Абе хора, преди много време имаше пусната една тема, която даваше линк към уеб сайт, който беше нещо като флаш игра. Една огромна картинка, която трябваше да ти навее асоциации с най-различни филми и ти да им напишеш името. Не мога да го намеря, нито знам името, нито броя на филмите, 20 минути в гугъл безуспешно пропилях. Някой сеща ли се какво аджеба беше това?
___________________________________ My victim you are meant to be No, you cannot hide nor flee You know what I'm looking for Pleasure your torture, I will endure
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Филми...
Публикувано на: 10 Дек 2010 00:45
Златен си Tiny, ЗЛАТЕН!
btw имаше по-отдавна същата игричка ама с друга рисунка и трябваше да се отгатват групи.... anyone?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Pennywise
Latinica
Публикувано на: 10 Дек 2010 01:14
познах 28 и забих...давайте hint-ове :Д
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 10 Дек 2010 15:00
Igorrr написа:
btw имаше по-отдавна същата игричка ама с друга рисунка и трябваше да се отгатват групи.... anyone?
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения