http://www.zamunda.net/details.php?id=241098&hit=1
Някакви впечатления от играта?Според мен отдавна не е излизало толкова добро RPG
Drakensang:River of Time
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Re: Drakensang:River of Time
Ако не се бъркам Drakensang не е по D&D системата. Освен ако не греша.
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
Не е. Системата се базира на популярна в Германия настолна игра, но коя е тази игра не знам, и не ме интересува. Фактът е, че Drakensang кърти. Точка.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Ако някой е стигнал напред в играта може ли да ми даде съвет как в кулата на магьосника да вляза в лабораторията му след като направя онзи пъзел.Пробвах всякакви комбинации,но вратата не се отваря.Града в който се намира май се казваше Надорет.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
The dark eyeDraksis написа:Не е. Системата се базира на популярна в Германия настолна игра, но коя е тази игра не знам, и не ме интересува. Фактът е, че Drakensang кърти. Точка.
Като се пипнат досадно бавните анимации за тичане (сериозно, най-бавно тичащите герои, които съм срещал в игра) и pick-up, играта става първокласно rpg.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Аз я зарязах след като избих стражите в крепостта на реката. Практически същата е като оригинала...
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
А хората се оплакват, че BioWare се стремят да разнообразят Dragon Age II...Jedi Knight написа:Аз я зарязах след като избих стражите в крепостта на реката. Практически същата е като оригинала...
Не винаги "още от същото" е добре за целите на студиото. Да вземем за пример тази. Да, очевидно, както каза Сентри, е stand-alone експанжън за оригиналката, но малко подобрения тук-таме биха оправдали екстремното забавяне на играта. Защото когато я превъртях, си казах "УТФ? Това ли беше дължината на пустото чудо, бе? Чакахме толкова време за една разходка в парка?"
Нейсе.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!