Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 09 Яну 2011 20:08
Правачо на вешици, о цар на никнеймовете - само си погледни тъпите лайна. Първо пускаш снимки на неща, които сам казваш че не са от игри, аз поне така разбрах и ги сравняваш с ингейм снимка на игра, която излиза след 1 година. Обобщено - тъп гъз.
Второ - повтарям ти едно и също, както всеки пъто когато постнеш, защото всичко което пишеш е фейл и ти пак не хващаш хептен. Нормално тъп си като гъз.
Трето - не аз съм човека, който дава за пример като добра графика игра от 2007, която се казва Ънриъл Турнамент 2007. Още по-малко да сравняваш подобни говна с наистиан добри графика е смешно. Това може да го направи само един тъп гъз като теб.
Четвърто - играл съм Гиърс и Гиърс 2 по няколко пъти, за разлика от теб, който не си помирисвал двойката, само в сънищата си разбира се и да даваш като пример тези игри, за добра графика на НПЦ-тата Е АБСЮЛЮТНА ПРОСТОТИЯ, която само твоята куха тиква може да сътвори. Там героя ти няма врат, буквално, а ти ми го сравняваш с TES V. Тъп гъз.
Пето - не ме интересуват жалките ти познати, говорим за ТЕS V тук. Или спри да пишеш тъпотии ( което се равнява да спреш да постваш в интернета, това важи и за замундата, там дори ги няма таквиа лайна), или се измитай тъп гъз такъв.
Шесто - Ти само си виж малоумното разсъждение - това не били снимки от игри, АМИ ЗАЩО ГИ СРАВНЯВАШ С ИГРИ БЕ. Нямаш право да си такъв тъп гъз заклевам се, ти просто не можеш да удариш дъното, защото си безгранично прост.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 09 Яну 2011 22:17
Не схващаш, очевидно не схващаш. Моделите са направени така, за да покажат как ще изглеждат вътре във играта БУКВАЛНО (намери я тази дума в речника!). Всички модели за игри се правят първо така, включително и това калпаво нпс и грозното йети-върколак. С две думи - дали е показан директно от игра или е показан така моделът изглежда един и същ БУКВАЛНО. Не знам за кой път го обяснявам това ама ти явно не си го разбрал и няма и да го схванеш. Да казваш, че графиката в Unreal е говно е МЕКО КАЗАНО смешно. Ама от човек, който не си различава пениса от лакътя друго не може да се очаква. Пък и какво общо има Unreal с тази тема, умнико? Gears of War 2 има готино направени нпс-та. Може да нямат врат, крак, нос и да са с тъпо AI, но е факт, че са готино направени. Това също не си го схванал, абе като цяло не си много схватлив. В едно си прав обаче! Познавам един дето ебе майка ти, голям жалкар е БУКВАЛНО, а сина му.... Тука на шестото пак ще се повторя - няма разлика дали са снимки от игри, моделите са направени така, че да се види как ще изглеждат вътре във игрите, докато тъпаци като теб ги играят БУКВАЛНО.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 09 Яну 2011 22:36
Тъпаците като мен не са оплешивяващи чикиджии. Не ми филосовствай с глупостите си графиката на ТЕS V БУКВАЛНО наебава анално всякакви твои измислени пикове. И поне ме нареждай като хората директно, защото в момента си на ниво втори клас пич.
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 09 Яну 2011 23:02
WidowmakeR написа: С две думи - дали е показан директно от игра или е показан така моделът изглежда един и същ БУКВАЛНО.
Не, не изглежда по един и същ начин. Един и същ модел при различни engine-и би изглеждал по различни начини. Един и същ модел при различни настройки на един и същ engine би изглеждал по различни начини и дори един и същ модел при един и същ енджин с едни и същи настройки може да изглежда различно при still rendering и в игра в зависимост от hardware-a. Колкото до моделите на NPCта, за които попита - в Gears of War всички са безбожно грозни и това се дължи на стила, докато в Arkham Asylum изглеждат добре, въпреки че не са много детайлни, точно защото са стилизирани по един точно определен начин.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 09 Яну 2011 23:12
Какво се обясняваш и хабиш за такъв ретард не мога да разбера. Ти му говориш, той си измисля нещо и си го пише като доказан факт. Пълен олигофрен, какво да го правиш селчото от Етро Поле, хабер си няма от живота още. Човек, който твърди че концепт арт е едно към едно с играта е тръгнал да ми спори. Пълен ретард.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 10 Яну 2011 00:41
Reaver написа: Не, не изглежда по един и същ начин. Един и същ модел при различни engine-и би изглеждал по различни начини. Един и същ модел при различни настройки на един и същ engine би изглеждал по различни начини и дори един и същ модел при един и същ енджин с едни и същи настройки може да изглежда различно при still rendering и в игра в зависимост от hardware-a. Ем ще изглежда различно при различни енджини ако си говорим за някви стари енджини и прочие. При сегашните технологии би изглеждал снходно на всичките енджини. За настройките и за хардуера би трябвало по дефалт да се подразбира на максимум настройки и по-нов хардуер само от поглеждане на моделите. Иначе, да. Но е факт, че така изглеждат ингейм, нали? Concept art е нещо съвсем различно, umniko. И не знам колко са измислени, ама това са най-добрите character дизайнери в света и определено не работят за беседа.
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 10 Яну 2011 01:30
WidowmakeR написа: Но е факт, че така изглеждат ингейм, нали? Не.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 10 Яну 2011 02:06
yeah right.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 10 Яну 2011 10:27
Много тъпо момче. Някакъв модел на скрийн, който е надупен до безобразие ще изглежда едно към едно в игра. Какво ли се занимавам с човек, който дава за пример добра графика графиката на Ънриъл и за добри НПЦ-та в Гиърса. Разбирам че си сай-фай фен, но не ме ебе мухъл такъв. Или тролиш, или трябва незабавно да се гръмнеш за да не дишаш от въздуха на хората.
Ти само филосовстваш, а не играеш игри, защото нито имаш конзола, нито ПЦ, което да ги подкарва. Най-много да ги играеш на very low игрите и да убеждаваш хората, че Ънриъла има супер графика, защото видиш ли тя ти върви на Medium примерно. Селска черта, както цялото ти съществуване е на един гаден мръсен селтак.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 10 Яну 2011 20:42
Закво му се връзвате сега? Щом и от трети път не схвана какво бърка значи или троли или е тъп... или и двете
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Яну 2011 20:16
DJ Cat написа: Много тъпо момче. Някакъв модел на скрийн, който е надупен до безобразие ще изглежда едно към едно в игра. Какво ли се занимавам с човек, който дава за пример добра графика графиката на Ънриъл и за добри НПЦ-та в Гиърса. Разбирам че си сай-фай фен, но не ме ебе мухъл такъв. Или тролиш, или трябва незабавно да се гръмнеш за да не дишаш от въздуха на хората.
Ти само филосовстваш, а не играеш игри, защото нито имаш конзола, нито ПЦ, което да ги подкарва. Най-много да ги играеш на very low игрите и да убеждаваш хората, че Ънриъла има супер графика, защото видиш ли тя ти върви на Medium примерно. Селска черта, както цялото ти съществуване е на един гаден мръсен селтак. Какво общо има Unreal с тази тема, умнико. И да, графиката ѝ е по-добра от на повечето сегашни игри. А това за сай фая от каде го измисли... Абе умник си.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Яну 2011 20:45
Абе умен съм, къде видя да го отричам ? Напротив, казвам че ти си тъп и бавен, това е. Да ънриъла определено има добра графика бахахах. А откъде ми дойде наум, непрестанно го даваш за пример и непрестанно постваш снимки на футуристично изглеждащи роботи, марини и така нататъка. Не е като да си измисля, че постваш сай фай пикове в темата за Skyrim, която няма нищо общо.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Яну 2011 20:58
Да, определено има по-добра графика от върколака-йети и гриозното нпс бхахахах... И я ми кажи колко пъти съм го дал кат пример щом са толкова много. + това виж дали съм постнал само роботи и "марини", умнико. Цитат: Абе умен съм, къде видя да го отричам ? Абе умен си, и аз не го отричам. баххахаха
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Яну 2011 21:53
Първо тази игра ще има многоо по-тежък енджин от ънриал. Второ трябва да не разбираш ептем нищо от графика за да сравняваш енджин на рпг с огромен свят с енджин на 3д шутер.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Яну 2011 22:01
Не е като Unreal Engine 3 да не се ползва за RPGта с големи светове.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Яну 2011 22:13
Игра като морроуинд не може да се направи с ънриал 3 енджин. Вервай ми повече разбирам от графика.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Яну 2011 22:29
Ами честно казано зависи. DC Universe Online има доста голям свят, който е отворен за exploration, но не съм сигурен точно колко голям е, също така Blade & Soul, ММОто в разработка на NC Soft има претенции за голям отворен свят, който върви на Unreal 3 engine. На ум идва и APB. Най-вероятно наистина ще е трудно да се направи свят с размерите на Morrowind, но пък пак могат да се получат големи отворени територии с много content в тях и също така с правилно спряване с loading-а, може да се получи нещо доста добро и доста голямо. И повече от графика... не знам, за моделиране - със сигурност, но не се насилвай.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Яну 2011 22:41
Кви големи светове, то напрове се използва и за MMO-та с огромни светове. Че той нали за тва е сред най-добрите енджини, за това че може да се подкара на всякакви операционни системи и всички конзоли без да броя старите такива. + това поддържа DX10, physX, не е тежък, нууб френдли е, може да се използва за всеки жанр игра и има още много неща в плюс, дето дори и не знам за какво са. Защо иначе си мислиш, че този енджин е един от най-предпочитаните? Едит: Сега като видях поста дето си постнал преди мен се сетих, че в + му е и това, че може да зарежда терени те без да има loading или нещо от сорта. Сиреч както е в WoW. Не помня как му се викаше, май streaming или нещо от сорта.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Яну 2011 22:52
Първо ънриал енджина е абсолютно не подходящ за подобен тип игра и само пълен нубове може да мислят обратното. Второ ънриал 3 енджин вади графика на нивото на обливон и точно заради това сега се прави генерална ревизия за да е в крак с модата. Това е нов енджин който не само ще изглежда по-добреот ънриал 3 енджина, но и ще е подходящ за направата на голями просторни рпг местности. Ае стига сте се правили на капацитети а приемете истината такава каквато е. Няма да станете по умни ако продължите да се правите на голями разбирачи. Ако ънриал енджина е бил толкоз подходящ за такъв тип рпг просто са щяли да го ползват.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Яну 2011 23:01
iddqd написа: Първо ънриал енджина е абсолютно не подходящ за подобен тип игра и само пълен нубове може да мислят обратното. Глупости, един engine може да се използва по много начини и с него могат да се правят игри от различни жанрове. Всичко си зависи от това как ще handle-неш loading-а и как ще напишеш останалата част от гирата.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|