Автор |
Съобщение |
OhMyGosh
|
|
В момента играе: HL2DM; CRYSIS2; QUAKE 4; TRACKMANIA; PORTAL
|
|
Заглавие: Killing floor Публикувано на: 13 Дек 2010 21:48
Има ли "активно-играещи" Killing floor 1014, или нема такова животно? (rofl)
___________________________________ АКО ИМА КУЕЙКЪРИ ИЛИ ДРУГИ ЯКО ЗАРИБЕНИ ПО OLDSCHOOL ARENA FPS-ИТЕ - http://www.facebook.com/ohmy2
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Killing floor Публикувано на: 13 Дек 2010 22:28
Кажи си стийм, и кой ти е най високия левел клас. Като какъв играеш най често ?
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: Killing floor Публикувано на: 14 Дек 2010 08:10
Това ми е единствената игра, която съм си купил за стийм, всички останали cа от безплатните (alien swarm, hl2 deathmatch etc.). Утре ми е последният изпит и смятах отново да я почвам, тъкмо да го видя и този коледен ъпдейт . Иначе перковете ми не са нищо особено - към 4ти левъл се въртят. Стиймът ми е bellegond_1992.
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Killing floor Публикувано на: 14 Дек 2010 08:24
Manowarrior написа: Това ми е единствената игра, която съм си купил за стийм, всички останали cа от безплатните (alien swarm, hl2 deathmatch etc.). Утре ми е последният изпит и смятах отново да я почвам, тъкмо да го видя и този коледен ъпдейт . Иначе перковете ми не са нищо особено - към 4ти левъл се въртят. Стиймът ми е bellegond_1992. Аз ужасно много го очаквам този ъпдейт, днеска. Ако искаш мога да ти помогна да вдигнеш някои класове, че и на един приятел също трябва да помагам. Аз имам командо 6, шарп 5(почти 6), другите по 4, само медик и берсерк са ми 3, но сега си вдигам берсерка Аднах те в стийм бтв.
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: Killing floor Публикувано на: 16 Дек 2010 10:13
Днес вечерта я тегля заедно със стийма. Остави ми някакъв skype за връзка, че нито voice-chat-a в стийм, нито вграденият в играта струват. Или направо ме намери - madmitko51. Довечера ще съм на линия.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Killing floor Публикувано на: 17 Дек 2010 00:47
Преди малко минахме Манора на Suicidal Остават ми 200 000 дмг за 5 левел sup
|
|
|
|
|
OhMyGosh
|
|
|
|
Заглавие: Re: Killing floor Публикувано на: 17 Дек 2010 09:17
Пишете ми на skype: breakmegosho, да играеме!! Очаквам най-вече сериозни играчи, а ето видеа на които показвам праивлна и добра игра http://www.youtube.com/user/a51mj12?feature=mhum (suicidal естествено), и то със най-слабите оръжия (в едното видео съм показал как играят 98% от играчите, тоест как не е редно да се играе(exploit))... )
___________________________________ АКО ИМА КУЕЙКЪРИ ИЛИ ДРУГИ ЯКО ЗАРИБЕНИ ПО OLDSCHOOL ARENA FPS-ИТЕ - http://www.facebook.com/ohmy2
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Killing floor Публикувано на: 17 Дек 2010 11:06
Е по добре си кажи стийма брат...
|
|
|
|
|
OhMyGosh
|
|
|
|
Заглавие: Re: Killing floor Публикувано на: 18 Дек 2010 00:43
steamid: a51mj12
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Killing floor Публикувано на: 18 Дек 2010 01:52
Аднах те
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
|
|
Заглавие: Re: Killing floor Публикувано на: 18 Дек 2010 09:28
Вчера с пича стигнахме до патриарха 11/10 на hell on earth на новата карта и за малко да вземем ачивмънта с помощта на тоя глич. Обаче не ни стигна времето да се покрием и боса ни свали дефакто с по 1 ракета. Днеска ще пробваме нова тактика, докато още не са го фикснали.
|
|
|
|
|
OhMyGosh
|
|
|
|
Заглавие: Re: Killing floor Публикувано на: 25 Дек 2010 19:28
Хайде, няма ли повече хора, мога да дам guest pass на някой които я е играл, и и се кефи, а я няма оригинална, и разбира за какво става въпрос, с който да можеме да постигнеме синхрон, че да срещаме по-често босия? Липсата на качествени играчи е сериозна...
|
|
|
|
|
KakashiBG
|
|
В момента играе: Assassin's Creed Revalations, Elder Scrolls: Skyrim
|
|
Заглавие: Re: Killing floor Публикувано на: 27 Яну 2011 16:33
Aми бройте и мен аз съм malcolmbg
___________________________________ В детската градина играхме на война. Върнах се в къщи ранен, изтощен и брадясал.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Killing floor Публикувано на: 27 Яну 2011 17:06
Какво точно представлява игрицата, че гледам доста популярна е, ама от клипчетата, които съм гледал не ми става на 100% ясно. Може ли някой да обясни?
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Killing floor Публикувано на: 27 Яну 2011 17:12
Hicks написа: Какво точно представлява игрицата, че гледам доста популярна е, ама от клипчетата, които съм гледал не ми става на 100% ясно. Може ли някой да обясни? Когато играете като отбор играта става много яка Малък ранк teamwork си е удоволствие да играеш
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Killing floor Публикувано на: 28 Яну 2011 00:42
Hicks написа: Какво точно представлява игрицата, че гледам доста популярна е, ама от клипчетата, които съм гледал не ми става на 100% ясно. Може ли някой да обясни? Има няколко различни класа - демо, снайперист, берзерк и тн. всеки ти дава бонус за някое оръжие + допълнителни бонуси като по добър армор, повече патрони, можеш да носиш повече и тн. Идват ти 10 вълни от изруди, като след всяка вълна имаш време да отидеш до магазина да напазаруваш. Като си с приятели е супер, защото играете с различни класове и се подкрепяте и става много интересно на по горните нива на трудност. Ако си я вземеш ми пиши в стийм. Аз вчера ти писах но не ми отговори, явно не си бил на компа ли ддз...
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Re: Killing floor Публикувано на: 28 Яну 2011 02:18
Frosty, шернал съм си акаунта с един авер, дето цъка MW 2 и може да е бил той онлайн вчера, затова не съм отговорил. Иначе се двуомя дали да я взема. Днес си купих Breach и се оказа сполучлива игрица като за 11 евро. Само трябва да се пооправят някои неща с лага и да пуснат няколко Dedicated сървъри и ще е муцка! Притеснява ме друго, дали има достатъчно кадърни хора с които да я цъкам, че по принцип съм си казал аз пари за Single Player игра не бих дал (освен ако нямам заплата от 1500лв минимум)?
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Killing floor Публикувано на: 28 Яну 2011 02:31
Аз и 2ма мой приятели я играем от както беше мод за UT 2k4 на времето, OhMyGosh също я играе. Хора ще се намерят, поне приятели А рандоми има доста, все пак играта има 2-3000 играча. Аз последно не играх с него като ме викаше човека че с това Bad Company 2 Ама ако се съберем хора ще играя, то се знае. Ние сме 5-6 лвл(6 е последния) и ще ти помогнем да вдигнеш, ако я вземеш
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Re: Killing floor Публикувано на: 28 Яну 2011 02:34
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Killing floor Публикувано на: 28 Яну 2011 02:38
А мен питаш ли ме!! От 2 седмици вече ми е полу изгоряло видеото, и чак утре или в другиден или понеделник идва новото и направо ще откача, не съм играл :С ! Кажи си ника да те адна, сигурно пак ще сме злите близнаци по никове, ама кво да прайм фенове сме. (пак че не е като в сървър на AvP Galaxy форума, там 90% от никовете Хикс/Хъдсън вариации )
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|