Автор |
Съобщение |
Съселче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 06 Дек 2010 22:35
Блях. Със шлем, без шлем, все ми е тая честно казано. Дразнеха ме само онези джуджашките, които приличаха на смачкани консервни кутии
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 07 Дек 2010 01:52
А бе честно казано в някои игри плача за видими шлемове, а в други псувам при невъзможността да ги скрия...
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Дек 2010 22:36
The making of Dragon Age II: Part I. Дерзайте. Също така - Никълъс Болтън, човекът, стоящ зад гласа на Вон Юриен от Origins, ще озвучава мъжкия Хоук. Профил в imdb.com. Aко мога само да вметна едно нещо - Rogue битката от трейлъра, колкото и да бе кратка, просто ме вдъхнови, честно да си кажа.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 10 Дек 2010 01:30
Аз лично към бойната система омекнах в момента в който се докоснах до The Dragon Knight Saga Освен това от всевъзможните източници, които можеше да цитират, на хората които са играли hands on демо имам най-много вяра (това се отнася и за TOR, от там идва и непоклатимата ми вяра да се смея в лицето на всички хейтъри). И музиката... I want that OSD!
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 10 Дек 2010 01:35
Честно казано повечето хора си мислят съвсем нелогично, че хубава бойна система значи липса на roleplay елементи, и забравят игри като The Elder Scrolls, Gothic, Might and Magic и много други, които са с различни и нестандартни бойни системи, но са легендарни в жанра.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 10 Дек 2010 03:37
Jedi Knight написа: И музиката... I want that OSD! Aко не я пуснат по тракерите преди това, ще ти я пратя веднага щом изтегля саундтрака. Имам го като прилепена екстра за Сигнатурната си версия. Иначе се радвам, че има хора, които са "навити" за новите анимации. Все пак, нови движения не означава нов геймплей.
|
|
|
|
|
Съселче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 10 Дек 2010 08:25
Още снощи изгледах видеото, но бях твърде неадекватна за да пиша. Незнам за вас, хора, но аз все повече и повече се убеждавам, че играта ще си струва. Новите анимации наистина вдъхват увереност и промяната в бойната система изглежда почти изцяло само козметична. Вече съм още по-надъхана за излизането на играта и започнах да мрънкам на майка ми за pre-order. Близо съм
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 10 Дек 2010 12:56
Мрънкане? Ха! Почни директно да я заплашваш. Иначе, ако се вгледате в точно онази малка част в клипчето, където Хоук разговаря с Изабела, ще видите, че диалоговата опция бе избрана с курсор, тоест най-накрая демонстрираха РС версията, макар и за кратко. Също така в същия този разговор Авелин може да се види да стои отстрани, чакайки Хоук да спре да говори, облечена в (доста яка, според мен) броня.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 10 Дек 2010 19:29
Сега си го изтеглих клипа с висока резолюция и го гледах отново и това, което ми направи впечатление е, че има сякаш стъпка назад и developer-ите на DA още се чудят как да постигнат това, което в The Witcher беше направено перфектно от първия път - изборите ти да тежат.
От друга страна - да, демото е на PC версията, ако се загледате в боя, който продължава няколко секунди само, ще видите стандартен icon bar с цифрите 1, 2, 3, 4 и т.н., на който са поставени няколко ability-та.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 10 Дек 2010 19:55
Sentry написа: Сега си го изтеглих клипа с висока резолюция и го гледах отново и това, което ми направи впечатление е, че има сякаш стъпка назад и developer-ите на DA още се чудят как да постигнат това, което в The Witcher беше направено перфектно от първия път - изборите ти да тежат. Има го и този момент, въпреки че никога не биха могли да го направят баш както е във "Вещерът". Както знаем, разработката по "Вещерът" (и първата, и втората част) продължава по няколко години, Dragon Age II се разработва кажи-речи от една и половина. Нямат време. Между другото, една неприятна новина. Релийз датата на "Вещерът 2" в Англия бе насрочена за 4 март. Така че, бъдейки един от пре-ордърнатилите я, ще я получа почти наравно с Dragon Age II. Няма да имам време и за двете. Като казах "неприятна новина", и ви изсъхнаха мустаците от страх, нали?
|
|
|
|
|
Съселче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 10 Дек 2010 20:45
Draksis написа: Мрънкане? Ха! Почни директно да я заплашваш. Изврънках я и без заплахи Сега тя я плаща, а аз трябва да й върна парите като почна работа... За Вещерът - чудо голямо. За мен DA е по-добрата игра и няма да си давам много зор, че да играя Вещера веднага след излизането (но със сигурност и него ще си го взема оригинален)
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 10 Дек 2010 22:58
Draksis написа: Между другото, една неприятна новина. Релийз датата Само като прочетох това и бях готов да ругая Bioware, "but thanks the maker" не е било това което си мислех Btw и аз нещо съм се надъхал да си я купя, та някакви цени знаят ли се за играта?
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 10 Дек 2010 23:26
80 лева Сигнатурната версия. Аз я взех за 25 паунда, понеже уцелих намалението в GAME.com.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Дек 2010 22:45
Превю от Play.tm. "The quarians just forwarded their findings. No new data, but it's a surprising olive branch, given our history." Опс, грешен франчайз. Та, да. Няма много нова информация, но все пак. Аз съм длъжен да ъпдейтвам темата си.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Дек 2010 21:58
Reading is teh hard, ще чакам видео превю Шегувам се, обаче гледам, че този твърде много използва думите "action" и "hack and slash", та си мисля че бойната система ще е нещо като на mass effect, само дето героят ти вместо да стреля с лявото копче ще замахва с меча или ще хвърля светлинни ефекти (ако е mage).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Дек 2010 22:03
Защото засега превюиращите играта играят само на XBox 360. РС демо никой не е докосвал. Все пак, може да се види как играта изглежда на компютър, макар и за три кратки секунди, на клипчето, което постнах малко по-нагоре и което сега така или иначе е във разделът "Видео" на сайта.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Дек 2010 22:16
Единствената промяна в битките, която виждам аз, е в това, че сега можеш да помпиш бутон вместо autoattack.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Дек 2010 23:08
Това е само за конзолите, Сен. На РС засега не са обявили дали ще присъства като опция, но коментарите и постовете на разработчиците в официалния форум клонят по-скоро към категоричното "не".
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Дек 2010 23:13
Аз честно казано ще съм доволен ако присъства. В смисъл да можеш да пуснеш autoattack-а, когато си поискаш, но в същото време да можеш и да си го правиш сам. Някои тактики са по-удобни за изпълнение, ако имаш по... интимен контрол над героя. Kiting-ът например е по-забавен. За сега битките в DA2 ми се виждат най-близки до... може би до Witcher или KOTOR не мога да преценя точно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Дек 2010 23:17
A аз не бих бил. Обичам си шахоподобния начин на битките, който Лейдлоу описа в клипчето. Просто искам по-ъпгрейднати анимации и скилове.
Все пак, ако наистина присъства, няма да го обръщам на трагедия, я. Ще си цъкам играта с кеф и няма да ми пука.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|