Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Dragon Age II
Публикувано на: 26 Яну 2011 14:33

Как съм пропуснал този ъпдейт, не знам. Злия Крис Прийстли постна малко разяснение относно джуджетата, елфите и кунарите на блога на BioWare.

Интересно четиво, макар и новостите да са малко.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Яну 2011 15:23

Май ми просветва, че в Dragon Age 3 ще имаме романтични опции за Qunari мацка :) Както са я нарисували... Ако не се лъжа, Стен твърдеше, че ще трябва да се снабдяваме с намордник, броня и клещи за тази работа...май имаше и горещ ръжен.

Профил

Публикувано на: 26 Яну 2011 15:43

Sten: "The Qunari sexual act is dangerous."
Morrigan: "Dangerous? Dangerous how?"
Sten: "Deadly."

Но не си прав, това, което изброи, ще е ако сексуалният ти партньор е мъж, не жена. Е, ако играеш с женски персонаж в играта, тогава това си е твой проблем, разбира се... :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Яну 2011 15:56

Аха... Женската не са я описали толкова опасна :lol: Ето още едно доказателство, че са планирали за подобен вариант. Все пак ще е по-едра и силна от нормален човек. Вероятно бронята ще остане като аксесоар.

Единственият женски персонаж, който според мен пасва за първия DA е със City Elf origin. Останалите origins са далеч по-естествени с мъжки герой.

Профил

Публикувано на: 28 Яну 2011 13:20

IGN предлага hands-on preview на Dragon Age Legends.

Лично аз не съм въодушевен да ме карат да играя игра във Facebook, за да получа бонуси към истинската игра, но все пак ще я въртя. Като нямам друг избор...

Е, имам, разбира се, но той включва достъпът до определени сайтове с нелегално съдържание, а аз не искам да нарушавам закона, що се отнася до игра с марката на BioWare. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Яну 2011 13:45

Мен ми се струва, че след Dragon Age 2, с кеф ще си ги изпиратстваш и Мас Ефекта и това и онова :)

Профил

Публикувано на: 28 Яну 2011 14:24

Значи много ти се струва.

Разбери бе, няма да я сметна за лоша двойката и това е. От Origins така ми втръсна, че в момента не мога да я погледна даже. Промяната ще ми се стори толкова хубава, че навярно няма дори да влезна във форума докато не навъртя 1500 часа и на нея... :)

Профил

Публикувано на: 31 Яну 2011 15:21

EA потвърждава съществуването на демо версия на предстоящата игра на BioWare Dragon Age II?

Виждате го първо при нас, приятели. DSFWGNB се докопа до информация, която подклажда слуховете за игруемо демо на Dragon Age II. Очевидно според автора на темата в официалния форум на студиото е много вероятно на първи Февруари (тоест, утре) да можем да разпрострем пръсти над кратка демонстративна кампания от продължението на хитовата Dragon Age: Origins. Дали това е наистина така, предстои да видим.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 31 Яну 2011 16:17

много хубаво ама ще го има ли за ПЦ :?:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Публикувано на: 31 Яну 2011 17:22

Тъпото е, че ще има хора, дето наистина ще го купят. :(

Профил

Публикувано на: 31 Яну 2011 17:36

Като мен ли?

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2011 22:07

rISs.A.X. написа:
Хайде не оспамвайте темата!

Уидоу, ние, баламите, с кеф ще си купим играта и с кеф ще я играем. Оставяме проблема с краковете за теб

Поне си го призна. То голям проблем с краковете, в най лошия случай ще се забави с 2 дни както Dead Space 2, в най-добрия няма да излезе крак и ще ми спести трагикомичните моменти с оръфаната брада на Хоук.

Профил

Публикувано на: 02 Фев 2011 12:30

Още едно интервю с Лейдлоу.

И така - демо наистина съществува. Засега обаче е достъпно за потребители, които са пре-ордърнали играта през GameStop. Не се съмнявайте, че скоро ще е разпространено из нета, in one form or another.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Фев 2011 13:59

Ще пропусна демото. Предпочитам да не се дразня предварително, а като си почна играта, да си я откарам от сутрин до другата утрин. То и не остана много. Месец. Нищо не е.
Помня как играх демото на Grim Fandango и след това толкова дълго ме тресеше докато излезе най-накрая проклетията. Повече без тези :)

Профил

Публикувано на: 02 Фев 2011 16:25

То вярно, че излиза Петък за Европа (а втория семестър аз почивам всеки Петък и Понеделник :) ) и ще можем да се откъртим с нея уикенда, но излезе ли демото, тегля го от Дъ Пайрът Бей ООД и го въртя докато не излезе играта.

Защо ще го изпиратствам? Ще ви кажа защо. Демото излиза като промоционална екстра за хора, закупили Сигнатурната версия през GameSpot на 11 Февруари. Глобално обаче демото излиза на 23 Февруари. И, взимайки под предвид факта, че ще бъде лийкнато по торент сайтовете до 48 часа, ще го изпиратствам най-нагло, както всички други нормални хора. 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2011 14:39

http://www.esrb.org/ratings/synopsis.jsp?Certificate=30575&searchkeyword=dragon%20age%202

Изненади с ESRB рейтинга няма. Макар че според някои хора, според днешните стандарти, описаното ниво на насилие и т.н. би трябвало да е с рейтинг "детска градина" :)

Ново видео.
http://www.ign.com/videos/2011/02/07/dragon-age-2-video-preview?objectid=61075

Ново ревю:
http://pc.ign.com/articles/114/1148168p1.html

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2011 15:30

widow, стига си спамил алфа шотове, да ти еба майката тъпа :x

Играта изглежда доста обещаваща, обаче това dialogue wheel ме дразни страшно много :x

Профил

Публикувано на: 08 Фев 2011 15:37

Ако го погледнеш от друга страна обаче, диалоговото колело е просто задължително. Поне що се отнася до озвучаването на главния герой. Наистина, това орязва изборите донякъде (добър/неутрален/лош), но е оправдано заради цялостния размер и обем на диалозите.

Да, с повече труд биха могли да го направят както в Origins - тоест, да озвучат диалоговия списък и да отбият номера. Но ключовата дума тук е, както казах в предишното изречение - повече труд.

Все пак ще видим. Аз съм изключително оптимистичен за тази игра и просто вече не мога да изчакам да излезе. Тогава ще разберем дали на останалите хора ще им хареса или не.

А Уидоу го остави, нека се заблуждава.

Все едно аз да постна рандъм скрийншот на Minecraft и да кажа, че ще има "балами", дето ще си я купят. Нелепо е.

Профил

Публикувано на: 08 Фев 2011 16:57

wiedzmin написа:
widow, стига си спамил алфа шотове, да ти еба майката тъпа :x

Играта изглежда доста обещаваща, обаче това dialogue wheel ме дразни страшно много :x

И двете снимки са от алфа/бета тестовте :arrow:

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2011 18:25

Да но Драксис ДА2 не може да си позволи да изглежда като Minecraft. От превюто играта ми изглежда адски грозно, диалозите няма как да ми харесват повече, остава да видим какво е положението с останалите неща, които дори да са перфектни, вече изостава в 2 параграфа с ориджина. Но вече съм се примирил, че поредицата отиде в гъза, тъй като тази година ще излязат най-коравите РПГ-та, които цял живот чакам, така че чилвам.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com