Изненадан съм, че няма тема...
Ако някой може да ме просветли за комиксите с него?
В смисъл как са извъртяли историята така, че да не изгежда абсурдно и изсмукано от пръстите? Трейлърът ми вдигна интереса към филма, но все още имам същото чувство като след игра на GoW- да готино е, но няма почти нищо общо с Norse Mythology.
В комиксите наистина бива изгонен от Асгард, но не е някаква смеска между Чък Норис и Джеки Чан, а обикновен доктор. И изобщо не бива намерен от SHIELD. Но мисля че сюжета на филма повече ми харесва. И защо по дяволите има английски акцент
gambit_12 написа:В комиксите наистина бива изгонен от Асгард, но не е някаква смеска между Чък Норис и Джеки Чан, а обикновен доктор. И изобщо не бива намерен от SHIELD. Но мисля че сюжета на филма повече ми харесва. И защо по дяволите има английски акцент
Защото не е американец, duh!
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
gambit_12 написа:В комиксите наистина бива изгонен от Асгард, но не е някаква смеска между Чък Норис и Джеки Чан, а обикновен доктор. И изобщо не бива намерен от SHIELD. Но мисля че сюжета на филма повече ми харесва. И защо по дяволите има английски акцент
преди време четох в уикипидиа , че говорил на стар британски или нещо от този сорт
търсих гореспоменатият параграф , но ме мързи да чета ако се интересуваш ето ти линка http://en.wikipedia.org/wiki/Thor_%28Marvel_Comics%29
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
не знам за кви комикси иде реч, ако е така у комиксите - ебал съм го, ама ако го прават така сал за да заприлича на касов холивудски филм - да си ебат матер
Още от както го видях в баш края на Iron man 2 си казах, че ще се гледа. Явно си падам по текива филми. За мен специално "The green Hornet" ще е най-големия Fail на годината, дори и по-голям от "Kick ass", което само по себе си е постижение.
Intel Core i5-750 2,66Ghz /ASRock P55 pro/4GB RAM KIngston Hyper X DDR3/Palit GTX460 1Gb DDR5/Hitachi 1TB/Fan:CM Silent pro M600/Case:CM Elite 335 black