Freedom Shout

Нещата от живота
Аватар
Till.Lindemann

Re: Freedom Shout

Мнение от Till.Lindemann »

вие сте бахти дебилите

вместо да го мотивирате пича, си праите тъшак
Аватар
radi_bomb

Мнение от radi_bomb »

Ако нямаш намерение да спреш да посещаваш този форум, бих ти препоръчал да научиш интернет понятието "трол" на http://www.urbandictionary.com/define.p ... roll.Освен това препоръчвам да прочетеш коментарите на Squiz и Джон Спагети.Техните коментари съдържат логично обяснение защо идеята ти най-вероятно ще си остане идея.
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

аве ся кво се опитваш да се правиш на умен

пича е повече от наясно, че няма да направи игра, дори и няма да започне, просто хвърля няква идея, разсъждение, което му е минала докато е извършвал сутрешното си сране сигурно, вие му слагате като ненормални, пък и даже му обясняваш какво е трол и о гониш от форума
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

radi_bomb написа:...съдържат логично обяснение защо идеята ти най-вероятно ще си остане идея.
Идея. Това че е идея, не я прави по-малко ТЪПА идея. Ако автора е на възраст над 14, по-добре да си тегли ножа.

А имаше едно книжленце, "Авантюрите на руския царизъм в България", дето май-май нахвърляше някви обяснения защо по-точно се е състояла руско-турската..."освободителна" война.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Що не вземеш да си затвориш миризливата глупашка уста? Хаха, писна ми от internet baddies.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Аватар
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Мнение от Маце Борко »

Brick Top написа:Що не вземеш да си затвориш миризливата глупашка уста? Хаха, писна ми от internet baddies.
Млъквай, че и ти не се изявяваш като много по-различен. Само дето на тебе хептен не ти се получава :D
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Мен не ме вълнува, дали ми се получава, или не. Това е съществената разлика.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Публикувай отговор