vanmx написа:
На мен пък ми изглежда интересна. Те тия рейтинги нищо не означават, защото не ги знаеш тия от гейм сайтовете на какъв акъл са или кой колко им е платил, че да пишат високи рейтинги. Така или иначе най-вероятно ще изпиратстваш играта, така че не виждам какво толкова се чудиш - дърпаш я и сам си преценяваш дали играта е стойностна.
PoPa78 е конзолен Геймър с конзола на MICROSOFT XBOX 360, която не е хакната и няма никога да бъде хакната, на която не се играят пиратски игри и никога няма да се играят такива! PoPa78 има винаги и ще има лицензиран платен лиценз към Акаунта си за XBOX LIVE GOLD MEMBARSHIP и винаги играе и ще играе на лицензирано оригинални игри за конзолата на MICROSOFT XBOX 360! PoPa78 винаги е бил против конзолите на SONY и тяхната серия PLAYSTATION по редица обясними причини без да навлиза в повече подробности и обяснениея ЗАЩО! Не използва джобни конзоли на SONY PSP и NINTENDO DS! Не харесва конзолата NINTENDO WII поради ограничения брой хитови заглавия при водещите игри! PoPa78 не знае нищо за конзолата SEGA SATURN и игрите, които се предлагат за нея, защото не се предлага за ЕВРОПА!
P.S. Мисля, че бях достатъчно ясен и красноречив относно отношението ми както теоретически така и практически към Глобалната Геймърска Индустрия!
Благодаря за вниманието. Пожелавам на всички Ви Успех и Весели празници. Бъдете щастливи!