"Reconstruction"
"Never"
"Accident"
"Little bit dead"
"12 days of Christmas"
"Lennon's Christmas"
"Pictures of you"
"Pinball"
"10km less"
"Haunted"
"Mum in a hurry"
Не ви съветвам да ги гледате всичките, щото ше ви насерат жестоко. Аз изгледах днес къде кво намерих (а те са доста повече от тия тука) и ме сговниха прилично, чак ми се реве.
Казвали са ми, че съм добър, спокоен шофьор, ама си знам, че понякога карам по-агресивно и правя разни маневри, дето и аз си знам, че не трябва. Като цяло карам по-грубо и от баща ми, който е с 20 и кусур години стаж зад волана, а аз с мойте няма и 3 години се пиша шофьор ли...
Имам едно приятелче у фейсбук, дето бачка в Гражданска защита, и си е направил албум със снимки дето той е снимал, кръстен "Помисли дали ще караш пил". За жалост не е публичен, че да ви го постна да го разгледате, ама ше сложа няколко снимки:

Кръвчицата по вратата на Фиата, окървавената въздушна възглавница, рязането на ламарини за да изкарат човека от буса, безсмъртното Ауди и оная колица, от която жив няма как да излезеш, са въздействащи.
На връщане от морето тази година на аварийната писта до Варна гледах тела по пътя, завити с одеала, със стърчащи крака. Да бях тръгнал половин час по-рано, можех да съм аз.
Миналата година убиха бащата на мой познат. Пешеходец. На пътя.
В 12-ти клас една моя съученичка я удариха лятото докато се возеше на скутер. През крака. 20 счупвания, 5 операции, 3 месеца обездвижване, 6 месеца на патерици.
Всички тия неща не ни минават през акъла като качим 5-10 над ограничението, щото кво толкова, нали... Ама никой не катастрофира умишлено. Имаш добри реакции, добър шофьор си, ама има неща извън контрола ти, и ей така изглеждат, когато се случат. На никой не го пожелавам. Следващия път като се изсилите, сетете се какво сте видели, и отпуснете малко педала. Ше закъснеете с 2 минути, ама кой знае, може да спасите живот.
Здрави да сте, момци!