07 Мар 2011 17:45

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 07 Мар 2011 17:48

mirror_edge написа:
Така де кажете кое е по-доброто?

По-скъпото!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 07 Мар 2011 18:27

За тия пари бих си взел един оригинален BMX, който ще ме изкара цял живот.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Мар 2011 19:49

Т-рекса изглежда брутално.

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Аватар
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Публикувано на: 07 Мар 2011 20:12

Аз гласувам за T-Rex-a. Аполона е с твърда рамка и няма дискови спирачки. Ако разполагаш с 9 стотака, купи му Da Bomb на Drag.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Мар 2011 21:11

Basanaruga написа:
Аз гласувам за T-Rex-a. Аполона е с твърда рамка и няма дискови спирачки. Ако разполагаш с 9 стотака, купи му Da Bomb на Drag.

+1 При дискови спирачки и ресьор не виждам никакво място за колебание...

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Публикувано на: 07 Мар 2011 21:45

-Stormrаge- написа:
Basanaruga написа:

+1 При дискови спирачки и ресьор не виждам никакво място за колебание...

И аз тей викам на приятела, той вика, че аполона бил по-секси :lol: :lol:

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 07 Мар 2011 21:50

ДА няма да го ебе :lol: :lol: :lol:

Имам байк Cross и за българската марка и цената си се оказа много корав!

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 07 Мар 2011 22:38

Не знам днешно време как са нещата, но преди няколко години на cross им се носеше много лошо име. Много твърди амортисьори, тежки рамки (и вилките и те) , калпави спирачки изобщо всичко им е калпаво. То че изглежда по-яко изглежда, ама аполона е по-качествено колело. Аз ти се чудя за тия пари (цената мисля че беше между 550 и 600 лева, не съм напълно сигурен, имам някакви спомени че comp. версията беше 560 лева) защо не си вземеш един drag climber, най-добре ще е така. Ако искаш колело с хубав заден амортисьор (шок) трябва бая да се оръсиш, поне 2000 лева, така че не ги слушай хората които не разбират кво ти говорят, тия шокове които ги слагат на по-евтините колела можеш да ги намериш за по 20-30 лева по сервизите. Един клаймър ти е напълно достатъчен и за градско, и да се правиш на гъзар по парковете и да скачаш там, та дори и по пътечки из планините. Шок не ти трябва освен ако не караш супер екстремно. Сигурно колелото с най-добрия клас части за цената между 500 и 900 лева. Евтините шокове почти не се сгъват и пак си тресе с тях. Разлика между колело с твърда рамка и колело с евтин шок няма, дори с твърдата рамка е по-добро, защото е по-леко самото колело. Взимай аполон/climber без да ти мигне окото!

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Мар 2011 22:44

преди години имах cross , ама го откраднаха циганите деба техната майка кръжава

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Мар 2011 23:03

mirror_edge написа:
Cross T-Rex: http://www.escadra.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%8 ... x/i371.htm

APOLON 26": http://maxcombike.com/bg/bikes/%D0%BF%D ... APOLON-26_

Според мен Cross T-Rex за 35лв. повече е по-добър, но един приятел ми вика, че аполона бил по-хубав (то всъщност е за него колелото), ама се колебае. Така де кажете кое е по-доброто?

Добре де, ама за какво ще го ползва? Ще се шматка с него до училище ли, или ще се пуска по шано пътечки на Витоша?

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 08 Мар 2011 18:35

Много ми се кара колело и ми се въртя някаква идея ако паднат пари от преводи (правя ги чат-пат) да си взема нещо евтино и просто. Нито мога да карам екстремно, нито ще ходя по разни зъбери. Падал съм лошо и съм губил съзнание на равен път :cry: Шибани велосипеди.
Обаче идва пролет, според 14-дневната прогноза на dir.bg в края на месеца ще е до +12 градуса. Трябва да се раздвижа. Ако не си взема колело, ще си взема топка, баси!

Профил

Аватар
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Публикувано на: 08 Мар 2011 23:45

juni0r написа:
Не знам днешно време как са нещата, но преди няколко години на cross им се носеше много лошо име. Много твърди амортисьори, тежки рамки (и вилките и те) , калпави спирачки изобщо всичко им е калпаво. То че изглежда по-яко изглежда, ама аполона е по-качествено колело. Аз ти се чудя за тия пари (цената мисля че беше между 550 и 600 лева, не съм напълно сигурен, имам някакви спомени че comp. версията беше 560 лева) защо не си вземеш един drag climber, най-добре ще е така. Ако искаш колело с хубав заден амортисьор (шок) трябва бая да се оръсиш, поне 2000 лева, така че не ги слушай хората които не разбират кво ти говорят, тия шокове които ги слагат на по-евтините колела можеш да ги намериш за по 20-30 лева по сервизите. Един клаймър ти е напълно достатъчен и за градско, и да се правиш на гъзар по парковете и да скачаш там, та дори и по пътечки из планините. Шок не ти трябва освен ако не караш супер екстремно. Сигурно колелото с най-добрия клас части за цената между 500 и 900 лева. Евтините шокове почти не се сгъват и пак си тресе с тях. Разлика между колело с твърда рамка и колело с евтин шок няма, дори с твърдата рамка е по-добро, защото е по-леко самото колело. Взимай аполон/climber без да ти мигне окото!

Аз не съм разбирач на тази тема. Моят велосипед е Drag Virus - може би най-евтиният и долнопробен модел на фирмата. С амортисьорна рамка е и сгъването й се усеща. Преди него съм карал евтин Cross с твърда рамка и мога да кажа, че се усеща разликата. Вярно е, че амортисьорът на Drag-a ми не се огъва като лист хартия, но определено си върши работата и с него съм правил по-екстремни неща. Голям + на твърдата пред амортисьорната е, че с нея велосипедът се пренася по лесно - инсталира се на врата и толкова. T-rexa е невъзможен за такъв тип транспортиране.

Профил

Публикувано на: 09 Мар 2011 00:44

creator написа:
Много ми се кара колело и ми се въртя някаква идея ако паднат пари от преводи (правя ги чат-пат) да си взема нещо евтино и просто. Нито мога да карам екстремно, нито ще ходя по разни зъбери. Падал съм лошо и съм губил съзнание на равен път :cry: Шибани велосипеди.
Обаче идва пролет, според 14-дневната прогноза на dir.bg в края на месеца ще е до +12 градуса. Трябва да се раздвижа. Ако не си взема колело, ще си взема топка, баси!

И аз така, ама все не остава някой лев да си взема да си ходя до бачкането и да си чегъркам из Морската градина по топло, деба :? То ще е нещо долнопробно като цена, то ясно, ама на мене не ми и трябва повече де

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2011 02:41

Естествено че T-Rex е по-култов. Но защо му е? Ако ще се разпичва, да го взима. Ако иска стабилен брак, да си купи Аполона. Аз лично карам с един Sprint Joker от 10 години (почти 1:1 конструкция с тоя от снимката), пребоядисан в черно, без никакви екстри. Само една спукана гума съм сменил, четирите спирачни гъбки (ба ли го как се казват) и съм му сложил рогца.

А иначе T-Rex-а ако не го осинджириш поне с 2 вериги, джамбаз факторът му се покачва десеторно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2011 02:58

Е тея колела са съвсем различни. Кажи за кво ти трябва. Ако ще караш даунхил 2рото отпада ест (то като цяло и 1вото отпада ма поне с него мое да се пробва). Ако ще караш кежуал градско и тн 2рото.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2011 15:30

roflmao Най-вероятно няма никакъв смисъл да пиша в тая тема, но все пак ... Как може въобще да си помислите за Крос??? Как въобще някой може да нарече тва грозно, тежко, неизползваемо парче скрап колело??? Това колело няма окачване, има пружина. Тя не прави нищо друго освен да те катапултира при призимяване по-високо от 20 санта. Ще кажеш, че "няма да се кара много" и че "няма да се кара екстремно" ами тогава закво ти е тоя паметник на инженерната простотия. Взимаш винаги по-лекото и по-лесното за въртене. Към автора: От двете колела Аполона!!! 100 от 100 пъти! Въобще даже не поглеждай към коментар в помощ на крос-а. Ако искаш да знаеш какво купуваш влез във форума на mtb-bg.com и питай! Тука не пишат достатъчно компетентни хора в тая област. Дано не си купил нещо вече, защото наистина ще съжаляваш...е може да не съжаляваш, но определени групи мускули ще.

From summer sands to Armageddon's reach

Профил Skype

Публикувано на: 23 Мар 2011 17:58

Рофл... кво :arrow:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2011 18:58

Ltkash написа:
roflmao Най-вероятно няма никакъв смисъл да пиша в тая тема, но все пак ... Как може въобще да си помислите за Крос??? Как въобще някой може да нарече тва грозно, тежко, неизползваемо парче скрап колело??? Това колело няма окачване, има пружина. Тя не прави нищо друго освен да те катапултира при призимяване по-високо от 20 санта. Ще кажеш, че "няма да се кара много" и че "няма да се кара екстремно" ами тогава закво ти е тоя паметник на инженерната простотия. Взимаш винаги по-лекото и по-лесното за въртене. Към автора: От двете колела Аполона!!! 100 от 100 пъти! Въобще даже не поглеждай към коментар в помощ на крос-а. Ако искаш да знаеш какво купуваш влез във форума на mtb-bg.com и питай! Тука не пишат достатъчно компетентни хора в тая област. Дано не си купил нещо вече, защото наистина ще съжаляваш...е може да не съжаляваш, но определени групи мускули ще.

:roll:

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com