Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Компа ми цепи в игрите :s
Публикувано на: 23 Яну 2011 20:18

Здравейте значи компа ми цепи в абсолютно всички игри без Icy Tower - Параметри: 2 GB ram processor intel dual core 1,6 GHz video 128 mb hard disk 500 gb може ли да ми кажете защо ми цепи примерно CS 1.6 , WoW , Most Wanted,Warcraft Frozen Throne ,а и още за които се сещате игри и примерно кат гледам клипчета във Vbox7 ми цепат доста на къртинки истеглих си 1 игра дето изискванята и са :128 рам 16 видео и пак ми цепи ушкем имам драйвъри но примерно като размърдам winampa по бързо и остава графиката :D ако някой може да помогне ще съм му много благодарен :)

Профил

Аватар
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Заглавие: Re: Компа ми цепи в игрите :s
Публикувано на: 24 Яну 2011 13:58

Може да е от старост. Аз имах подобен проблем с комп, не пипан от 7 години, и сега даже един кармагедон не може да пусне както трябва.

Не съм разбирач и единственото, което мога да посъветвам, е да си отвориш машината и да изчистиш цивилизацията вътре.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2011 00:53

Има две причини да имаш подобни проблеми - единият е, както каза Basanaruga, компът да не е поддържан, което с един чист реинстал би трябвало да се оправи. Втората причина е видеокартата ти да сдава багажа и в резултат всяка една апликация, която изисква 3d рендиране просто да не върви както трябва. Честно казано, извикай някой да ти преинсталира windows-а начисто и ако проблемът продължава - занеси го на сервиз.

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 28 Яну 2011 12:45

Да го сумираме в три варианта:
1. Отваряш го и го чистиш перфектно;
2. Преинсталираш уиндоуса;
3. Купуваш си нов компютър.

Всеки от трите според мен ще има значителен ефект на производителността :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com