Хора моля ви помогнете ми с LoL-a
Хора моля ви помогнете ми с LoL-a
Хора моля ви помогнете ми с LoL-a като пусна играта тръгва да ми зарежда и ака си остава в смисъл само се въртят кръгчетата който знае как може да се оправи нека да ми пише много ще съм ви благодарен.
- Sabaka
- В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
- Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
Re: Хора моля ви помогнете ми с LoL-a
1.Чата е дисконектнал.
2.Може да не си на правилната версия(american/europe)
3.Пача да не се е инсталирал.
Едно от тия със сигурност е.
Писна ми от тия педераси Riot.Как могат да пускат баси ТЪПИТЕ герои на всека 2-ра седмица , но не и да си опраат проклетите сървъри.
Dumbass-е кажа на кой сървър си?Ако си на европейския дай да те адна като френд.
Писна ми от тия педераси Riot.Как могат да пускат баси ТЪПИТЕ герои на всека 2-ра седмица , но не и да си опраат проклетите сървъри.
Dumbass-е кажа на кой сървър си?Ако си на европейския дай да те адна като френд.
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
Sabaka написа:1.Чата е дисконектнал.
Ами аз открих причината и тя е в щайгата ми поневе сега е с по малко рам от преди ден два и затова неще да подкара играта аз се пиша Graveholl и хайде да те помоля за 1 услуга търся рам DDR2 800mhz по възможност 1gb
- Sabaka
Аз ли да ти го дам?Аз съм скъперник по душа.Бъфове , килове и миниони ,нищо не даам на съотборниците.
Sabaka написа:Аз ли да ти го дам?Аз съм скъперник по душа.Бъфове , килове и миниони ,нищо не даам на съотборниците.
Щом казваш аз питам ако знаеш някой дето да продава.
dumbass написа:Хора моля ви помогнете ми с LoL-a като пусна играта тръгва да ми зарежда и ака си остава в смисъл само се въртят кръгчетата който знае как може да се оправи нека да ми пише много ще съм ви благодарен.
ако е много голяма играта и не става на твоя комп заради това ти прави само зарежда и неможе да трьгне вьв смисал компа ти е по слаб а играта иска да е по силен заради това ако може написи параметрите на компа и на играта аз се ти кажа
dumbass написа:Sabaka написа:1.Чата е дисконектнал.
Ами аз открих причината и тя е в щайгата ми поневе сега е с по малко рам от преди ден два и затова неще да подкара играта аз се пиша Graveholl и хайде да те помоля за 1 услуга търся рам DDR2 800mhz по възможност 1gb
има такава в most computer в магазина около 25лв,30лв аз сам сьс сьщата рам само дето моите са две платки по 1gb ram
ако е много голяма играта и не става на твоя комп заради това ти прави само зарежда и неможе да трьгне вьв смисал компа ти е по слаб а играта иска да е по силен заради това ако може написи параметрите на компа и на играта аз се ти кажа[/quote]
Ами компа ми е МАдф семпро на 2 гигахерца с 512 мб рам и вградено видео нвидиа 6100 с 256 мб значи играта ми работеше на 512 мб рам сега като взема още и 1гб мсиля че на минимум ще ми тръгне пук може даже и на медиум.
Ами компа ми е МАдф семпро на 2 гигахерца с 512 мб рам и вградено видео нвидиа 6100 с 256 мб значи играта ми работеше на 512 мб рам сега като взема още и 1гб мсиля че на минимум ще ми тръгне пук може даже и на медиум.
- Sabaka
Деба играта има баси малките системни изисквания!На офисен цигански компютър дето едвам едвам подкарта SoulStorm а low върви.