21 Юли 2009 19:43 Мнения: 831 Местоположение: Бургас
В момента играе: Red alert 3
Заглавие: Честит рожден ден !
Публикувано на: 01 Дек 2010 20:10
Тъй като днешният ден не преобладаваше нито от нови заглавия, нито от нещо което да ме заинтересова, се рових почти целия ден във форума и докато въртях като луд колелцето на мишката ми дойде на ум, че днешната дата не е случайна. Днес е деня в, който паметната личност на PCmania, г-н Владо Тодоров се е родил ! Е да сте жив и здрав и дълго да ни радвате с професионалните си статий !
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
doggymien4o
30 Мар 2009 20:04 Мнения: 1352 Местоположение: София
В момента играе: Квот фана
Заглавие: Re: Честит рожден ден !
Публикувано на: 01 Дек 2010 20:29
Честито да му е и от мен
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7917 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Честит рожден ден, г'син Тодоров, жив, здрав, с лека душа, пълна с хумор и оптимизъм! Още дълго време да ни радвате с професионализъм и умело написани статии.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения