Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: SAW VII 3D
Публикувано на: 16 Окт 2010 08:45

http://cinemacity.bg/cs_04.php?fid=1254
Примиерата в България е на 29.10.
Тъй като е последна част, се надявам да и най-добра.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: SAW VII 3D
Публикувано на: 17 Окт 2010 15:09

петък?
мамка му, трябва да отида

Профил

Публикувано на: 17 Окт 2010 19:41

Till Lindemann написа:
петък?
мамка му, трябва да отида

Е, никой не те задължава да отидеш на примиерата +това да дадеш повече пари.

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2010 01:20

якия трейлър
дано е по-добре от тъпите последни няколко части

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2010 00:06

гледах го :!:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2010 08:09

След третата част ми затъпя безумно много(5 и 6 не съм ги гледала). Някой ще каже ли дали си заслужава? И най-вече дали си заслужава да се гледа 3D?

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2010 10:08

rISs.A.X. написа:
След третата част ми затъпя безумно много(5 и 6 не съм ги гледала). Някой ще каже ли дали си заслужава? И най-вече дали си заслужава да се гледа 3D?

http://www.forplay.bg/index.php/forplay ... %29/review :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2010 10:26

Ясно...

Ще се чака добър релийз в Замунда и ще се гледа само за "ужасно мъчителната" смърт на Честър. (Както "Къщата на восъка" я гледах само за да видя как Парис Хилтън я убиват с кол в главата(е и заради Джаред Педалеки))

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2010 10:29

снощи мн ми се спеше, за да ви напише впечатленията си

като цяло филмът ми хареса, успяха да поддържат напрежението почти през целия филм, ефектите бяха доста готини, макар че през по-голямата част от времето бях по-скоро отвратен, отколкото уплашен. даже си спомням, че се стреснах точно на едно място сцената с адвокатката, когато някак си от нищото една клетка с брутален трясък разби прозореца и куклата беше в нея според мен не си струва да се гледа на 3D, всъщност ефекта се видя само на 2 сцени, през останалото време очилата само ти натискат носа
основната история беше интересна, изпитанията както винаги бяха оригинални, прилично количество кръв и писъци, но като цяло филмът си струва заради финалните 15 минути

едит: неговата смърт точно не беше най-гадното нещо от филма на практика умира в катастрофа но да, сцената с него си беше от доста гадните

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2010 15:37

rISs.A.X. написа:

Аз даже и четвъртия още не съм, в интерес на истината.. Явно няма и да се случи. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 26 Ное 2010 18:18

По добре да го пускат като дързост и красота, всеки ден да дават по 1 серия как мелят 10-15 човека и така :lol: Според мен ефектите в последната част са най зле, още в първата сцена като срязаха оная супер измислено ми се видя. Сцената с колата и скинарите ми е любима. Филма никога не е бил страшен, IMO. Мисля че тази част няма да е последната, оня си е жив, а еднокракия може да заеме мястото му и той да убива хора. Между другото от всички филми, най гадните ми моменти са в 2ката като метнаха оная в басейна с иглите и на по пред последната като смачкаха ченгето между двете стени. Ужасни моменти.

Профил

Публикувано на: 26 Ное 2010 22:28

Изключително тъп филм.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 27 Ное 2010 12:57

rISs.A.X. написа:
Ясно...

Ще се чака добър релийз в Замунда и ще се гледа само за "ужасно мъчителната" смърт на Честър. (Както "Къщата на восъка" я гледах само за да видя как Парис Хилтън я убиват с кол в главата(е и заради Джаред Педалеки))

+1.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2010 17:01

Lich King написа:
По добре да го пускат като дързост и красота, всеки ден да дават по 1 серия как мелят 10-15 човека и така :lol: Според мен ефектите в последната част са най зле, още в първата сцена като срязаха оная супер измислено ми се видя. Сцената с колата и скинарите ми е любима. Филма никога не е бил страшен, IMO. Мисля че тази част няма да е последната, оня си е жив, а еднокракия може да заеме мястото му и той да убива хора. Между другото от всички филми, най гадните ми моменти са в 2ката като метнаха оная в басейна с иглите и на по пред последната като смачкаха ченгето между двете стени. Ужасни моменти.

а тии
всъщност откъде знаеш какво точно се случва с човек, който го прережат през половината, че да ти се види измислено

виж циците и съвсем естетвено си висяха

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2010 02:17

Преди две седмици отидох на 3D кино и изгледах този филм. Мога да кажа че това бяха най-безмислено профуканите 12 лева през живота ми. Последния филм от поредицата които гледах беше SAW III и просто не мога да повярвам колко изпростяла работа е 7-мата част.
Филмът представлява някакъв безумен микс от сцени на нереалистично пресъздадено насилие, редуващи се с някакви филосовски диалози от които така или иначе няма смисъл, защото са отегчаващи. През цялото време просто виждаме сцени с убйството на различни хора с най-разнообразни механични устройства, всичко това придружено с прилично количество червена боя, като тези сцени се бълват в някакъв random ред, без никаква връзка и идея. Идеята е може би, да ти стане гнусно, но просто няма как това да се случи, защото всичко е направено твърде примитимво. В началото на филма имаше момент на напрежение. Направо човек тръпне от очакване дали жертвите в пъзела ще успеят да се освободят, но по-нататък във филма това напрежение изчезва, защото вече ти става ясно как ще свърши всичко това - с хвърчаща червена боя и гумени карантии.
Единствено нещо което ме накефи в това кино, беше звукът на моторните триони звучащ от десетината тонколони в залата :D.
Като голям фен на този жанр филми, мога да кажа че този филм е безмислена загуба на време и пари, и
WidowmakeR написа:
Изключително тъп филм.

Профил

Аватар
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 30 Дек 2010 02:07

Бая тъп филм.spoilers:Защо оня урод ,дето се обеси поне не опита на хване веригата и да се набере?И как умря за 2 секунда?Защо на жената и беше изгоряла косата ,но главата ѝ не беше запалена?Защо тъпите хора не се и опитаха да строшат стъклото в началната сцена?Защо беше шибано очевидно ,че на оня циците ще се разпорят?Как по дяволите оня уред смазва лицето ти?Не разбирам механиката!!!И как да го е*а ПЪЗЕЛА ИМА ШИБАНА КАРТЕЧНИЦА???Боли ме главата...трябва да поспя.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 30 Дек 2010 10:02

Нищо ново не видях у филма :/

Профил Skype

Публикувано на: 05 Яну 2011 23:00

Апф, очаквах повече. Единицата си остава най-добра.

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 08 Яну 2011 16:07

Края на филма фейлна. Очаквах повече.

Профил Skype

Публикувано на: 10 Яну 2011 17:56

rISs.A.X. написа:

Saw VII Е изцяло свързан със SAW VI,а SAW VI e свързан със Saw V,така че по-добре първо гледай 5-a и 6-a

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com