rISs.A.X. написа:Леле, от къде тръгнахте - до къде стигнахте.
Ще кажа само няколко неща, въпреки, че и аз съм търтей, който живее на заплатата на социален работник, когото много го е преебал живота.
Ерик е един от малкото хора в този форум, който знае какво иска. Евалата му казвам за което. И какво като не работи? Какво толкова, че сега се е съсредоточил върху образованието си? Сега му е времето да се изгради като човек и да стане специалист в областта си. Пак се връщам на социалният работник - майка ми, която е геофизик по първа професия и математик по втора. Не познавам по интелигентен човек от нея и шапка и свалям, че ми е дала силна ценностна система. И аз като Ерик ще разчитам на нея да ме издържа докато се завърша образованието и когато успея в професията, която съм си избрала, ще я гледам тая жена като писано яйце. Вместо да храните момчето на търтей вземете му влезте в положението. Човека иска да успее и знае как да го постигне - като си скъза гъза от учене, вземе си дипломата, за да изкарва един ден да 2К лева/евро.
Всеки избира как да живее и живее до някъде на възможностите на родителите си. И какво като бачкаш, Уидоу? Това означава ли, че трябва да се ебаваш с хората, които работят с главите, а не с ръцете си? Разсъждаваш точно като баба ми, която е била проста предачка цял живот, но не по нейна вина. Като си предпоследно от 9 деца и само на 2 може да се осигури образование ще бачкаш, няма как (за сведение баба ми е родена 1934г.).
В наши дни просто не разбирам хората, които дори не са се опитали да влязат в университет и да работят това, което искат. А най-вече не разбирам тези хора, които оплюват онези с висше образование. Мислете си каквото искате. Такава ви е ценностната система, вие си преценявате какъв да ви е живота. Но ако някой ден, Уидоуе, миеш кенефа на Ерик, тогава "баламите" с висшето образование ще ти се смеят
Омг, ти номална ли си? Ти дори четеш ли за какво си пишем?
И я ми кажи какво точно иска Ерик? Аз знам, че той иска Костов за премиер/президент.
Обсъждахме това за живеенето вече, скъпа. Обсъждахме го и стигнахме до заключение, че не всеки живее така, както иска. Земи прочети темата, не че е много поучителна ама поне е интересна.
Аз да се ебавам?

Пак да те попитам - ти нормална ли си? Всеки тука вика на другия колко е тъп и грозен и смотан и прочие... Най-малко аз съм го правил тва. Ерик особено го прави винаги.
И това за университетите и висшите образования го обсъждахме, скъпа. И пак стигнахме до извода, че човек с 3 висши не може да си намери работа. Ти за какво ми говориш... В момента аз мога да се смея на баламите с висши образования, дето нямат работа ама правя ли го?
Много си зле, скъпа. Преди да пишеш поне се опитай схванеш нещата. А преди да се опиташ да ги схванеш, поне се опитай да ги прочетеш...