Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие: Препоръчайте ми части
Публикувано на: 06 Мар 2011 16:10

Смятам да сменям някои от нещата по компютъра си, в частност процесор, дъно и рам, и искам ако може да ми препоръчате за 400 лв. максимално добри гейминг компоненти.

Конфигурацията в сегашния и вид:
MB Gigabyte M57 SLI-S4 s.AM2, AMD Athlon64X2 5600+ BOX, XPERT VISION GF 9800GT 512 DDR3, Kingston DDR2 2GB 800Mhz/PC6400, Chieftec ATX PB 450W

Възможно е да дам +50-60 лева отгоре, въпросът е да е нещо хубаво за гейминг :)

Благодаря предварително...

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
Заглавие: Re: Препоръчайте ми части
Публикувано на: 07 Мар 2011 00:52

Не се сещам за игра, която няма да можеш да подкараш в момента. Дори да е много тежка, с тази конфигурация и този процесор, който има МНОГО хляб за овърклок... Освен ако може би не обичаш да цъкаш с железни 60+ фпс, на 1920х1200 рез с 16х AF :) В този случай... Core i3, съответното дъно със LGA 1366 и DDR3 RAM... Но ако ще сменяш видеото ще трябва да се бръкнеш за нещо по-мощно от 9800, а това са ПОНЕ 200 лева, ако не и повече. Така че, ако не цъкаш на 40 инчово LED LCD и не ти пречи да играеш примерно с 25-30 кадъра (малко игри ще иззорят толкова много 9800) не мисля, че се нуждаеш от нова машина засега. Разрови се относно Атлона, можеш да го избичиш до 3,3 поне, ако знаеш какво правиш. Успех :)

П.С. БЕЗ ВИДЕО сори, моя грешка, много приказки на вятъра пак - http://www.jarcomputers.com/ - поразгледай, каталога им е интуитивен.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com