Metal Gear Solid
Re: Metal Gear Solid
Щом така казваш, може и да и дам още един шанс. И без това вече всичко стойностно за тази вехта конзола съм изиграл (поне така си мисля) и се чудя вече какво да играя на нея.
-
Радостин Стефанов
Да ти кажа тройката е най- левашка по-управление особено оригиналната версия. Ако намериш Substance версията задължително играй нея - има камера зад гърба. В оригинала Snake Eater - камерата е вбесяваща - нямат чет случаите в които ме прецакваше управлението и камерата. В това отношение двойката по я бива.
Навярно вадя темата от прахтта но не се сдържах..... това ми е любимата поредица.
Да се отсъди най-добра от всичките части е много трудно поне за мен. Всичките ги обичам и съм прекарал страхотно много време пред тях. 4 ми бе най-тягостна поради причината, че изпращахме старото куче в пенсия. Хубавото е, че Коджима не се е отказал най-голямата му страст а именно фрънчайза на МГС та ще видим какво ще сътворят с Райден.
В света на мгс винаги има кой да стане главен и кой да бъде клониран
Коджима е велик и го доказва с всеки проект под който се е подписал. Факт е , че вече мина доста време откакто пуснаха МГО и все още трудно си намираш място в сърварите.
МГС е за мен велико приключение и искрено се надявам да има още дълги години в колекцията ми заглавия носещи Метал Гиър в заглавието си.
Да се отсъди най-добра от всичките части е много трудно поне за мен. Всичките ги обичам и съм прекарал страхотно много време пред тях. 4 ми бе най-тягостна поради причината, че изпращахме старото куче в пенсия. Хубавото е, че Коджима не се е отказал най-голямата му страст а именно фрънчайза на МГС та ще видим какво ще сътворят с Райден.
В света на мгс винаги има кой да стане главен и кой да бъде клониран
Коджима е велик и го доказва с всеки проект под който се е подписал. Факт е , че вече мина доста време откакто пуснаха МГО и все още трудно си намираш място в сърварите.
МГС е за мен велико приключение и искрено се надявам да има още дълги години в колекцията ми заглавия носещи Метал Гиър в заглавието си.
-
Радостин Стефанов
Единствения ми проблем с поредицата е че трябва да имаш 500 вида платформи - няма такъв хаос у друга поредица 8-9 платформи всяка с различна част от поредицата.
Проблема е, че изпипват игрите до максимум а това отнема доста време и заради това са разбити във времето и съответно в конзолните възможности. като се има в предвид, че МГС1 беше за psx 2,3 бяха за ps2 и 4 + Risen са за ps3.
Не го приемай като заяждане но почти всяка поредица с над 10 годишен стаж е разхвърляна по-платформите през годините. Сещам се за Текен и Гран Туризмо
Не го приемай като заяждане но почти всяка поредица с над 10 годишен стаж е разхвърляна по-платформите през годините. Сещам се за Текен и Гран Туризмо
-
Радостин Стефанов
Май не си сванал какво имам предвид затова ще ти обясня.
Metal Gear 1- MSX
Metal Gear spin off - NES
Metal Gear 2 - MSX
Metal Gear 2 Snake revenge - NES
това обаче са само дъртите после става по интересни
Metal Gear Solid - PS1/PC
Metal Gear Solid 2 - PS2/PC
Metal Gear Solid 2 Substance - PS2/ Xbox
Metal Gear Twin Snakes - Game Cube
Metal Gear Solid 3 - PS2
Metal Gear Solid 3 substance - PS2
дотук как да е - почти всичко е за PS2 (съвместима с 1) с изключение на Twin Snakes
Metal Gear solid 4 - PS3
Metal Gear Shost Babel - gameboy advance
Metal Gear Acid - PSP
Metal Gear portable ops - PSP
Metal Gear Peace walker - PSP
и като добавим Rising за Xbox360/PS3 и Snake eater 3d за Nintendo 3ds джаза става пълен
и б.т.в. тези за PSP се водят канонични за историята за да се изпускат от истинските фенове.
Както виждаш не става дума за разбиване по време а за пускане на различни игри на различни платформи (Game cube/ Ps2) и (после PSP)
A за изпиването - ако бяха изпивали отначало нямаше да пускат по две версии на две от игрите всякак версия от които сае продава на пълна цена.
Metal Gear 1- MSX
Metal Gear spin off - NES
Metal Gear 2 - MSX
Metal Gear 2 Snake revenge - NES
това обаче са само дъртите после става по интересни
Metal Gear Solid - PS1/PC
Metal Gear Solid 2 - PS2/PC
Metal Gear Solid 2 Substance - PS2/ Xbox
Metal Gear Twin Snakes - Game Cube
Metal Gear Solid 3 - PS2
Metal Gear Solid 3 substance - PS2
дотук как да е - почти всичко е за PS2 (съвместима с 1) с изключение на Twin Snakes
Metal Gear solid 4 - PS3
Metal Gear Shost Babel - gameboy advance
Metal Gear Acid - PSP
Metal Gear portable ops - PSP
Metal Gear Peace walker - PSP
и като добавим Rising за Xbox360/PS3 и Snake eater 3d за Nintendo 3ds джаза става пълен
и б.т.в. тези за PSP се водят канонични за историята за да се изпускат от истинските фенове.
Както виждаш не става дума за разбиване по време а за пускане на различни игри на различни платформи (Game cube/ Ps2) и (после PSP)
A за изпиването - ако бяха изпивали отначало нямаше да пускат по две версии на две от игрите всякак версия от които сае продава на пълна цена.
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Честно казано историята е такъв clusterfuck, че няма голямо значение.Dante написа:Започнах Metal Gear Solid 4 на PS3-ката, голям проблем ли е, че не съм играл предишните?
В PSN има една доста яка интерактивна енциклопедия с всичкото инфо, което може да ти трябва- ако нещо не разбираш там можеш да намериш всичко
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
@Радостин Стефанов
Да прав си не съм те разбрал !
Доста изчерпателно инфо явно и ти си белязан от Коджима до живот !
Благодаря за пълният списък от игрите.
Ако играеш МГО прати ми инфо на ЛС да се постреляме
Да прав си не съм те разбрал !
Доста изчерпателно инфо явно и ти си белязан от Коджима до живот !
Благодаря за пълният списък от игрите.
Ако играеш МГО прати ми инфо на ЛС да се постреляме