Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G
Аз пък имам 4 за срока по физика, в болнични съм до края на седмицата и си гледам кефа 
WeAreGettingClose
Чакай бе, по стара традиция ИБДП е първи, сми Токушев е като майка орлица по отношение на това правило и изисква чинно съблюдаване от всички. А така като те чета, на писмен ми бие .. ОУД или МО? (Ако е второто - ебати)Моридин написа:Колеги, гордо ви съобщавам, че най-лесният ми изпит ме препъна и има сериозен шанс изобщо да не съм го взел![]()
А за миг си бях помислил, че планът с клошарското кашонче ще отпадне от живота ми...
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Пичове дайте няква курсова по ИБДП да я дам на Дупинова/Петрова, че само тъпанарска история ми остана да уча напоследък
Черпя бири и ракии, свирки по-скоро не, лекувам кокоши трън и премахвам черна и многоцветна магия в замяна![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Черпя бири и ракии, свирки по-скоро не, лекувам кокоши трън и премахвам черна и многоцветна магия в замяна
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Ерик, в живота си не съм писал курсова работа ... освен първи курс по ОТП, ама там беше абсурдно.
Препоръчвам ти този линк и това
Разбира се, ако имаш повечко време, винаги можеш да погледнеш учебникците на Гълъбина Петрова (до Новото време) и на Токушев (1878-днес).
С тези източници си го изкарах без проблеми, според мен и курсова би могло да се скалъпи само от информацията в линковете .. Надявам се да съм ти бил полезен
Препоръчвам ти този линк и това
Разбира се, ако имаш повечко време, винаги можеш да погледнеш учебникците на Гълъбина Петрова (до Новото време) и на Токушев (1878-днес).
С тези източници си го изкарах без проблеми, според мен и курсова би могло да се скалъпи само от информацията в линковете .. Надявам се да съм ти бил полезен
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Гълъбинка ни иска курсови които да надграждат писаното в учебниците, иначе ги имам и 2та (10x to Active!), проблема ми е във времето, че с тия две специалности точно последното което мога да свърша е да напиша тъповата курсова по безсмислената история. Пред курсовите ми по международни финанси, финанси на предприятието и счетоводни стандарти... някак не ми иде да пиша на бабето глупостите, а ми е сложила срок до сряда.
Не че в НБУ не можем да влачим и курсовите де... Но едва ли някога ще я напиша.
Мерси за линковете, ше хвърля едно око, ама ме притеснява че ше са неща дето може и да разпознае че не са баш мои, щото някои и преди й ги е давал... ама май психясвам прекалено, бабето не знае на кой свят живее.
Не че в НБУ не можем да влачим и курсовите де... Но едва ли някога ще я напиша.
Мерси за линковете, ше хвърля едно око, ама ме притеснява че ше са неща дето може и да разпознае че не са баш мои, щото някои и преди й ги е давал... ама май психясвам прекалено, бабето не знае на кой свят живее.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Ние сме с подновен конспектSirius написа:Чакай бе, по стара традиция ИБДП е първи, сми Токушев е като майка орлица по отношение на това правило и изисква чинно съблюдаване от всички. А така като те чета, на писмен ми бие .. ОУД или МО? (Ако е второто - ебати)Моридин написа:Колеги, гордо ви съобщавам, че най-лесният ми изпит ме препъна и има сериозен шанс изобщо да не съм го взел![]()
А за миг си бях помислил, че планът с клошарското кашонче ще отпадне от живота ми...
Обаче си взех поука и ще гледам да не съм толкова тъп занапред.
П.П. Ще кажеш ли две думи за курсовата по ОТП, кое е абсурдното?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Пак навреме си се осъзнал, аз в 2ри курс допуснах грешката да не уча 1 въпрос по административно..и естествено, ми се падна. На устен. Сети се какъв пулсиращо-венест поех. Слава Богу, на поправката всичко се размина.
Макар че в твоя вариант не ми се вярва, тъй като тези две дисциплини са известни като дисциплини-купчинки - никой не те чете и само удряш молитва да си откъм по-добрата купчинка.. Да не говорим, че 4 страници си звучи прилично:)
А курсовата по ОТП е едно от най-малоумните неща, с които ще се занимаете. Разбирай го по следния начин - харесваш си една тема, преписваш Ташев каквото мисли по въпроса, преписваш от на Мария Павлова Гражданското право съответната тема, изхвърляйки "гражданско" от лафа "гражданско правоотношение/субективно право", вкарваш 2 цитата от Живко Сталев и предаваш. Идеята е да те накарат да изчетеш гражданското и избрани моменти от гражданския процес преди 2ри, респ. 5ти курс, но като цяло резултатът е ебати ташака.
Макар че в твоя вариант не ми се вярва, тъй като тези две дисциплини са известни като дисциплини-купчинки - никой не те чете и само удряш молитва да си откъм по-добрата купчинка.. Да не говорим, че 4 страници си звучи прилично:)
А курсовата по ОТП е едно от най-малоумните неща, с които ще се занимаете. Разбирай го по следния начин - харесваш си една тема, преписваш Ташев каквото мисли по въпроса, преписваш от на Мария Павлова Гражданското право съответната тема, изхвърляйки "гражданско" от лафа "гражданско правоотношение/субективно право", вкарваш 2 цитата от Живко Сталев и предаваш. Идеята е да те накарат да изчетеш гражданското и избрани моменти от гражданския процес преди 2ри, респ. 5ти курс, но като цяло резултатът е ебати ташака.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
При нас Ташев изчезна след 3тата седмица лекции, сега ни ги води пикливото му асистентче, дето седи и си диктува 4 часа. Понеже курсовите ни работи са с отделни сигнатури и се водят и отделни кредитни курсове са си работа на Ташев по договор и понеже е безследно изчезнал ни казаха, че по ОТП ше останат за следващия семестър... пародия пълна.
Не че се оплаквам от една курсова работа по-малко де!
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Сигурно ли е това? Защото и аз имам една нереализирана защита по ОТП, та поредно отлагане не е много добреThe Grim Reaper написа:При нас Ташев изчезна след 3тата седмица лекции, сега ни ги води пикливото му асистентче, дето седи и си диктува 4 часа. Понеже курсовите ни работи са с отделни сигнатури и се водят и отделни кредитни курсове са си работа на Ташев по договор и понеже е безследно изчезнал ни казаха, че по ОТП ше останат за следващия семестър... пародия пълна.![]()
Ерик, ако имате някаква фейсбук група с колегите ти би ли ме аднал, за да следя как стоят нещата с римското право и конституционното, че горещо се интересувам от тези две досадни дисциплини, които не съм имал честта да взема досега. Моите колеги чак сега се сетиха да използват интернет силите за нещо добро и създадоха такава група, така че мога да ти върна услугата, ако се интересуваш от нещо от по-големите курсове
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
УНСС било голяма мизерия, на външен вид сградата е в окаяно състояние, а отвътре нищо впечатляващо. Има некви плазми като в МГ-то ми и кат' че ли нищо кой знае какво.
СУ, par contre, ме спечели окончателно с Аулата.
СУ, par contre, ме спечели окончателно с Аулата.
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Мега тъпо е да си градиш мнение за един университет по външния му вид и материалната база. Естествено второто е важно(за някои специалности естествено), но като цяло си в много грешна посока. Примерно университета в Кьолн не блести отвънка и отвътре(даже повечето сгради са овехтяли), има материална база, която покрива необходимото, глезотии отсъстват изцяло. Но това не му пречи да е един от най-добрите в Германия, сещаш се
.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
WHOOOOO THE FUCK ARE MAN UNITED !!!!
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Сега мога да призная че Бербо направи добър мач.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Till.Lindemann
току що си уредих среща с ебати пичето само като я поздравявах с песни по скайп
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
хгахаха, ся гледам "Морска сол" и 75% от звуковите ефекти са от Господарите 
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Лесните жени са курви.Till Lindemann написа:току що си уредих среща с ебати пичето само като я поздравявах с песни по скайп
a.k.a Frosty
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Забравяш май, че "всички жени са мръсни курвииииииии".
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Мале, сега видях тази снимка и ми стана мъчно за онова време http://detstvoto.stage.bg/uploads/posts ... 070689.jpg И ми се доигра яко, аз моята двуцевка още я пазя
http://detstvoto.stage.bg/index.php?do= ... ry=gallery целия сайт е гледаш и си казваш, баси това и аз го имах или това и аз го помня 
a.k.a Frosty
Мен не ме биваше на това. Другите деца имаха някакви тунинговани тръби с какво ли не по тях, а моята беше една проста зелена тръба без нищо по нея. Пробвах да залепя с тиксо малки сламчици, но и това не ми се получи и си ги слагах в джоба. То и фунийки не можех да правя кой знае колко добре и бях нещо като бонус фраг.Lich King написа:Мале, сега видях тази снимка и ми стана мъчно за онова време http://detstvoto.stage.bg/uploads/posts ... 070689.jpg И ми се доигра яко, аз моята двуцевка още я пазяhttp://detstvoto.stage.bg/index.php?do= ... ry=gallery целия сайт е гледаш и си казваш, баси това и аз го имах или това и аз го помня
.
ми маги е купил един пакет сток звуци и си го използва навсякъде :Д аз си спомням още от пълно отмъщение някои от звуцитеOmega-x написа:хгахаха, ся гледам "Морска сол" и 75% от звуковите ефекти са от Господарите
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga