Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Divinity II - DKS Публикувано на: 06 Дек 2010 16:58
Става въпрос за подобрената версия, с новите неща и т.н., дето излезе наскоро. Е по-яка игра от The Witcher насам не беше излизала. Не знам колко от вас я изиграха, но аз съм много доволен от всеки един момент, в който играех. Изключително красив и майсторски направен свят, детайлност в най-дребните нещица, стаички, дънджъни, кътчета. Много куестове, разнообразие, препратки към много любими филми/книги ; Историята е супер, рпг системата е супер, а пъзелите са много яко направени и от МНОГО време не бях играл РПГ с толкова яки пъзели. Айде, ако някой я е изиграл вече, да се похвали Ей сега врътнах и експанжъна, чудя се дали да не я почна пак.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Съселче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 06 Дек 2010 22:27
Играта е супер. Веднага влезе в личния ми топ 3.
Единственото, което не ми допадна, бяха някои сайд куестове. В един момент станаха твърде еднотипни и ми писна да бия скелети или кули с дракона.
Но като цяло след Dragon Age: Origins и The Witcher никоя игра не ме беше зарибявала толкова.
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 07 Дек 2010 11:33
Вдъхновихте ме, ще я играя скоро. Ама каква точно е разликата между DKS и Ego Draconis?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 07 Дек 2010 11:44
Captain Hero написа: Вдъхновихте ме, ще я играя скоро. Ама каква точно е разликата между DKS и Ego Draconis? Ego Draconis е оригиналната игра а DKS се пада преработена версия на Divinity II Ego Draconis + expansion-а Flame of Vengeance
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 07 Дек 2010 12:25
Куестовете от оригиналната същите ли са? Или е нова куест линия без старата ама в същия свят?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Sidhe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 07 Дек 2010 12:34
Captain Hero написа: Куестовете от оригиналната същите ли са? Или е нова куест линия без старата ама в същия свят? Кое от "преработена версия на Divinity II Ego Draconis + expansion-а Flame of Vengeance" не разбра?
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 07 Дек 2010 12:51
Не знам дали са същите куестовете, но ако има промени при тях, ще са чисто козметични и с цел оправяне на бъговете. Идеята на DKS е да направи играта играема, дефакто, щото Ego Draconis беше много зле - накъсани анимации, бъгове, дървени движения и т.н. Въобще не се занимавайте с Ego Draconis, в DKS си я има цялата история. На мен пък точно в тази игра страничните куестове не ми бяха досадни, а си умирах от кеф да ги мина всичките. И също така, много от тях бяха ааадски сложни ( в добрия смисъл ) и ми се налагаше на няколко пъти да гледам форума на играта, за да се оправя. Много майсторски са вплетени и засукани, не знам дали преувеличавам, но ... В началото може да ви се стори някак твърде ''бебешко'', поне аз бях така първите 15 мин., но след това всичко се променя. А диалозите също са много силни, и добре озвучени. Кефи ме скотиш и айриш акцентите, които голяма част от НПЦ-тата вкарват.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 07 Дек 2010 16:39
На мен нещо не ми тръгва деба, пускам ексето и stopped working wtf :\ EDIT: Поправих се
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 08 Дек 2010 19:47
По-долният шот е направен на Екстрийм настройки(не че върви гладко на тях, но..) и резолюция 1280х720. http://i51.tinypic.com/24zyixw.jpgЗащо аджеба е толкова пискелизирано всичко?? Като сложа на медиум тотално си ебава майката, се1 съм на 800х600
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 09 Дек 2010 01:00
Да не би да има някакъв пакет елитни текстури? Като за Sacred 2? Или си забравил Anti-Aliasing-a? Понякога игрите не го пускат дори и Divine настройки да им вкараш (in-game joke, fuckers ). Иначе и мен ме вдъхновихте пак да я пробвам. Оригиналът бързо замина към кошчето ми, но пък наистина ми направи впечатление колко красиво е всичко. Сега пак да я пробвам и да изразя експертно мнение, аджеба.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 09 Дек 2010 02:58
Omega-x написа: По-долният шот е направен на Екстрийм настройки(не че върви гладко на тях, но..) и резолюция 1280х720. http://i51.tinypic.com/24zyixw.jpgЗащо аджеба е толкова пискелизирано всичко?? Като сложа на медиум тотално си ебава майката, се1 съм на 800х600 Не знам кво играеш, но при мен играта определено не изглежда така.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 09 Дек 2010 06:13
И при мен. С какво видео си? Имаш ли последни шофьори и DX?
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 15 Дек 2010 14:09
Колко горе-долу аджеба е игровото време? Да знам ако е накъм 60 часа, да знам дали да псувам... И какво ви харесва повече - Two-Handed или Dual билд?
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 15 Дек 2010 17:20
Аз играх оригинала и беше доста бъгав и недоизмислен.. Са ще го пробвам тва дано са го оправили
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 15 Дек 2010 18:13
Draksis написа: Колко горе-долу аджеба е игровото време? Да знам ако е накъм 60 часа, да знам дали да псувам... И какво ви харесва повече - Two-Handed или Dual билд? Аз играх с меч и щит, от момента, в който почна експанжъна ( щото се продължава същия герой ; има и опция за нов, разбира се ) всичко беше елементарно що се отнасяше до бой. Но в началото май dual-wield е по-голяма машина. Експериментирай, после можеш да си unlearn-неш точките. За игровото време - не мога да кажа с часове, щото не видях някъде да пише. Но ми отне доста дни на пропускане на лекции и безсънни вечери, особено ако искаш да намериш всичко и да обиколиш всяка крипта и т.н.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 19 Дек 2010 23:21
Eugene и брадвата!!!! Играта е мега яка и изпълена във всички канони на класическото РПГ. Още не съм станал дракон
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 20 Дек 2010 03:00
Хех, и аз, но съм на път. Сега се качвам да сритам по топките Лейкън, но мъртвата му курва ми срути прохода, ама ще и го турим и на нея Относно въпроса на Драксис : като мейдж принципно си чук(или нек'ва друга пръчка) и щит. Иначе аз играя с войн и засега си меля с 2 меча и съм много доволен, особено след като набарах blood echelon sword !
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 20 Дек 2010 03:10
Аз минах на двуръчно острие, не мога да намеря два еднакви хубави меча... или такъв, който да комплиментира Tiger's Bite, де. Понеже когато става дума за Dual-Wielding, или комплект от остриета, или нищо.
Омега, да не би да си оставил опцията "User Interface in Desktop Resolution" включена? Най-отгоре в менюто за графиката е, изключи я, че направи си е ебало мамата, когато е включена.
П.С. Началото на Flames of Vengeance е просто брилянтно.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 20 Дек 2010 10:45
"User Interface in Desktop Resolution" ей тва беше проблема, оправих го 30 мин след поста ми с оплакването Иначе и аз съм на Dual Wield, като разчитам на тактиката, ръш, въртележка, блийд на 2-3ма, фаталити. Получава се като цяло, но може би трябва да имам повече от 2 интелиджънс (за мaнa, не че нещо) В момента трябва да ходя при Махос Тауър, но разцъквам некви куестчета(CAREFUL WITH THAT AXE EUGENE!). И съм пред огромна дилема, за да завърша единия от WANTED куестовете ми иска огърлицата на Jagon, а тя е повече от готина Иначе си падам по-скоро по някви кръстоски, кво е тва комплект мечове, толкова по-готин си с брадва и чук Най-големият проблем, който имам до момента е липсата на качествена екипировка, т.е броня и гащи, но пък си намерих разни прилични 1H оръжия от рода 15-30 или тези граници +/- 2-3-4-5-6. Открих един ром като куест айтъм в лагера на бандитите. Идея за какво е? Имайте предвид, че бандитите умряха, защото като научих къде са ме мързеше да ходя първи до там и ги издадох на New Order.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 20 Дек 2010 11:53
За добра екипировка винаги се оглеждайте за скритите chest-ове, които се появяват след решаване на скрит пъзел, или пъзел, който няма нищо общо с куестовете ви за момента и т.н. Повечето яки неща от сетове съм ги намирал на пълна клизма, без да искам. За рома не се сещам. Дълго време и аз бях с Blood Echelon Sword-а, даже той е най-добрия за в началото. Един въпрос към тези, които вече са стигнали до момента, в който си имат чудовище - нормално ли е да прави толкова малко дмг ? Каквито и крайници да намирам, все прави малко дмг. Към края имаше 10 000 кръв, много резистанси, но дмг-а му беше 30 Не съм го ползвал много, не ми трябваше, но се чудех просто. edit : Некой ако ми каже защо като тегля шотове от игра и после пейстна у пейнта, картината излиза чисто черна, ще ви покажа малко шотове на моя герой ...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|