Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Как да си сменя процесора?
Публикувано на: 07 Яну 2011 12:03

Здравеите.Купих си процесор INTEL PENTIUM DUAL CORE E6700 3,2GHZ от MULTIRAMA.Но не знам дали дънната платка ми го подържа.Ако може малко помощ да видя поддържа ли процесора,ще съм много благодарен.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Как да си сменя процесора?
Публикувано на: 07 Яну 2011 14:03

Ами ако вземеш да кажеш какво ти е дъното, може и да ти кажем дали го поддържа, ама като гледам даже и д го поддържа, не е много добр идея да го сменяш сам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2011 14:19

Sentry написа:
Ами ако вземеш да кажеш какво ти е дъното, може и да ти кажем дали го поддържа, ама като гледам даже и д го поддържа, не е много добр идея да го сменяш сам.

nedelchon като ходиш да купуващ процесор се предполага да знаеш дали ти го пордържда дъното преди да го купиш за да не се налага да ходиш да връщаш или сменяш да не говорим че дори в магазина си можел да питаш дали процесора който зимаш ще работи на дъното ти нямаше да ти окажат инфорамация.

Сентри иначе самата смяна на процесор особено на новите такива според мене е елеменатарана и дори човек с минимални технически познания може да се справи като даже по трудно ще му бъде да махне вентилатора преди да стигне до самия процесор.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2011 14:40

dx4 написа:
Сентри иначе самата смяна на процесор особено на новите такива според мене е елеменатарана и дори човек с минимални технически познания може да се справи като даже по трудно ще му бъде да махне вентилатора преди да стигне до самия процесор.

Да, така е, но човекът си е купил процесор без да знае дали му е съвместим с дъното...

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2011 19:01

Sentry написа:
Ами ако вземеш да кажеш какво ти е дъното.
Или стария процесор

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 08 Яну 2011 14:48

Оказа се че дъното ми го поддържа.Thanks for the help.

Профил

Публикувано на: 08 Яну 2011 14:48

Оказа се че дъното ми го поддържа.Thanks for the help.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com