fast takerStylized Corpse написа:баче стефане, коя беше оная яката песен на меноуар с якио риф в началото ... от пръвите албуми
и е от battle hymns - 1982
fast takerStylized Corpse написа:баче стефане, коя беше оная яката песен на меноуар с якио риф в началото ... от пръвите албуми
Пада от ЦСКАVermic написа:Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш
Аз видях как малоумниците от агитката на цска изпотрошиха витрини по булевард Мадрид, а полицаите точно в такива моменти требе да бият най-лоше. НЕ когато спрат линейка, караща умиращ човек до София, и да се заяждат със шофьора и да го заплашват с бой, ако не плати, че карал бърже, щото и такова нещо съм виждал.Wannabe написа:В полицеиска държава живеем, вчера на мача се видя
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Еми мене и тебе нема да ни бият, нито майките ни и жените ни, щото разликата е от земята до небето. Не оправдавам полицейщината, а напротив, и идеята ми е, че когато трябва да направят нещо, не го правят и обратното. Не знам кво е било положението баш по време на мача и кво са направили полицаите и Цветанов, и на майка му Цензурата на еди кой си, само знам, че има боклуци, дето требе да ядат здрав бой. Я от полиция, я от бронетранспортьора и т.н.wiedzmin написа:Това с мача вчера верно беше абсолютна простотия, ако още има някой, който подкрепя сегашното управление, значи е дебил.
А който оправдава полицията-еми като вас почнат първо да ви бият, после да ви питат, тогава да видим каква песен ще пеете. Сигурно според вас е било редно и протестиращите преди няколко години да ги разпръснат по разпореждане на Бойко милицонера, ама айде.
Виждал ли си полицай да убие човек в България? Случило се е веднъж последните 20 години.Gareth Emery написа:Да бе нека милиционерите убиват фенове, я жени, я мъже, я деца... заради ?!?!?2 счупени прегради?!?!?!
Такова своеволие не трябва да се толерира по никакъв начин!
Какво търсят 2000 полицая при 5000 агитка, и НУЛА на другите сектори?
защо беше затворена огромна част от сектора, където спокойно можеше да остане част от публиката, вместо да се бута напреди да се ходи върху невинни фенове?
Какво търсише бронетранспортьор с насочени към феновете уръдия там???
Феновете са хвърляли камъни? А защо въобще е имало камъни и стадиона не е бил обезопасен тогава? Нали има лиценз? Проблем на "ПФК" Левски.
Смърт за Цветанов и шибаното милиционерско управление на ГРОБ!
По разпореждане на Бойко милиционераwiedzmin написа:Това с мача вчера верно беше абсолютна простотия, ако още има някой, който подкрепя сегашното управление, значи е дебил.
А който оправдава полицията-еми като вас почнат първо да ви бият, после да ви питат, тогава да видим каква песен ще пеете. Сигурно според вас е било редно и протестиращите преди няколко години да ги разпръснат по разпореждане на Бойко милицонера, ама айде.

Подай жалба. В Страсбург. Ама дори и там не ги тачат такива мрънкащи пикльовци като теб.High_voltage написа: ok
Лъже те паметта значи. Разпореждането беше на Михаил Миков, министър на вътрешните работи в правителството на Станишев, БСП. Опозиция на ГЕРБ. Бойко можеше и да го направи когато беше главен секретар на МВР. По времето на протестите е кмет - няма разпореждане върху полицията.wiedzmin написа:Тогава си беше пряко негово разпореждане, ако не ме лъже паметта.
Мен досега полицай не ме е бил. Виждал съм полицай да бие, но никога без причина. Толкова.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?