Автор |
Съобщение |
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto IV vs. Mafia II vs. The Saboteur Публикувано на: 12 Сеп 2010 11:28
Играл съм и 3-те игри страшно много време и с ръка на сърце мога да кажа че GTA IV ми е любимата. Освен невероятно добрия свят създаден от R*, имаме налице и много добре направена трилогия, и възможността да правиш каквито и да било дейности след като си минал сторито. А да не говорим за mp-то, то е уникално.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto IV vs. Mafia II vs. The Saboteur Публикувано на: 24 Сеп 2010 17:18
Имам и трите игри.GTA IV ме кефи защото е GTA.Мafia 2 хич не ме изкефи.The Saboteur ми харесва защото аз харесвам втората световна война.Но все пак си дадох гласа за GTA IV.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto IV vs. Mafia II vs. The Saboteur Публикувано на: 27 Сеп 2010 18:44
От към история Мафия 1 и 2 са най-добрите игри, просто уникални!
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto IV vs. Mafia II vs. The Saboteur Публикувано на: 28 Сеп 2010 00:45
гта си е гта ве, не разбра ли?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto IV vs. Mafia II vs. The Saboteur Публикувано на: 13 Ное 2010 15:37
амии аз ги имам и трите,но най-много ме кефи мафия 2,след това saboteur,и накрая гта 4! сега съм убеден,че всички ще ми се нахвърлят,но както и да е !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto IV vs. Mafia II vs. The Saboteur Публикувано на: 18 Яну 2011 11:32
GTA си е GTA както казахте,едва ли има човек който да не е играл поне 1 GTA според мен е и по-известна дори и от WoW
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto IV vs. Mafia II vs. The Saboteur Публикувано на: 18 Яну 2011 14:07
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|