Влиза вестоносец при хан Аспарух - Ханееее,ебаха ни майката! - Кой бе,да му еба майката? - Бе ебал ли съм му майката бе хане - Еееее,еби му майката,писна ми
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re: Мнението ви за "вица" (нецензурен 16+ ако админа следи)
Публикувано на: 02 Яну 2011 19:10
Сега какво чакаме да се изтрие акаунта?!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Aware
Публикувано на: 02 Яну 2011 22:03
Преди 5 години кръгло пуснах тема със същото заглавие и анкета по случая - 2 пъти по тъп виц. След 5 години тенденциите във вота са се запазили. Ще се видим 2016г. пак тук,за третата тема от поредицата виц на петилетката.
Kamelot
04 Дек 2005 19:41 Мнения: 2610 Местоположение: q3dm6
В момента играе: q3
Публикувано на: 02 Яну 2011 22:06
Във форума вече ще имаме по 1 тема от този геинален юзър на секи 5 години. Треа да измислиме некав празник по случая.
Преди да тръгна до 2016г. има доста време за това ето нещо, за четене до тогава:
Баща кон , майка кон и малко конче се разхождат по ръба на една пропаст.Изведнъж малкото конче се подхлъзва и пада в пропастта.Майката кон изпада в истерия:"О,Господи, как ще живея без детето си, то беше моята плът и кръв , години наред съм го възпитавала ,учила съм го да рупа трева , да сере трева и да гази трева,то е частичка от душата ми,защо трябваше да става така?!!!по добре и аз да умра!!!" и се хвърлила в пропастта.Бащата кон не можел да повярва на очите си::"О,Господи, как ще живея без детето си, то беше моята плът и кръв.А без жена си?!!Толова я обичах! За какво да жевея всъщност?!?Те бяха всичко ценно , което имах!!!По добре и аз да се хвърля!!".И се хвърлил.Тишина.По едно време от дъното на пропастта се чул ядосан глас:"Аре стига меткахте коне , бе!!!!!"
Vermic
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re: Мнението ви за "вица"
Публикувано на: 02 Яну 2011 22:31
Ем ще видим след 5 години!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения