THOR

Какво да гледаме
Аватар
pcultimate
В момента играе: Flame Wars: PCM edition

THOR

Мнение от pcultimate »

Изображение

Изненадан съм, че няма тема...
Ако някой може да ме просветли за комиксите с него?
В смисъл как са извъртяли историята така, че да не изгежда абсурдно и изсмукано от пръстите? Трейлърът ми вдигна интереса към филма, но все още имам същото чувство като след игра на GoW- да готино е, но няма почти нищо общо с Norse Mythology.

Trailer Official
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Аватар
gambit_12
В момента играе: Мнооооого неща

Re: THOR

Мнение от gambit_12 »

В комиксите наистина бива изгонен от Асгард, но не е някаква смеска между Чък Норис и Джеки Чан, а обикновен доктор. И изобщо не бива намерен от SHIELD. Но мисля че сюжета на филма повече ми харесва. И защо по дяволите има английски акцент
I reject you reality and substitude my one
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

gambit_12 написа:В комиксите наистина бива изгонен от Асгард, но не е някаква смеска между Чък Норис и Джеки Чан, а обикновен доктор. И изобщо не бива намерен от SHIELD. Но мисля че сюжета на филма повече ми харесва. И защо по дяволите има английски акцент
Защото не е американец, duh!
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
човек

Мнение от човек »

изглежда добре. :D
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

gambit_12 написа:В комиксите наистина бива изгонен от Асгард, но не е някаква смеска между Чък Норис и Джеки Чан, а обикновен доктор. И изобщо не бива намерен от SHIELD. Но мисля че сюжета на филма повече ми харесва. И защо по дяволите има английски акцент
преди време четох в уикипидиа , че говорил на стар британски или нещо от този сорт
търсих гореспоменатият параграф , но ме мързи да чета ако се интересуваш ето ти линка
http://en.wikipedia.org/wiki/Thor_%28Marvel_Comics%29
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

тва ще е пълен ташак, мнол мразим такива изгъзици

не знам за кви комикси иде реч, ако е така у комиксите - ебал съм го, ама ако го прават така сал за да заприлича на касов холивудски филм - да си ебат матер
джумерки
Dragon-Marti
В момента играе: GoW & DMC forever!!!

Мнение от Dragon-Marti »

Още от както го видях в баш края на Iron man 2 си казах, че ще се гледа. Явно си падам по текива филми. За мен специално "The green Hornet" ще е най-големия Fail на годината, дори и по-голям от "Kick ass", което само по себе си е постижение.
Intel Core i5-750 2,66Ghz /ASRock P55 pro/4GB RAM KIngston Hyper X DDR3/Palit GTX460 1Gb DDR5/Hitachi 1TB/Fan:CM Silent pro M600/Case:CM Elite 335 black

Dragons FTW!
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Всеки нов филм с ефекти задължително ще е в 3D... Писна ми от това.
Трейлъра иначе е добре, ще го видим филма като излезе.
TheChosen1 написа:даджайците
Публикувай отговор