Заглавие: Re: С кого коментирате...
rISs.A.X. написа:
Писна ми от шовинистичните коментари на Capitan Hero и ето снимка да се види колко съм "дебела". Сори за гадното качество, снимана е в някакво старо огледало някъде си
http://img87.imageshack.us/img87/3196/imag0058x.jpg175см.
58кг.
...
ОМГ! Не се ебавам. Вие сте пълни параноици. Кой се е гаврил толкова с вас?
Казвам се Вирджиния Кирова, на кратко Джиджи или Джо. Уча в 105СОУ "Атанас Далчев" в жк. Дианабат. 11б клас с профил италиански и история. Класен ръководител социопата Снежка Плачкова.
Фентъзи маниячка съм. Любими книги "Малазанска книга на мъртвите" на Ериксън и "Силмарилион" на Толкин. Кифла хейтър. Малко пресилено - рокаджийка от малка. Не понасям чалга. Мразя романтични филми. Обожавам наргилета(горд собственик на 2).
Не държа на алкохол и умирам за пържени картофи. Готвя. Изявявам се като писателка.
Пф. Вече ми писна да ми вярвате...
По дяволите. Не си дебела.
Не, не може да не ти няма нещо. Това е пцм. Тук не идват нови жени. Не и нормални.
Трябва да има нещо нередно в теб.
Или си ходила с някого от пцм?
Но чакай, все още е под въпрос дали си жена. Чакаме снимката за Гипчо.
...Но ако наистина си жена... Бягай надалеч. Възможно най-бързо. И никога повече не давай лична информация за себе си тук. НИКОГА. Страх ме е, че наистина можеш да предизвикаш някакъв идиот облепен със страници от фентъзи книга, учебник по история на главата, обут с токчета, с пълна уста с пържени картофи и със заврян маркер за бяла дъска в ректума да напише "ДЖИДЖИ ОБИЧАМ ТЕ" на италиански на вратата на класната стая на 11б на 105-то с кръвта на Снежка Плачкова и още няколко вида собствени телесни секреции/екскременти.
Ако си жена, до един месец ще си се разкарала. Но сигурно не си.