Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие: DooM 3 alpha HELP
Публикувано на: 04 Мар 2011 21:09

здравейте, супер фен съм на ид софт и намерих това бижу, което помна само с шотовете от е3. но имам проблем и не ми тръгва. много искам да го вида. ако щете само заради менюто и скина на пушката, които са мноооого по добри от финалната версия.
Аз съм с ХП хоме оргинален уин с SP3 сложен и .нет 2.0 (преинсталирах уина заради тази алфа, но пак не ми тръгва). Видеото ми е ATI HD 3850 с 11.2 версия. С оргиналния доом нямам проблем. Но за жалост при този ми дава "dont send" error, като зарежда сивия екран...
може ли някой да ми помогне/насочи къде може да е проблема. ако щете като пробвате тази алфа да видите дали ше тръгне на АТИ карта с кои дривери и тн. Мой приятел пробва и ми каза че е стигнал до менюто повече не съм го разпитвал, но очевадно не му дава този ерор. А той е с нвидиа карта доста стара бтв... но кой знае дали 100% е от видеото може да е нещо директ Х или тъпия ХОМЕ едишън уиндоус или просто АТИ-то не се подържа и тн догатки много...
Некой ако му се занимава да се поинтересува какъв може да е проблема да ми помогне...

http://digiex.net/downloads/download-ce ... 002-a.html

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: DooM 3 alpha HELP
Публикувано на: 05 Мар 2011 09:42

Пробвах демото и на мен не ми тръгна! Може някакъв файл да липсва или нещо.

Профил

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Публикувано на: 12 Мар 2011 22:24

Върви ми перфектно. Win XP Pro SP3 оригинален, GeForce 9600 GT и AMD двуядрен процесор. Имам инсталирани:
NET Framework - 2.0, 3.0, 3.5 и 4
C++ - 2005 и 2008
... също така и Java 6.
Не знам с кво друго мога да помогна...
Инсталирай си пълния DX9 пакет:
http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Мар 2011 12:03

С един мой фр пробвахме алфата на моя и неговия комп. Аз съм с Пентиум 4 и 9400gt ми тръгна без проблем, а на неговия AMD X3 и HD4850 му дава Don't send error и двамата сме на XP SP3, сигурно нещо видеото прави проблема. Възможно е да е от DX-a, Windows Framework-a и т.н. Ташак работи бол :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 13 Мар 2011 13:43

Мерси ви. Просто гадно с АТИ и opengl. Явно хората с нвидиа нямат проблем.

Мен ме успокои че намерих така желания МОД. Скина на пушката е същия за жалост, но кфо от тва като си има двуцевка :Д Този мод е уникален, просто се моля такива хора да работат в ид. Какво усещане като ползваш BFG, немога да опиша пробвайте :) затова хората са дали свободата да се прават модове де...
И все пак новата версия на този шедьовър пак не ми тръгва(3+). А тя е 700 мб и е нещо уникално предполагам. Стигам до меню и като дам нова игра зарежда виждам чудовище примерно ако е демото и ЕРОР :( ужас АТИ ужас, съжалявам че не взех нвидиа заради тази подръжка.

http://doom3.filefront.com/file/Dentons ... oom3;76838

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com