Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Милка в пластмасова или хартиена опаковка? Публикувано на: 24 Дек 2010 22:54
inb4 Lindt
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Съселче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Милка в пластмасова или хартиена опаковка? Публикувано на: 26 Дек 2010 09:51
Тоблерон
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Милка в пластмасова или хартиена опаковка? Публикувано на: 26 Дек 2010 17:57
По-добре новите опаковки, така поне няма да изсичат дървета за да имаме хартиени опаковки за шоколад
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Милка в пластмасова или хартиена опаковка? Публикувано на: 26 Дек 2010 18:34
Само че замърсяването от пластмасата е доста повече ...а и се хаби петрол, който след 20 години ще стане по-ценен от злато.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Милка в пластмасова или хартиена опаковка? Публикувано на: 26 Дек 2010 20:02
Изсичането на гроите е много по-вредно от пластамсата. Те са белите дробове на нашата планета. А петрола е направен от умрели динозаври и нека да свършва по-бързо, че ми писна от тези оловни изпарения. А какво общо има колко е ценно залтото тук. Златото си е някаква скапана тенекия, която нищо не струва.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Милка в пластмасова или хартиена опаковка? Публикувано на: 28 Дек 2010 03:54
Der Meister написа: [LP]ReadOnly написа: обаче за бирата в кенче всички сме единодушни, че е dominating, нали? бира в стъклена бутилка > all Наливна >> стъклена Хартиена > Пластмасова
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Милка в пластмасова или хартиена опаковка? Публикувано на: 31 Яну 2014 09:19
милка не е това което беше... аз много харесвам шоколада с цели лешници, а то лешници вече почти няма, за съжаление. еми ще сменям марката...
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Милка в пластмасова или хартиена опаковка? Публикувано на: 03 Фев 2014 15:19
Яжте марципан бе тюфлеци, милка-та да си я ядат западняците ... А иначе не се бях замислял че вече правят шоколадите с пластмасова опаковка, не съм ял шоколад увит със станьол от бая време, или поне не съм обръщал внимание на това ... Иначе българските шоколади са по-добри според мене, Свогето е хубав и онзи синият, на опаковката където пише ''фин млечен'' забравих как се казваше. Иначе сега с тая тема ми се дояде марципан.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
БИЛИслав
|
|
|
|
Заглавие: Re: Милка в пластмасова или хартиена опаковка? Публикувано на: 19 Фев 2014 23:18
Хартията е истината! Само Шуменско!
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Милка в пластмасова или хартиена опаковка? Публикувано на: 22 Мар 2014 18:03
e то май идеята е, че после може пак за си залепиш пласмасовата опаковка и да ти седи шоколада затворен, в случай, че не го изядеш целия
ама като се замислите на ЛИНД шоколадите са в станиол и хартия, тъй че може да има няква схема
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Милка в пластмасова или хартиена опаковка? Публикувано на: 16 Авг 2020 22:42
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|