Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Честит Трети Март!
Публикувано на: 03 Мар 2011 00:19

Честит Трети Март!
Нека почетем всички загинали борци за нашата свобода подобаващо днес!

Най-големия празник на България!

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Честит Трети Март!
Публикувано на: 03 Мар 2011 00:30

Честито на всички неосинджирени. А това знаме е култ :shock: Set as desktop background :o

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2011 00:34

ЧЕСТИ ПРАЗНИК БЪЛГАРИЯ !!! http://www.youtube.com/watch?v=9RBmnMsO ... re=related

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Latinica
Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2011 01:14

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Публикувано на: 03 Мар 2011 01:15

Не.  

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 03 Мар 2011 02:58

Дано всички, имащи национално самосъзнание, ви изгорят на кладата. Вие сте боклуци, отрепки, филми безнадеждни. Ние сме хора. Независимо дали сте камерунци, англичани, китайци или французи. ХОРА ! Трябва да работим над бъдещето си обединение, а не миналите лайна. Колкото и велики да са те. Няма лошо да ги помним, ама фанатизацията е мощно зле. СЕРА БЕ !

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2011 04:14

Оф, Дисте отпуши кепенците малко...къде пак видяхте световната конспирация на националсоциалистите, нацистите, атакистите и не знам още кои лайна... Толкова ли е трудно да не "серем" и в деня в който сме се появили на световната карта, а да пийнем по едно чаша вино да си пуснем химна и да се поздравим с националния празника както всички нормални народи... Същото го правите на Коледа, Нова Година и т.н...баси... И за кво национално самосъзнание в тая държава дето знаме може да видиш само на 3 март или футболен мач , 90% от подрастващите пишат на 6liokovitza и твърдят, че История славянобългарска е написана от Петър Берон...

ПС: Върл противник съм на всички фанатизирани путки опитващи се да пропагандират расова и национална омраза на тоя ден към който и да било народ...
Но още по-върл противник съм на хората не почитащи прадедите, обичайте, езика, историята си и всичко което ни е съхранило през тези повече от хиляда години ...

САЩ си имат 4 юли, Русия си имат 9 Май ние си имаме 3 Март преживейте го и спрете да търсите под вола теле...

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2011 10:32

тогава да вземем пример от САЩ и да гърмим пиратки. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2011 10:49

Мислех да ти отговоря по въпроса, ама аре няма... Оф, аре ще ти отговоря.
Националното самосъзнание е измислено (може би, тъй предполагам само) от купчина хора, дето много (ама много) им се е искало да бъдат различни от другата купчина хора. За тва решили, че едните са едикаквиси , а другите са отонеядругите, а третите пък са ощеняквитамхора. Не знам дали ми схващаш идеята, то и аз се усещам кви глупости плещя (махмурлука е направо убийствен), но не мога да намеря правилните думи. Колкото и да ви се ще да сте различни от другите хора - не сте. Колкото и да си мислите, че Васил Берон, Иван Ботев и не знам си кой още са ВАШИ герои - не са. Те са велики хора, част от човешката история. А границите на държавите и т.н. са въображаеми линийки върху парче хартия (световната карта мадафака), затварящи няква територия. Аз тия неща не мога да ги приема за реални. Просто не вярвам в идеята за националности и такива работи. Неща, дето са измислни от хората - усещаш ли колко тъпо звучи? It's make-believe, folks, it's make-believe!
Изблика ми от вчера е подтикнат от много алкохол, иначе тия неща не бих се и занимавал да ги плещя, щото знам, че става въпрос за лични убеждения. Щом се чувствате българи - бъдете, ако се чувствате еднорози - бъдете еднорози. Сеш' се кво искам да кажа? Ти си толкова българин колкото се чувстваш. Но в генетичния ти код няма абсолютно нищо, което да те отличи от всеки един друг човек на тва кълбо, което представлява планетката ни. Не знам, не знам, аз лично се чувствам уникален поради причини, нямащи нищо общо с националности, роден език или каквото там друго от тоя род.
Все тая, писна ми. Аре честит ви празник, дано получите душевен оргазъм.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 03 Мар 2011 11:18

Венка, не можеш да говориш че държавата е абдикирала, че нямаме бъдеще тук и да оплюваш всичко свързано с България, а сега да правиш псевдо-патриотична тема за трети март.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2011 11:24

Честит празник и стига сте си мъчили мозъците с конспирационни теории.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2011 11:27

Конспирационни теории О.О

АБЕ, ЖЕНО, БЕ !!!!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2011 11:32

Warbringer написа:
Но в генетичния ти код няма абсолютно нищо, което да те отличи от всеки един друг човек на тва кълбо, което представлява планетката ни.

Това не е така, но няма да го обсъждаме сега. Може някой път на чашка :D

На останалите - честит празник. Тука във Враца зимата е в разгара си, ще стане метър сняг, вали на парцали.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2011 11:42

РИСЕКС, КУХНЯТА :x

Профил

Публикувано на: 03 Мар 2011 13:31

Докато не направя една цвъчка макар да подобря нещо в тая държава (което най-вероятно няма да успея в живота си), нямам основание да крещя "ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ!!!" и да развявам знаменце. Но айде, честит да е.

Обаче прав е донякъде Дист, не разбирам какво се тупате в гърдите с Левски, Ботев и опълченците, като за първите двама я знаете какво са вършили, я не. Празникът си е празник (макар че повече ми напомня на панахида), обаче на интернетския псевдопатриотизъм ви сера.

Ай със здраве и не гърмете пиратки.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 03 Мар 2011 13:41

Честит да ни е празника :)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2011 13:55

човек написа:
РИСЕКС, КУХНЯТА :x

Like

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2011 13:56

Честит празник!!!

България-това сме ние!

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2011 15:00

Знамето верно сцепва. ч3м на сички

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 03 Мар 2011 17:54

Warbringer написа:
Колкото и да ви се ще да сте различни от другите хора - не сте. Колкото и да си мислите, че Васил Берон, Иван Ботев и не знам си кой още са ВАШИ герои - не са. .

И аз така викам нека подарим цялата история на Македония нека те празнуват на този ден!Аз не искам!Кво ме боли чепа че някой си пундел се е борил за нещо.Той тоя пундел е трябвало да знае че аз не искам тази глупост!

Купи си знаме на ЕСсср и го вей колкото искаш!И да знаеш всички сме хора!Има една циганка много те е харесала ожени се за нея!

Pzy-Clone написа:
Венка, не можеш да говориш че държавата е абдикирала, че нямаме бъдеще тук и да оплюваш всичко свързано с България, а сега да правиш псевдо-патриотична тема за трети март.

"Всичко" свързано с България?ра?
Не Дидо работата е там че аз мразя ГЕРБ-АТАКА-ДПС-НДСВ-БСП-РЗС-СДС....Целия политически елит.Защото играят много тъп цирк а още по-тъпите граждани го гледат.

Виж какво казаха хората когато се върнаха от Либия - "Като свърши бунта се връщам инак тук ме чака безработица".
Какво каза една жена за тока - "Преди 15 години имах 6 крушки на полилея сега имам 1 утре ще я махна.Предвид желаното 15% поскъпване.

На този ден аз почитам всички загинали за свободата хора.Не само през руско-турската война.А онези всичките дето през мрачните пет века са си дали живота.За румънците и руснаците загинали по нашите земи за да можем днес да усетим свобода.Жалко е ако не се почетат тези герой на свободата.Този ден е повече ден за това че сме тук и на този ден трябва да се види че сме все още единна нация.
Но работата е там че ние не сме.От както сме демократична държава на власт не се е задържал никой повече от един мандат.Защо ли?Защото накрая си проличава че работата не е свършена.
Ти ако вземеш един майстор във вас да ти смени плочките и въпросните плочки паднат след 1 една седмица в какво настроение ще си?Същото става в България в момента.Дават се пари за неща а нещата са адски некачествени.Богати сме на невероятна история!Но днешните българи стоят в сянката на миналото си.Те не са борбени и не им пука за това.

Отпразнувайте днешния ден подобаващо!Защото свободата е свещено нещо което не се подарява то се извоюва.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com