Знаци нацъках разни рандом игрички от всякакви жанрове. Та аз като се изкъртя обичам радни динамички игри с геймплеи които е почти аркаден и история която е само за фон на заедн план. Понеже трудно следя какво се случва и забравям какво се е случило преии малко трябва да има яко екшън постоянно за да несе объркам какво става. Игри като Ванкуиш, Хало, Бионета и боичета на рундове с приятели като Текен и Соулкалибур са ми лиюбимте за това състояние.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
R@Z0R
10 Сеп 2007 08:03 Мнения: 1767 Местоположение: Under the clouded sky...
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Заглавие: Re: Най-добра игра за напушване
Публикувано на: 13 Дек 2010 19:25
Total War, батка. Много йекшън и никаква история.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Публикувано на: 14 Дек 2010 00:14
fifa ест
Drecher
Публикувано на: 14 Дек 2010 02:00
Ако някога се напуша за пръв път, най-верятно бих играл Psychonauts. Поне на мен концепцията ми крещи " Треваааа".
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
Sabaka
11 Юли 2009 13:52 Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 14 Дек 2010 08:19
СУПА МИЙТ БОИИИИ.Но можеш да го минеш нормално ,треа да пробвам ,докато съм напушен.
___________________________________ Когато отидеш в Ада, кажи че аз те пращам и ще получиш групово намаление.
Sick boy
Публикувано на: 16 Дек 2010 19:27
Сайлън хил копеле да играеш напушен е жестоко !
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
asd
Публикувано на: 16 Дек 2010 21:02
Абе дуум 3 е още по-ужасна с по-яка графика и по як екшън. Тва е игра само за напушено състояние.
bl4c
Публикувано на: 17 Дек 2010 18:39
Serious Sam Damn няма я в анкетата
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 21 Дек 2010 13:21
FIFA, но веднъж бяхме направили номера на една PS2-ка да цъкаме някакво наруто (fighter) и беше мноооооого забавно
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
blackmaster
21 Юли 2009 19:43 Мнения: 831 Местоположение: Бургас
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 21 Дек 2010 13:25
Ако ще се напушвам на нещо, то ще бъде на unreal tournament. ь
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
AcTivE
The King of Kings
Публикувано на: 22 Дек 2010 11:51
7 sins, Postal 2 и тем подобните щуротии
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 22 Дек 2010 13:36
Като съм напушен обичам да играя някви по-спокойни игри щото се наслаждавам на всичко А динамичните са ми неприятни Най-много се кефя на филми, след тва на музика
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения