Warbringer написа:
Колкото и да ви се ще да сте различни от другите хора - не сте. Колкото и да си мислите, че Васил Берон, Иван Ботев и не знам си кой още са ВАШИ герои - не са. .
И аз така викам нека подарим цялата история на Македония нека те празнуват на този ден!Аз не искам!Кво ме боли чепа че някой си пундел се е борил за нещо.Той тоя пундел е трябвало да знае че аз не искам тази глупост!
Купи си знаме на ЕСсср и го вей колкото искаш!И да знаеш всички сме хора!Има една циганка много те е харесала ожени се за нея!
Pzy-Clone написа:
Венка, не можеш да говориш че държавата е абдикирала, че нямаме бъдеще тук и да оплюваш всичко свързано с България, а сега да правиш псевдо-патриотична тема за трети март.
"Всичко" свързано с България?ра?
Не Дидо работата е там че аз мразя ГЕРБ-АТАКА-ДПС-НДСВ-БСП-РЗС-СДС....Целия политически елит.Защото играят много тъп цирк а още по-тъпите граждани го гледат.
Виж какво казаха хората когато се върнаха от Либия - "Като свърши бунта се връщам инак тук ме чака безработица".
Какво каза една жена за тока - "Преди 15 години имах 6 крушки на полилея сега имам 1 утре ще я махна.Предвид желаното 15% поскъпване.
На този ден аз почитам всички загинали за свободата хора.Не само през руско-турската война.А онези всичките дето през мрачните пет века са си дали живота.За румънците и руснаците загинали по нашите земи за да можем днес да усетим свобода.Жалко е ако не се почетат тези герой на свободата.Този ден е повече ден за това че сме тук и на този ден трябва да се види че сме все още единна нация.
Но работата е там че ние не сме.От както сме демократична държава на власт не се е задържал никой повече от един мандат.Защо ли?Защото накрая си проличава че работата не е свършена.
Ти ако вземеш един майстор във вас да ти смени плочките и въпросните плочки паднат след 1 една седмица в какво настроение ще си?Същото става в България в момента.Дават се пари за неща а нещата са адски некачествени.Богати сме на невероятна история!Но днешните българи стоят в сянката на миналото си.Те не са борбени и не им пука за това.
Отпразнувайте днешния ден подобаващо!Защото свободата е свещено нещо което не се подарява то се извоюва.