Amd Phenom II X4 965 3,4 ghz + охлаждане Cooler Master 212+
Sapphire HD5770 1gb gddr5 hdmi/dp port
Cooler master silent pro 600w
500gb seagate sata2
4gb ddr3 kingston hyper-x 1600mhz (но ми вървят на 1333 понеже се прецаках с дъното което подържа всички мега херци без 1600 , но какво да се прави тъп съм )
Gigabyte 770TA-UD3
Foxconn TH-230 (отново прецакан понеже захранването ми е от горе и духа право у процесора и освен това кутията няма вентилатор отпред. Но пука ли ми максимум 45-46 градуса ми вдига процесора при голямо натоварване , idle е от 30-35 макс)
Ироничен комунист написа:Много сте тъпи, intel фен-бойчета!
Не е важно кой е призвел процесора, а каква е неговата производителност.
Няма такова нещо като АМД са тъпи. Но интел определено са. Колко от вас знаят, че АМД през последните години изостават защото интел плаща на европейските разпространители на лаптопи (и не само) да не купуват процесори на АМД? Или пък, че АМД имат доста адекватни отговори на интелските процесори (като изключим онези за по 1000$, които вие така и няма да видите скоро). Или пък осъзнават, че Ати са закупени от АМД и че видео картите ви пак от там са дошли. А, да, забравих- Ати за тъпи, защото Nvidia има два ефекта повече, които отново са получени в замяна на доста подкупи.
Но вие се хващате за елементарните рекламни трикове. Писна ми от псевдо разбирачи като вас, дето са ви сложили две думи в устата и не спирате да ги повтаряте. Прочете малко, мама му стара!
Най-тъпите хора са тези, които са фенове на дадена марка за ( забележете) ВИДЕОКАРТИ/ПРОЦЕСОРИ. Какво ви ебе бе бастуни, взимате си по-доброто в момента, тръгнали да се разправат коя марка била по-добра. Какво ви интересува вас тая работа, в даден момент ще е едната в друг другата. Трябва да сте обективни, а не да говорите глупости като горния господин от цитата, който толкова го взима навътре, че сигурно вече си е скъсал нервите и трепери. Пълен бездарник.
DJ Cat написа:в даден момент ще е едната в друг другата.
Intel примерно от известно време насам прави много по-мощни процесори от АМД следователно са по добри. И всеки здравомислещ човек трябва да е съгласен. А това че AMD са много по-ефтини е съвсем друг въпрос. Факт е че Intel предлага най-мощните процесори, само това ми трябва да знам. Колкото до AMD и Nvidia, там вече и двата са равни. В един момент едната марка изкарва най-бързия модел, след известно време пък другата я задминава. Постоянно са на кантар. Немога да се нареча фенбой, но предпочитам Интелски процесори и АМД видеокарти.