Mozilla Firefox
- beans
- В момента играе: С ануса ти
Mozilla Firefox
Здравейте, искам да попитам защо мозилата не ми запаметява като влезна в някой сайт примерно в замунда. Влизам логвам се и след това излизам от мозилата, пак влизам в мозилата, влизам в сайта, обаче пак иска да се логна а преди не беше така, преди като се логна и чак след 1 месец иска пак да се логна. И със фейсбуук е така. Търсих в настройките на мозилата и в настройките на профила, ама нищо. С другите браузъри не ми е така примерно с Google Chrome с него като се логна и като изляза и пак като вляза и не иска да се логвам. Много моля някой ако знае как да го оправя да пише. Благодаря предварителна.

thewhitestig написа:Battlefield е open world игра
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Re: Mozilla Firefox
beans написа:Здравейте, искам да попитам защо мозилата не ми запаметява като влезна в някой сайт примерно в замунда. Влизам логвам се и след това излизам от мозилата, пак влизам в мозилата, влизам в сайта, обаче пак иска да се логна а преди не беше така, преди като се логна и чак след 1 месец иска пак да се логна. И със фейсбуук е така. Търсих в настройките на мозилата и в настройките на профила, ама нищо. С другите браузъри не ми е така примерно с Google Chrome с него като се логна и като изляза и пак като вляза и не иска да се логвам. Много моля някой ако знае как да го оправя да пише. Благодаря предварителна.![]()
Изтрий кеша заедно с всички кукита и виж как ще е... И с коя версия на Firefox си щото всичко < 4.0 яко SUX... Има и гнусни спайуери които нарочно преебават кукитата за да може да въвеждаш паролите отново и отново... от там нататък keylogger-и и т.н.

--Gort!Klaatu barada nikto!--
- beans
Не става, дори изтрих цялата мозила и я инсталирах на ново и пак същото. Версията е 3.6. Все пак благодаря за помоща. 
а пита ли те дали да запони паролата да би да си го забранил
на всички сайтове ли е така
на всички сайтове ли е така
- beans
Да, пита ме и аз му казвам да ги запомни. На всички сайтове ми прави така.
- Love_Kittens
- В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Отиди на Tools и после Add-ons спри всичко и виж как ще е