здравейте, супер фен съм на ид софт и намерих това бижу, което помна само с шотовете от е3. но имам проблем и не ми тръгва. много искам да го вида. ако щете само заради менюто и скина на пушката, които са мноооого по добри от финалната версия.
Аз съм с ХП хоме оргинален уин с SP3 сложен и .нет 2.0 (преинсталирах уина заради тази алфа, но пак не ми тръгва). Видеото ми е ATI HD 3850 с 11.2 версия. С оргиналния доом нямам проблем. Но за жалост при този ми дава "dont send" error, като зарежда сивия екран...
може ли някой да ми помогне/насочи къде може да е проблема. ако щете като пробвате тази алфа да видите дали ше тръгне на АТИ карта с кои дривери и тн. Мой приятел пробва и ми каза че е стигнал до менюто повече не съм го разпитвал, но очевадно не му дава този ерор. А той е с нвидиа карта доста стара бтв... но кой знае дали 100% е от видеото може да е нещо директ Х или тъпия ХОМЕ едишън уиндоус или просто АТИ-то не се подържа и тн догатки много...
Некой ако му се занимава да се поинтересува какъв може да е проблема да ми помогне...
http://digiex.net/downloads/download-ce ... 002-a.html