Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Квот фана
Заглавие: Re: Срам ли ви е, че слушате чалга
Публикувано на: 29 Ное 2010 00:24

Защо са тия разрправии сега? Кажете кой е проблемен, вадя лопатата и идвам :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2010 03:17

Sabaka написа:
"И туй това е простака.Той е непобедим.С колкото разум го нападаш ,той и с толкова помия ти отвръща ,просот щот той разум не разбира.Той е вечен и непобедим!"
Това се отнася основно за Reflect.

като за начало, много поздрави за майка ти :) {}
после, щом искаш разум, мога да ти дам достатъчно факти, според които чалгата е много по добре от метъла..
-хората които слушат метъл основно са нечистоплътни олигофрени, които се къпят само за празниците, миришат на пор и шанса да правят секс през живота си е между е и п процента..
-жените, слушащи метъл, са долни курви, които се обличат кофти и носят много силен грим, досатъчен да откаже един себе уважаващ мъж да говори с нея.
-метълите не признават думата купон, за тях големия кеф е да седнат и да се напият на 1 пейка.
-огромна част от хората, слушащи чалга се обличат добре (не с тениски на рандом метъл/рок група) къпят се редовно, имат социален живот..като цяло приличат на мъже..
естествено, хората слушащи и знаещи само чалга са диви селяни и педали, но те са достатъчно малко.
-чалгата (още поп-ФОЛК) ползва ритми и елементи на обикновената народна и стара балканска музика, с което много голяма част от населението на България е закърмено и затова е близка до сърцето и душата на нацията
-чалгата ползва ритми, подходящи за много ситуации, като пиеш няма нищо по добро от мазната чалга, модерната чалга се доближава много до поп музиката, което е достатъчно да докосне душата на хората слушащи я, а метъла ползва хард ритми и грачене вместо пеене, което странно, но се харесва на част от хората(явно психичните проблеми играят толя тук)
-след един малък научен експеримент(но статистиката е направена за да може всеки да докаже мението си) ноу-лайфърите, играещи по 5+ часа на ден игра основно слушат метъл, докато чалгарите купонясват, избухват си в дискотеки, и правят секс поне веднъж месечно, а това да имаш хубав РЕАЛЕН живот е нещо достъчно важно

^^възможно е да има много правописни грешки, но на половин бутилка(на 4 екса) твърд алкохол за по малко от час е нормално

и най важното: много поздрави за майка ти, както и другите по малди от 45 години роднини от женски пол :) {}

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2010 09:09

Рефлект, има много важни неща в поста ти, но както ти, така и чалга хейтърите грешите в много отношения.

1. Музиката не прави човека. Има чалгари, които са невероятни пичове, невероятно интелигентни и ерудирани хора. Те просто обичат наистина да се забавляват. Има и други чалгари, които не знаят собствената си сексуалност, но това е друг въпрос. Има метъляги, които колкото и хардкор музика да слушат, като им пуснат чалгата(след половин бутилка концентрат) и те са на масата. Има и метъли, които до такава степен са се вглъбили в позьорщината си, че всички други стилове за тях са някаква глупост. Всеки има право на избор какъв да бъде.

2. Момичетата. Тук донякъде ще говоря от собствен опит (въпреки, че моят стил си е кежуъл, който не може да се свърже нито с метъл, нито с чалга). Имам много приятелки чалгарки както и стабилно количество метълки (основно готички и пънк фрийкове). И двете групи слагат много грим. Едните гледат да е бял и да изглеждат като призрази (метълки), другите предпочитат да са...ъм бронзовикави. Но и в двете групи е дразнещо.

3.Social Life. Ъм, колкото и грубо да прозвуча поста на Рефлект, той донякъде е прав. 98% от чалгарите не знаят какво е това PC-игра и използват компютрите си само за фацебук, флиртче и тн. сайтове. Но не всички металяги са total social disasters. Така че и тук няма разделение: чалгари - купонджий, металяги - луузъри.

Та. Всичко е относително. Музиката не определя какъв си, нито стилът ти. От човека зависи дали обича да купонясва или асоциален. Не от музиката. Аз лично слушам рок(Scorpions, The who, AC/DC), лек метъл(Avantasia, Nightwish, Skillet), а след определено време на парти се кефя на макс на сръбското. И не, не ме е срам, че купонясвам на чалга(но съм виждала хора, които друсат кючеци на Manowar. Беше бруталистична гледка)

Профил

Аватар
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 29 Ное 2010 09:17

Брей ,какъв реидж пусна.
-Ти колко метъли познаваш ,че да кажеш подобно нещо?
-Мда прав си.Драйфа ми се от тежкия грим.Но точно чалгарките си присвояват титлата "долни курви" по най-майсторки начин.
-Има хора(като мен),който не признават думата "купон".Не виждам смисъла да седиш и да дрънкаш глупости с 200 човека ,от който познаваш по-малко от половината ,като едвам чуваш нещо от пресилената музика.И ако въоще можех да танцувам,кючека щеше да е последното нещо,което бих направил.И на масата даже.
-Може би за голяма част ,но това не им пречи да са надменни лекета и полу-идиоти.Поне новото поколение е така.
-И въпреки това е повъхностна ,безмислена ,с гадни ипълнители.Български ритми?Да има ,ама какво правим с турските ,сръбските ,циганските...защо повече те надделяват?Защо като чуя чалга имам чувството ,че чъм в циганското гето?А да!И като голяма част от населението е закърмено с това ,защо повечето възрасни мразят чалгата?
-граченето...Разбиваш ме от смях.Много ме радват такива като теб ,дето през целия си живот са чули само един Мардук.Мътъла има десетки стилове ,като само дет,блек и понякога траш изискват подобно "грачене".Disturbed,Godsmack,Nightwish?Пък когато става дума за траш ,аз обръщам внимание на иструментите ,па вокала де го духа.(и изкючение на Slayer ,там е готин)
-Ебал съм ти и секса и купоните.Не виждам никакво героиство в това да си фанеш една пияна курва от дискотеката ,да и го туриш ,после да я забравиш(защото ако имаше истинско гадже секса се провежда веднъж на седмица или през 3 дена ,а понякога направо през 12 часа).Важно е човек да има добри приятели ,майната му на всичко останало.
Това с майка ми просто доказва ,че си кретен.

btw:Аз слушам рап.Не съм из човека който да ти набива мозък.Изчакай малко.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2010 09:36

Sabaka написа:
-Мда прав си.Драйфа ми се от тежкия грим.Но точно чалгарките си присвояват титлата "долни курви" по най-майсторки начин.

-И въпреки това е повъхностна ,безмислена ,с гадни ипълнители.Български ритми?Да има ,ама какво правим с турските ,сръбските ,циганските...защо повече те надделяват?

-граченето...Разбиваш ме от смях.Много ме радват такива като теб ,дето през целия си живот са чули само един Мардук.Мътъла има десетки стилове ,като само дет,блек и понякога траш изискват подобно "грачене".Disturbed,Godsmack,Nightwish?Пък когато става дума за траш ,аз обръщам внимание на иструментите ,па вокала де го духа.(и изкючение на Slayer ,там е готин)
-Ебал съм ти и секса и купоните.Не виждам никакво героиство в това да си фанеш една пияна курва от дискотеката ,да и го туриш ,после да я забравиш(защото ако имаше истинско гадже секса се провежда веднъж на седмица или през 3 дена ,а понякога направо през 12 часа).Важно е човек да има добри приятели ,майната му на всичко останало.

+1

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2010 10:15

ааахахха, кво се обеснявате бе калъфи, това са теми дъвкани милиони пъти в тоя форум и всеки път е ставало едно и също - серем в устата на такива като рефлекта

деф(л)екта, ако сериозно е писал тия неща ( щото вече си мисля, че троли и той, нема как да е толко тъп ) , значи е по-ограничен и от 14 годишните фенове на korn и лп.

ходил е на 1-2 партита някъде, видял ебати яките путки и е заключил, че в другите социални кръгове всички требе да са грозни и гадни
за къпането нема и да коментирам, ма ако мириша на пор, тва ще е щото съм ебал майка ти

познавам много народ, които слушат музиката , която и ти , всичките са пичове ( само ти си тъпанар недоклатен ) , и мнението за курвите е всеобщо. А курви навсякъде, не се делят по хобита и интереси , тва требе да си го разбрал, ако имаше ПОНЕ МАНКО ОПИТ С ЖЕНИТЕ. :D

и за яките купони НИЩО не знаеш, мога да ти гарантирам
въобще - тъп си на цървул, с тва мислене и обущата не би могъл да си връжеш като хората, пък седнал да ми обеснява за стереотипи
ходи си еби майката и се моли да не се засечем на форумна, щото жална ти майка, деба и помака

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2010 10:19

Stylized Corpse написа:
ааахахха, кво се обеснявате бе калъфи, това са теми дъвкани милиони пъти в тоя форум и всеки път е ставало едно и също - серем в устата на такива като рефлекта

деф(л)екта, ако сериозно е писал тия неща ( щото вече си мисля, че троли и той, нема как да е толко тъп ) , значи е по-ограничен и от 14 годишните фенове на korn и лп.

ходил е на 1-2 партита някъде, видял ебати яките путки и е заключил, че в другите социални кръгове всички требе да са грозни и гадни
за къпането нема и да коментирам, ма ако мириша на пор, тва ще е щото съм ебал майка ти

познавам много народ, които слушат музиката , която и ти , всичките са пичове ( само ти си тъпанар недоклатен ) , и мнението за курвите е всеобщо. А курви навсякъде, не се делят по хобита и интереси , тва требе да си го разбрал, ако имаше ПОНЕ МАНКО ОПИТ С ЖЕНИТЕ. :D

и за яките купони НИЩО не знаеш, мога да ти гарантирам
въобще - тъп си на цървул, с тва мислене и обущата не би могъл да си връжеш като хората, пък седнал да ми обеснява за стереотипи
ходи си еби майката и се моли да не се засечем на форумна, щото жална ти майка, деба и помака

стига си се обяснявал като Цензура в мензис ;/

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2010 10:41

мълчи кво ме цитираш бе, педерасче :ДД

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2010 10:43

Reflect-е,ти беше първия,който тръгна да се обяснява.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2010 10:46

Sabaka написа:
Reflect-е,ти беше първия,който тръгна да се обяснява.

но не като Цензура в мензис :)

така и забравих да спомена, че някой трудно би измислил тема с по-комплексарско заглавие от "Срам ли ви е, че слушате чалга", което просто ме накара доста да рейджна...

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2010 11:04

защо ще рейджваш ? да не си Цензура в мензис ?

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2010 11:16

old .

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 29 Ное 2010 11:29

Бе не знам, Рефлекте, аз след две минути излизам и си пускам ей т'ва, http://www.youtube.com/watch?v=Q1809vqz3zA, и в тоя момент чувствам живота си някъде към 14506040 пъти по-смислен, истински и пълноценен от твоя.

Гний си в пикнята, убитак такъв.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 30 Ное 2010 18:59

Начи чалга никога няма да си пусна да слушам сам, ма иначе олд скул чалгии обичам, как :) Това си е класика - Радо шишарката, Хисарския поп, Валдес, Руслан Мъйнов... на няколко ракии знаете ли как добре вървят :D :D :D

Ма някви андреи, златки, елени и други путки майни могат да ми ядат бабаняка

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Ное 2010 21:27

Igorrr написа:
Начи чалга никога няма да си пусна да слушам сам, ма иначе олд скул чалгии обичам, как :) Това си е класика - Радо шишарката, Хисарския поп, Валдес, Руслан Мъйнов... на няколко ракии знаете ли как добре вървят :D :D :D

Ма някви андреи, златки, елени и други путки майни могат да ми ядат бабаняка

Изумруд е истината.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Ное 2010 22:25

рефлекте, ти във фмито ли учеше? :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2010 03:09

мда :(......

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 15 Дек 2010 18:11

Чак сега виждам тая тема! Срам ме е да слушам чалга само лятото в колата с отворен гюрук, щото не си оправдавам СА регистрацията! Иначе, БИАД е моят втори дом! :D

rISs.A.X. написа:
Най-добрата комбинация: пиеш на рок, пиянстваш на чалга

Точно това мисля да правя тази вечер, AC/DC Night @ Rocknrolla, после ретро-фолк парти в БИАД. А утре имам контролно по административно право, ама както казва кирето - ПРАВО У ГЪЗО! :lol:

Поздрав за всички

http://www.youtube.com/watch?v=-GKmXYMpSVc

:D :D :D :D :D :D

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Latinica
Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2010 23:12

срам ме е :oops: :D

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 16 Дек 2010 15:00

Абее тва каква тениска носиш нищо не определя за човека... Аз съм бил с тениска на Cannibal Corpse и в колата съм си пущал бесна чалга и кво ? Рефлекте научи че хората ако носят тениски на групи или на "Dончо & Gергана" не значи че слушат или само метъл или само чалга :doh:

По темата - не ме е срам че слушам чалга щото слушам всичко.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com